BCA Ytong Interio, 599 x 200 X 199 mm

Material: sarma zincata

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
18.55 lei / buc.

Cumpăra Blocurile de BCA în Romania.

BCA - La Palet - 5, 10, 15, 20, 25 cm pentru constructii in Romania

Livrare gratuita in toata Romania!

TOP FAVORITE

heading color splash green
BCA Prefab 620 x 150 x 240 mm

BCA Prefab 620 x 150 x 240 mm

Fabricat în România

464.04 lei / m³
BCA Celco Standard 625 x 200 x 240 mm

BCA Celco Standard 625 x 200 x 240 mm

Fabricat în România

560.39 lei / m³
BCA Ytong Clasic, NF, 599 x 250 X 199 mm

BCA Ytong Clasic, NF, 599 x 250 X 199 mm

Fabricat în România

21.24 lei / buc.
heading color splash yellow
heading color splash green
BCA Soceram 650 x 150 x 240 mm

BCA Prefab 620 x 150 x 240 mm

Fabricat în România

526.02 lei / m³
bca soceram 650 x 200 x 240 mm

BCA Soceram 650 x 200 x 240 mm

Fabricat în România

526.02 lei / m³
bca prefab 620 x 300 x 240 mm

BCA Prefab, 620 x 300 x 240 mm

Fabricat în România

21.24 lei / buc.
heading color splash yellow
heading color splash green
mortar adeziv termofix poren pentru zidirea blocurilor de bca

Mortar adeziv Termofix Poren pentru zidirea blocurilor de BCA

, interior/exterior, 25 kg

20.09 lei / sac
Gletiera Topmaster, otel inoxidabil, 600 x 130 mm

Gletiera Topmaster

otel inoxidabil, 600 x 130 mm

19.33 lei / buc.
nivela cu bula top tools tip 400

Nivela cu bula Top Tools tip 400

cu 3 indicatori, din aluminiu, 1000 mm

22.51 lei / buc.
heading color splash yellow
heading color splash green
BCA Ytong Clasic, NF, 599 x 300 X 199 mm

BCA Ytong Clasic, NF, 599 x 300 X 199 mm

Fabricat în România

25.50 lei / buc.
bca ytong interio 599 x 200 x 199 mm

BCA Ytong Interio, 599 x 200 X 199 mm

Fabricat în România

19.33 lei / buc.
BCA Ytong Interio, 599 x 100 X 199 mm

BCA Ytong Interio, 599 x 100 X 199 mm

Fabricat în România

9.64 lei / buc.
heading color splash yellow

Cumpăra Blocurile de BCA în Romania

Blocurile de BCA (Beton Celular Autoclavizat) reprezintă o alegere tot mai populară în industria construcțiilor din România. Acestea sunt materiale de construcție durabile și eficiente energetic, utilizate în diverse proiecte de construcții, de la case individuale la clădiri comerciale și rezidențiale de înaltă înălțime. Achiziționarea blocurilor de BCA în România vine cu numeroase avantaje și beneficii pentru cumpărători.

Ce este un bloc de BCA?

Blocurile de BCA sunt elemente prefabricate fabricate dintr-o combinație de ciment, nisip, apă și praf de aluminiu. Această combinație reacționează chimic, formând gazuri care creează celule fine în interiorul blocului, conferindu-i o structură celulară ușoară și rezistentă. Aceste blocuri sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, ceea ce le face versatile în utilizare.

Proprietățile blocurilor de BCA includ izolație termică și fonică ridicată, rezistență la foc, durabilitate și rezistență la cutremure. Ele sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a menține o temperatură constantă în interiorul clădirii și de a reduce costurile de încălzire și răcire.

Avantajele cumpărării blocurilor de BCA

 1. Durabilitate și rezistență: Blocurile de BCA sunt durabile în timp și rezistente la uzură, ceea ce le face o opțiune ideală pentru construcții de lungă durată.
 2. Izolație termică și fonică: Structura celulară a blocurilor de BCA oferă o bună izolație termică și fonică, asigurând confortul și reducând costurile energetice.
 3. Rezistență la foc: Blocurile de BCA au o rezistență ridicată la foc, contribuind la siguranța clădirii și protecția împotriva incendiilor.
 4. Eficiență energetică: Datorită capacității lor de a menține temperatura constantă, blocurile de BCA conduc la economii semnificative la facturile de energie.
 5. Protecție împotriva cutremurelor: Datorită proprietăților lor structurale, blocurile de BCA oferă o bună rezistență la cutremure, asigurând siguranța locuitorilor.

