Blog

Samsung S24 Ultra Pret si Specificatii

Samsung S24 Ultra Pret si Specificatii

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung S24 Ultra

Vezi Pret

Există toate șansele ca zvonul Samsung Galaxy S24 Ultra să fie cel mai bun telefon Android din 2024 și probabil că nu va trebui să așteptați până în adâncul anului pentru a-l obține, deoarece ne așteptăm ca acesta să fie lansat devreme în calendar.

Ca atare, este probabil doar o lună de așteptat acum, iar scurgerile și zvonurile încep, probabil, să se aprindă. Prin urmare, avem o idee bună despre multe dintre specificațiile și caracteristicile probabile ale Samsung Galaxy S24 Ultra și chiar am văzut câteva randări neoficiale și presupuse fotografii ale telefonului.

Toate acestea le veți găsi mai jos, împreună cu informații despre prețul posibil și vom actualiza acest articol ori de câte ori auzim altceva despre acest cel mai interesant concurent la telefon . Și pentru mai multe despre Galaxy S24 Ultra, vedeți cele șase lucruri pe care le dorim de la Samsung Galaxy S24 Ultra și cinci dintre cele mai mari upgrade-uri așteptate pentru Samsung Galaxy S24 Ultra.
Samsung S24 Ultra Pret si Specificatii
Previziunile noastre privind data lansării Samsung Galaxy S24 Ultra sunt că o vom vedea în ianuarie, deoarece asta susțin până acum toate zvonurile despre data lansării Galaxy S24 Ultra . O scurgere a datei de lansare a Galaxy S24 a devenit mai precisă, spunând de la mijlocul până la sfârșitul lunii ianuarie, iar alta a devenit și mai precisă, spunând că se așteaptă seria Samsung Galaxy S24 pe 17 ianuarie.

Am auzit de atunci că 17 ianuarie datează din nou din altă sursă și de data aceasta cu afirmația suplimentară că precomenzile vor începe pe 18 ianuarie și că linia Samsung Galaxy S24 va fi livrată până pe 30 ianuarie .

Acestea fiind spuse, februarie este și posibil, deoarece în februarie 2023 am primit linia Samsung Galaxy S23 .

În orice caz, Samsung Galaxy S24 Ultra a fost de asemenea observat într-o bază de date de certificare (ceea ce se întâmplă de obicei aproape de lansare), în timp ce o a doua certificare a confirmat chiar numele lui S24 Ultra . Așadar, aproape sigur că telefonul va ateriza în primele luni ale anului 2024, ceea ce îl face una dintre primele lansări majore de smartphone-uri ale anului.

În ceea ce privește predicțiile de preț pentru Samsung Galaxy S24 Ultra , acesta ar putea fi extrem de scump, o sursă susținând că Galaxy S24 Ultra va costa mai mult decât Samsung Galaxy S23 Ultra.

Acestea fiind spuse, o scurgere mai recentă sugerează că Samsung caută să mențină prețurile liniei S24 în conformitate cu seria S23 , așa că s-ar putea să nu fii nevoit să plătești mai mult decât atât.

Scurgerile de design ale Samsung Galaxy S24 Ultra sugerează că Galaxy S24 Ultra va arăta foarte mult cu Samsung Galaxy S23 Ultra . Am văzut scurgeri de imagini ale carcasei Galaxy S24 Ultra și randări neoficiale ale lui Galaxy S24 Ultra care arată un design aproape identic, așa cum puteți vedea mai jos, dar cu câteva mici modificări, cel puțin mergând după informațiile furnizate odată cu randările.

În primul rând, ramele sunt aparent puțin mai subțiri, despre care se spune că sunt „una dintre cele mai înguste rame văzute pe orice smartphone”. Acest lucru a fost reiterat de atunci a doua oară, cu imagini atașate .

Aceeași scurgere mai arată că Samsung Galaxy S24 Ultra are 162,3 x 79 x 8,7 mm și 233 de grame, ceea ce îl face puțin mai scurt, mai subțire și mai ușor decât Samsung Galaxy S23 Ultra. De asemenea, ei afirmă că Galaxy S24 Ultra va avea părți laterale din titan, mai degrabă decât din aluminiu, ca predecesorul său. Acesta este un material mai premium și l-ar alinia mai mult cu iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max , care au și părți laterale din titan.

Am auzit că titanul este folosit de Samsung Galaxy S24 Ultra de mai multe ori, inclusiv într-un raport al The Elec , deși o sursă clarifică că Galaxy S24 Ultra va folosi aparent un aliaj de titan . De asemenea, am auzit că greutatea și dimensiunile de mai sus s-au scurs de mai multe ori, cu o mică excepție că divulgatorul @UniverseIce susține că Galaxy S24 Ultra va avea o grosime de 8,6 mm .

