Blog

Modele unghii cu gel 2024

Modele unghii cu gel 2024

Vezi Pret

Au trecut nouă luni de la prima mea manichiură Gel-X și permiteți-mi să vă spun: nu mă întorc niciodată. Scufundări? Acrilice? Extensii? Gel obișnuit? Nu mai mult pentru mine, mulțumesc. Așa că astăzi, am vrut să împărtășesc un pic mai mult despre Gel-X (știi-ce este, cât costă, cât durează, pro/contra) buuuuut am vrut să aduc și câteva fețe familiare Împărtășește -și opiniile și experiențele. ) , Unghiile nu sunt pentru mine ”, există chiar o poză cu un cal din viața reală aici! De ce? Vei afla! Oricum, ceva pentru toată lumea!) Hai să începem cu o imagine de ansamblu la nivel înalt, da?

Modele unghii cu gel 2024

Practic, Gel-X este o unghie cu apăsare care se întărește ca gelul (citiți: tehnicianul dvs. de unghii vă va mări mâinile, va lipi pe o unghie de forma/lungimea preferată și ~noile voastre unghii~ vor fi atașate ferm timp de aproximativ la o lună după ce ai băgat mâna sub una dintre acele lumini UV). Odată ce totul s-a vindecat, tehnicianul tău va proceda în mod normal – lustruire, artă, loțiune, ulei, o ședință foto ocazională cu modelul complet pentru IG, etc. – și când în sfârșit ești gata să revii în câteva săptămâni pentru a schimba lucrurile. sus, procesul de îndepărtare este același ca și pentru orice manichiură standard cu gel.

Modele unghii cu gel 2024

Unghiile Gel-X sunt flexibile (deci nu se vor rupe în jumătate atunci când îți blochezi mâna într-un perete, sau un blat, sau în mașină sau în alt loc, așa cum obișnuiesc să facă oamenii obișnuiți). Sunt, de asemenea, foarte ușoare, mai ales în comparație cu acrilicele, și arată naturale – sau, uh, la fel de naturale pe cât pot arăta unghiile cu imprimeu neon , cel puțin.

Mai mult decât orice, însă, am descoperit că unghiile Gel-X mă fac să mă simt foarte, foarte, foarte grozav. Există ceva distractiv și visceral în a ținta ceva, știi? Dar nu este vorba doar despre mine – alte trei fete EHD s-au urcat în trenul Gel-X, așa că am vrut să iau și părerile lor imparțiale. Mă voi întâlni cu tine mai jos (și voi dezvălui detaliile despre cheltuielile mele medii!), dar mai întâi… lasă-mă să-l arunc reginei artei unghiilor, Veronica.

Modele unghii cu gel 2024

Când ai început să încerci Gel-X? Prima mea manichiură Gel-X a fost în iunie 2021, pentru că îmi doream să fac ceva special de ziua mea și de atunci a fost o rutină drăguță de îngrijire personală o dată pe lună în timpul pandemiei. 🙂

Ați mai investit în unghii sau în nail art (ex. geluri, acrilice, press-on-uri etc.)? Înainte de Gel-X, am primit gel pe unghiile mele obișnuite și am încercat aplicații de presare / lipici, dar acelea au avut în medie doar aproximativ 2 săptămâni max.

A existat o perioadă de adaptare la Gel-X? Nu chiar. Gel-X este mai bun pentru unghiile tale decât acrilicele, dar unghiile se subțiază încă din cauza șlefuirii în timpul procesului.

Care este forma și lungimea ta preferată?  Merg înainte și înapoi între a ajunge undeva între o formă de migdale și stiletto și o formă pătrată. De obicei, le păstrez de lungime scurtă-medie din cauza jobului meu (fotograf care lucrează la computerul ei de cele mai multe ori, sau are de-a face cu echipament când sunt pe platoul de filmare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *