Plasa gard sudata zincata, gri, 1.2 x 20 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
143,60 lei / buc.

PLASA GARD

Cumpara PLASA GARD in Romania


Cuprins

Cumpararea unei plase gard de calitate este esențială atunci când dorești să îți securizezi proprietatea și să îi oferi un aspect plăcut. Plasa gard este o soluție eficientă și durabilă pentru protejarea terenurilor rezidențiale, comerciale sau agricole. Acest articol îți va oferi informațiile necesare pentru a face o achiziție informată a plasei gard în România.

Ce este Plasa Gard?

Plasa gard, cunoscută și sub denumirea de plasă sudată, este un material format din sârmă de oțel care este sudată pentru a forma o structură rezistentă. Aceasta este utilizată pentru a îngrădi și proteja diverse tipuri de terenuri și proprietăți. Plasa gard este disponibilă în diferite tipuri, fiecare având caracteristici unice și utilizări specifice.

Tipuri diferite de Plasa Gard

 1. Plasa Gard Sudata: Plasa gard sudată este cea mai comună și versatilă opțiune disponibilă pe piață.

Plasa Gard Zincată: Plasa gard zincată este acoperită cu un strat protector de zinc, ceea ce o face rezistentă la coroziune și la factorii externi. Aceasta este potrivită pentru utilizarea în exterior și oferă o durabilitate excelentă în condiții meteorologice variate.

Plasa Gard PVC: Plasa gard PVC este acoperită cu un strat de PVC, oferind astfel protecție suplimentară împotriva coroziunii și a deteriorării. Acest tip de plasă gard este ideal pentru utilizarea în zone umede sau în apropierea apei, deoarece PVC-ul rezistent la apă previne coroziunea.

Plasa Gard din Aluminiu: Plasa gard din aluminiu este o opțiune ușoară și durabilă, care oferă un aspect estetic plăcut. Aluminiul este rezistent la coroziune și poate fi utilizat pentru îngrădirea proprietăților rezidențiale sau comerciale.

Factori de luat în considerare atunci când achiziționezi Plasa Gard

 1. Dimensiuni și Mărime: Este important să iei în considerare dimensiunile și mărimea plasei gard în funcție de necesitățile tale specifice. Măsoară terenul sau zona pe care dorești să o îngrădești pentru a te asigura că achiziționezi plasa gard potrivită.

 2. Mărimea ochiurilor: Ochiurile plasei gard pot varia în dimensiune. Dacă ai nevoie de o protecție mai ridicată împotriva intrărilor nedorite, ar trebui să optezi pentru ochiuri mai mici pentru a împiedica trecerea prin ele.

 3. Grosimea sârmei: Grosimea sârmei utilizate în plasa gard poate influența rezistența și durabilitatea acesteia. Cu cât sârma este mai groasă, cu atât plasa gard va fi mai rezistentă.

 4. Durabilitate și longevitate: Asigură-te că alegi o plasă gard fabricată din materiale durabile și de înaltă calitate, care să reziste în timp și să nu se deterioreze în urma expunerii la factorii externi.

 5. Cerințe de instalare: Ia în considerare cerințele de instalare ale plasei gard. Unele plase gard pot necesita accesorii sau echipamente suplimentare pentru a fi montate în mod corespunzător.

Beneficiile Plasei Gard

 1. Securitate și siguranță: Plasa gard oferă o protecție sigură împotriva intruziunilor neautorizate și a animalelor sălbatice. Aceasta poate fi instalată în jurul proprietății tale pentru a-ți oferi liniște și securitate.

 2. Versatilitate și flexibilitate: Plasa gard poate fi utilizată în diverse aplicații, cum ar fi îngrădirea terenurilor rez

 3. identțiale, a grădinilor, a fermelor sau a zonelor comerciale. Este flexibilă și poate fi adaptată la diverse forme și dimensiuni.

  1. Aspect estetic: Plasa gard poate contribui la aspectul estetic al proprietății tale. Poți alege dintr-o varietate de culori și stiluri pentru a se potrivi cu designul general al spațiului.

  2. Rentabilitate: Plasa gard este o opțiune mai accesibilă din punct de vedere financiar în comparație cu alte metode de îngrădire, cum ar fi gardurile din lemn sau metal. Este o investiție pe termen lung, deoarece nu necesită întreținere regulată și are o durată de viață lungă.

  Unde să cumperi Plasa Gard în România

  1. Magazinele locale de materiale de construcții: Poți găsi plasă gard în magazinele locale de materiale de construcții sau în magazine specializate în produse pentru grădinărit și îngrădire.

  2. Retailerii online: O altă opțiune convenabilă este să cumperi plasă gard de pe platformele de vânzare online. Există numeroși retaileri online care oferă o gamă largă de produse și opțiuni.

  3. Producători și furnizori: Poți lua în considerare achiziționarea plasei gard direct de la producători sau furnizori specializați. Aceasta poate asigura calitatea produsului și posibilitatea de personalizare.

  Cum să alegi furnizorul potrivit de Plasa Gard

  1. Reputație și experiență: Verifică reputația furnizorului și câtă experiență au în domeniu. Optează pentru un furnizor de încredere, cu recenzii pozitive din partea clienților anteriori.

  2. Calitatea produsului și certificări: Asigură-te că plasa gard oferită de furnizor este de înaltă calitate și respectă standardele de siguranță. Verifică dacă produsul este certificat și conformează-se normelor și reglementărilor relevante.

  3. Recenzii și testimoniale ale clienților: Citește recenzii și testimoniale ale clienților anteriori pentru a obține o perspectivă despre experiențele altor persoane cu produsele și serviciile furnizorului.

  4. Prețuri și opțiuni de plată: Compară prețurile și asigură-te că obții o ofertă echitabilă în raport cu calitatea produsului. Verifică și opțiunile de plată disponibile pentru a alege cea mai convenabilă metodă de achiziție.

  5. Livrare și servicii post-vânzare: Verifică politica de livrare a furnizorului și asigură-te că oferă servicii post-vânzare, cum ar fi asistență tehnică sau returnarea produselor defecte.

   

acoperis mansarda in doua ape