Fotografiile spion ulterioare, care arată un presupus S24 Ultra, alături de un S23 Ultra evidențiază caroseria din titan și elementele de design ușor reproiectate.

Culorile Samsung Galaxy S24 Ultra s-au scurs și ele , telefonul aparent fiind setat să vină în nuanțe de negru, gri, violet și galben, iar aceeași sursă (fugatorul Ross Young ) adăugând mai târziu că ar putea exista și portocaliu, albastru deschis și opțiuni de culoare verde deschis ca exclusivități ale magazinului online Samsung. Leaker @UniverseIce a reluat de atunci toate aceste nuanțe.

Dacă doriți să vedeți cum arată toate acestea, verificați randările scurse care au venit ca parte a unei scurgeri mari pe Windows Report .

Am auzit că aceste culori Samsung Galaxy S24 au fost menționate de nenumărate ori acum, inclusiv într- o scurgere cu amănuntul, care a menționat toate nuanțele exclusive, cu excepția magazinului Samsung .

În ceea ce privește ecranul, @UniverseIce și sursa randărilor de mai sus au susținut amândoi că Samsung Galaxy S24 Ultra va avea un afișaj de 6,8 inci ca modelul actual. Dar primul adaugă că ecranul lui S24 Ultra va putea atinge 2.500 nits de luminozitate . De atunci, am auzit din nou această afirmație de 2.500 de nit de luminozitate pentru Galaxy S24 Ultra , așa că ar putea fi exact. Deși un alt raport pune Galaxy S24 Ultra la o valoare și mai strălucitoare de 2.600 nits .

Acest lucru l-ar putea face unul dintre cele mai strălucitoare ecrane de smartphone de pe planetă, depășind marginal cei 2.400 de nit ai Pixel 8 Pro și cu mult înaintea celor 2.000 de nit ai iPhone 15 Pro Max și ai 1.750 de nit ai Samsung Galaxy S23 Ultra. Deși OnePlus 12 ar fi în continuare înainte la 4.500 de nit.

Nici acesta nu este singurul upgrade al afișajului despre care am auzit, deoarece, potrivit unei scurgeri, Samsung Galaxy S24 Ultra va avea o rată de reîmprospătare de 144 Hz . Este mai mult de la 120 Hz pe Galaxy S23 Ultra, acesta din urmă fiind și rata de reîmprospătare pe care o au majoritatea celorlalte telefoane high-end (altele decât cele mai bune telefoane pentru jocuri ).

O rată de reîmprospătare mai mare poate face ca animațiile și derularea paginilor să pară mai fluide, deci este benefic. Dar sursa care a făcut această afirmație nu are încă un palmares, așa că am lua asta cu un praf de sare.

În cele din urmă, am auzit că Samsung Galaxy S24 Ultra ar putea fi primul telefon Samsung care folosește un afișaj „M13” avansat și eficient din punct de vedere energetic . Acest lucru l-ar pune cu o generație înaintea afișajelor utilizate pe cele mai bune telefoane Samsung actuale și este, de asemenea, tehnologia de afișare pe care se pare că linia iPhone 16 o va folosi.

O a doua sursă a spus, de asemenea, că Galaxy S24 Ultra va folosi un afișaj M13 , dar susțin că și celelalte modele S24 vor folosi.

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA: CAMERE
Poate avea un zoom de 5x în loc de 10x
Celelalte camere ar putea fi similare cu cele ale lui S23 Ultra
Am auzit o mulțime de scurgeri despre camerele Samsung Galaxy S24 Ultra, dar, în mod ciudat, au existat destule dezacorduri și despre ele.

Cel mai recent, am auzit că Samsung nu va include o cameră cu zoom optic de 10x pe Galaxy S24 Ultra , telefonul având în schimb un zoom optic de 5x conform @UniverseIce , precum și un al doilea obiectiv care oferă un zoom de 3x.

Zoom-ul de 5x ar fi în concordanță cu iPhone 15 Pro Max și Google Pixel 8 Pro, dar Samsung a preluat de ani de zile conducerea în zoom optic, așa că ar părea ciudat să renunțe la acel avantaj.

În ceea ce privește celelalte camere, conform leakerului Yogesh Brar, Samsung Galaxy S24 Ultra va avea o cameră principală de 200MP , una ultra-wide de 12MP, una teleobiectivă de 50MP (probabil oferind zoom optic de 3x), un periscop de 10MP (care s-a scurs). sugerează mai sus va oferi doar zoom optic de 5x) și o cameră frontală de 12 MP.

Asta ar însemna mai mulți megapixeli în camera telefoto decât unitatea de 10MP găsită pe S23 Ultra, dar celelalte numere sunt aceleași ca pe Galaxy S23 Ultra.