Factori de luat în considerare înainte de achiziționarea blocurilor de BCA

Înainte de a achiziționa blocuri de BCA în România, este important să se țină cont de următorii factori:

Cum să alegi furnizorul potrivit de blocuri de BCA

Alegerea unui furnizor de încredere pentru blocurile de BCA este crucială pentru a obține produse de calitate și servicii adecvate. Iată câteva sfaturi pentru a face alegerea potrivită:

 1. Verifică calitatea produselor: Investighează calitatea blocurilor de BCA oferite de furnizorul respectiv. Asigură-te că acestea îndeplinesc standardele de calitate și că sunt certificate conform normelor de construcție.

 2. Experiența furnizorului: Află cât timp furnizorul activează în industrie și câte proiecte relevante a finalizat până acum. Experiența este un indicator important al profesionalismului și cunoștințelor furnizorului.

 3. Recenzii și recomandări: Citește recenzii și testimoniale ale altor clienți care au achiziționat blocuri de BCA de la acel furnizor. Opiniile pozitive și recomandările sunt un semn al satisfacției clienților și al încrederii în furnizor.

 4. Servicii suplimentare: Verifică dacă furnizorul oferă servicii suplimentare, precum transportul și instalarea blocurilor de BCA. Un furnizor care oferă un pachet complet de servicii poate facilita procesul de cumpărare și construcție.

Procesul de cumpărare a blocurilor de BCA

Achiziționarea blocurilor de BCA implică următorii pași:

 1. Obține oferte: Solicită oferte de la diferiți furnizori, compară prețurile și specificațiile tehnice ale blocurilor de BCA oferite.

 2. Plasează comanda: După ce ai ales furnizorul potrivit, plasează comanda pentru blocurile de BCA dorite. Asigură-te că ai specificat dimensiunile și cantitatea necesară.

 3. Transportul: Furnizorul va organiza transportul blocurilor de BCA către locația specificată. Asigură-te că ai stabilit detalii despre transport, inclusiv costuri și termene de livrare.

 4. Instalarea: În funcție de proiectul tău de construcție, blocurile de BCA pot fi instalate de către propriul personal sau de către echipe specializate. Asigură-te că respecți instrucțiunile de instalare și că lucrezi cu personal calificat.

Recomandări de întreținere și utilizare a blocurilor de BCA

Pentru a menține blocurile de BCA în stare bună și pentru a beneficia la maxim de avantajele lor, iată câteva recomandări de întreținere și utilizare:

 1. Impermeabilizare: Asigură-te că blocurile de BCA sunt protejate împotriva infiltrării de apă prin aplicarea unui strat impermeabil pe suprafa

Costuri și economii asociate cu achiziționarea blocurilor de BCA

Costurile inițiale ale achiziționării blocurilor de BCA pot varia în funcție de furnizor și de dimensiunile și cantitatea dorite. Cu toate acestea, în timp, investiția în blocuri de BCA poate aduce economii semnificative. Iată cum:

 1. Consum redus de energie: Datorită izolației termice ridicate, blocurile de BCA reduc pierderile de căldură și necesită mai puțină energie pentru încălzirea sau răcirea clădirii. Acest lucru duce la scăderea facturilor lunare la utilități.

 2. Facturi mai mici la utilități: Prin menținerea temperaturii constante în interiorul clădirii, blocurile de BCA reduc dependența de sistemele de încălzire și răcire. Aceasta duce la facturi mai mici la utilități și la economii pe termen lung.

 3. Subvenții și credite fiscale: În anumite cazuri, achiziționarea și utilizarea blocurilor de BCA pot califica proprietarii pentru subvenții sau credite fiscale acordate pentru construcțiile eficiente energetic. Aceste beneficii financiare pot contribui la reducerea costurilor totale.

Blocuri de BCA inovatoare și viitorul construcțiilor

Industria construcțiilor continuă să evolueze, iar blocurile de BCA nu fac excepție. Inovațiile în tehnologia de fabricație și în materialele utilizate conduc la dezvoltarea de blocuri de BCA inovatoare, care oferă proprietăți și performanțe îmbunătățite.

Un exemplu de inovație în domeniul blocurilor de BCA este utilizarea de materiale reciclate și durabile în procesul de fabricație. Aceasta contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la construcții sustenabile.

De asemenea, cercetările sunt axate pe dezvoltarea blocurilor de BCA cu o izolație termică și fonică îmbunătățită, precum și pe îmbunătățirea capacității de rezistență la cutremure.

Viitorul construcțiilor în România va fi influențat în mare măsură de adoptarea blocurilor de BCA inovatoare. Acestea vor juca un rol important în construcția clădirilor sustenabile, eficiente energetic și rezistente la provocările mediului înconjurător.

Concluzie

Achiziționarea blocurilor de BCA în România reprezintă o alegere inteligentă pentru construcții durabile, eficiente energetic și sigure. Acestea oferă avantaje precum izolație termică și fonică ridicată, rezistență la foc, durabilitate și economii la costurile de energie.