Acestea fiind spuse, alte surse sugerează că camera de 50MP va oferi un zoom de 5x, iar cea de 10MP oferind 3x, iar un raport recent este ușor contrar, susținând că Samsung Galaxy S24 Ultra va păstra un zoom optic de 10MP 10x , împreună cu celelalte camere. inclusiv un zoom optic 5x de 50MP, un ultra-wide de 12MP și o cameră cu unghi larg de 200MP (aceasta fiind cea principală).

De asemenea, am auzit de la o altă sursă că Samsung Galaxy S24 Ultra va avea o cameră teleobiectivă de 50 MP . Și, în mod similar, am auzit în altă parte că Samsung Galaxy S24 Ultra va avea o cameră selfie de 12 MP , la fel ca o scurgere de informații de mai sus, și că nu va fi una sub afișaj.

Deoarece acestea sunt cele mai recente scurgeri și provin din surse de renume, suntem înclinați să le credem, dar scurgerile anterioare descriu o imagine diferită. Anterior, de exemplu, @UniverseIce a sugerat că nu ar exista un obiectiv de 50 MP, Galaxy S24 Ultra având în schimb o pereche de snappers de 12 MP pentru fotografii cu telefoto.

De asemenea, am auzit un alt divulgator care susține anterior că Galaxy S24 Ultra va avea camere cu zoom 3x și 10x , la fel ca S23 Ultra, dar cu „îmbunătățiri minore” la obiectivul cu zoom 10x. Chiar și mai devreme, aceeași sursă a susținut că Samsung va oferi doar un singur teleobiectiv pe Samsung Galaxy S24 Ultra , dar că va putea comuta între mai multe niveluri de zoom. Cu toate acestea, ei au susținut ulterior că acest plan a fost anulat.

Există, de asemenea, o afirmație îndoielnică că Samsung Galaxy S24 Ultra ar putea avea încă un zoom digital de 100x, în ciuda faptului că are doar zoom optic de 5x.

În cele din urmă, o altă scurgere timpurie a sugerat că Samsung Galaxy S24 Ultra ar avea un senzor de 1 inch , care ar fi mult mai mare decât am văzut de la Samsung înainte și ar putea îmbunătăți intervalul dinamic și performanța la lumină scăzută. Cu toate acestea, acest lucru nu este ceva despre care am auzit menționat recent, așa că am crede că este puțin probabil.

În general, upgrade-urile hardware ale camerei ar putea să nu fie prea substanțiale, dar software-ul este o altă problemă, deoarece Samsung a aplicat mărcii comerciale termenii Magic Pixel , Flex Magic și Flex Magic Pixel. Se crede că acestea sunt moduri de fotografiere AI care ar putea fi îndreptate către Galaxy S24 Ultra și sună aminte de trucurile AI ale Google, cum ar fi Magic Eraser.

Nu ne așteptăm la o actualizare mare a bateriei cu acest telefon, deoarece scurgerile sugerează că Samsung Galaxy S24 Ultra va avea o baterie de 5.000 mAh și se va încărca la 45 W, la fel ca S23 Ultra.

Nu numai că s-au spus atât de multe, dar o certificare pentru Galaxy S24 Ultra indică o baterie de 5.000 mAh, în timp ce un altul sugerează că S24 Ultra va oferi o încărcare de 45 W.

Au existat rapoarte timpurii care sugerau că Samsung lucra la tehnologia bateriei stivuite pentru telefoane, ceea ce ar putea permite o îmbunătățire cu aproximativ 10% a capacității bateriei fără ca bateria să ocupe mai mult spațiu. Dar dacă compania lucrează la asta, nu se pare că o vom vedea pe Galaxy S24 Ultra.

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA: SPECIFICAȚII ȘI CARACTERISTICI
Probabil să fie alimentat de un chipset Snapdragon 8 Gen 3
Ar putea avea până la 2 TB de stocare și 12 GB de RAM
Samsung Galaxy S24 Ultra va avea probabil un chipset Snapdragon 8 Gen 3 . La urma urmei, Samsung Galaxy S23 Ultra are un Snapdragon 8 Gen 2, așa că ar fi logic ca S24 Ultra să obțină următoarea generație a acestui chipset.

Cu toate acestea, am auzit că Samsung ar putea folosi o combinație de chipset-uri Snapdragon și propriul chipset Exynos 2400 în linia Galaxy S24, așa că există o anumită incertitudine cu privire la modelele ce vor primi sau dacă va depinde de regiunea dvs.

Înainte de linia S23, Samsung a folosit și două chipseturi diferite în telefoanele Galaxy S, unele regiuni primind un Snapdragon, iar altele un Exynos. Și există o șansă să se întâmple din nou aici, leakerul Yogesh Brar susținând că vor exista atât versiuni Snapdragon 8 Gen 3, cât și Exynos 2400 ale Samsung Galaxy S24 Ultra .

Ar fi regretabil, deoarece, inevitabil, unul dintre acele chipset-uri va fi mai rău decât celălalt (și pe baza formei anterioare, probabil că Exynos va fi mai slab).

Dar în altă parte am auzit că Samsung intenționează să folosească Snapdragon 8 Gen 3 în toate versiunile Galaxy S24 Ultra , Samsung Galaxy S24 standard și Galaxy S24 Plus primind Exynos 2400.

Unele versiuni ale lui S24 Ultra aproape sigur vor folosi Snapdragon 8 Gen 3 oricum, indiferent dacă toate o fac sau nu, deoarece am văzut un etalon timpuriu pentru Samsung Galaxy S24 Ultra care include acest chipset.

Scorurile obținute reprezintă un impuls semnificativ și față de cele ale Samsung Galaxy S23 Ultra. Deci, acesta ar putea fi un telefon puternic, deși, în special, scorurile sunt cu mult mai mici față de ceea ce o scurgere timpurie a susținut că ar fi capabil S24 Ultra sau de a învinge A17 Pro în iPhone 15 Pro , așa cum un alt informator a susținut că ar fi capabil. de.

Mai exact, conform acestei liste Geekbench , următorul flagship al Samsung atinge un scor de referință single-core de 2214 și un scor multi-core de 6744. Pentru referință, în propriile noastre teste, iPhone 15 Pro Max a atins scoruri de referință de 2935 și, respectiv, 7207. , în timp ce Samsung Galaxy S23 Ultra a obținut scoruri de 2011 și, respectiv, 5365.

Un benchmark AnTuTu a postat, de asemenea, cifre impresionante pentru Snapdragon 8 Gen 3 , oferind o creștere cu aproximativ 15% a performanței procesorului și o creștere cu 39% a performanței GPU-ului față de Snapdragon 8 Gen 2.

De asemenea, merită remarcat faptul că Samsung va avea probabil acces la o versiune overclockată a acestui chipset, la fel ca și cu Snapdragon 8 Gen 2, deși nu este clar ce versiune folosesc aceste benchmark-uri timpurii.

În ceea ce privește memoria RAM și stocarea, există o oarecare dezacord, unul dintre benchmark-urile de mai sus menționând doar 8 GB de RAM (deși cu siguranță vor fi oferite și alte configurații). O altă sursă a susținut că Samsung Galaxy S24 Ultra ar avea 16 GB de RAM în toate configurațiile – deși, în special, cu doar câteva săptămâni mai devreme, au spus că este probabil un model de 12 GB al S24 Ultra și unul de 8 GB este posibil.

Ei au susținut, de asemenea, că Galaxy S24 Ultra va depăși un spațiu de stocare enorm de 2 TB, capacitatea de pornire fiind fie de 128 GB, fie de 256 GB.

Mai recent, pe partea RAM, am auzit că Samsung Galaxy S24 Ultra ar putea veni în configurații de 8 GB și 12 GB .

Și chiar mai recent am văzut că se menționează doar un model Galaxy S24 Ultra de 12 GB , care aparent ar fi disponibil cu o opțiune de stocare de 256 GB, 512 GB sau 1 TB.

În ceea ce privește software-ul, Samsung Galaxy S24 Ultra va rula, desigur, Android, dar ar putea avea, de asemenea, o mulțime de abilități AI, o sursă ajungând până la a numi Samsung Galaxy S24 un „telefon AI” .

Samsung însuși a aplicat acum mărcii comerciale termenii „AI Phone” și „AI Smartphone” și, deși compania nu i-a atașat încă la Galaxy S24 Ultra, momentul sugerează că au legătură.

Avem o idee despre ce ar putea însemna aceste nume, cu o scurgere care indică diverse funcții AI de pe Samsung Galaxy S24 Ultra , cum ar fi capacitatea de a traduce apelurile vocale în direct, astfel încât ambii vorbitori să audă conversația în limba lor maternă și capacitatea de a muta obiecte și oameni în fotografii. De asemenea, pare pregătit să primească o funcție de tapet AI, cum ar fi Pixel 8 .

De asemenea, Samsung a anunțat recent primul său model de limbă mare (LLM) pe dispozitiv, Samsung Gauss , iar un raport recent al Korea Times sugerează că Samsung Gauss va debuta pe linia Samsung Galaxy S24. Dar am auzit în altă parte că aceste funcții AI ar putea fi oferite ca serviciu de abonament , ceea ce înseamnă că ar putea fi necesar să plătiți suplimentar pentru a le accesa.

Dacă doriți toate aceste specificații zvonite într-un singur loc, atunci verificați scurgerea majoră din Windows Report – acolo veți găsi imagini ale telefoanelor și o listă completă a specificațiilor la care ne așteptăm și culorile pe care telefonul Ultra le va Intrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *