Blog

Cele mai bune aparate de ras pentru bărbați din 2024

Best overall men’s razor: Gillette SkinGuard

Indiferent dacă vă radeți toată fața zilnic, dacă vă curățați liniile o dată pe săptămână sau orice altceva, un aparat de ras bun este esențial pentru rutina dvs. de îngrijire. Ne-am bărbierit toată barba din nou și din nou (și din nou) pe parcursul unei luni, testând 12 aparate de ras pentru bărbați, acordând atenție cât de confortabil și ușor era să te bărbierești cu fiecare și cât de aproape de bărbierit a oferit fiecare. După câteva tăieturi și săptămâni în care nu ne-am recunoscut în oglindă, două brici (ahem) au făcut tăietura.

Gillette SkinGuard

Gillette SkinGuard

Gillette SkinGuard s-a remarcat peste toate celelalte aparate de ras pe care le-am testat, datorită bărbieritului său extrem de confortabil și ușor. Briciul său protejat a făcut bărbierirea simplă și nu am simțit nicio trage sau iritare atunci când îl folosim. Alături de durabilitatea, ușurința de curățare și lama de precizie suplimentară, a fost cu ușurință cel mai bun aparat de ras pentru bărbați pe care l-am încercat.

Bevel Safety Razor

Bevel Safety Razor

Dacă doriți cel mai aproape bărbierit posibil și nu aveți nevoie de funcții suplimentare, aparatul de ras Bevel Safety este lama pentru dvs. Folosind o singură lamă, cu două tăișuri, Bevel oferă un bărbierit remarcabil de aproape. Toate aparatele de ras pe care le-am testat au fost cu un pas peste opțiunile de cartuș în ceea ce privește apropierea, dar mânerul confortabil al lui Bevel l-a împins pe lângă celelalte aparate de ras pentru a revendica un loc de top.

Dintre toate aparatele de ras pe care le-am testat, Gillette SkinGuard ne-a oferit de departe cel mai ușor și mai confortabil bărbierit, în principal datorită lamelor sale specializate. Briciul are mici bare de protecție între cele două lame ale SkinGuard pentru a minimiza iritația pielii. În timp ce Gillette spune că acest lucru cauzează un bărbierit care nu este la fel de aproape ca aparatele de ras cu cinci lame, nu am observat o mare diferență între SkinGuard și celelalte lame de cartuș pe care le-am testat. De fapt, excluzând aparatele de ras de siguranță, ne-am gândit că a dat unul dintre cele mai apropiate bărbieri ale grupului.

SkinGuard a oferit și un confort superior. Lamele de protecție au făcut să se simtă cu adevărat ca și cum capul de ras ne alunecă pe față – ceva despre care am auzit mereu în reclamele de bărbierit, dar nu am experimentat niciodată în viața reală. Barbierele, împreună cu două benzi de lubrifiere, ne-au oferit un bărbierit foarte fin. Nu am simțit niciodată iritații și nu am simțit umflături sau fire de păr încarnate – chiar și la câteva ore după ce ne-am bărbierit.

Dar acest confort nu s-a limitat doar la lame – SkinGuard este, de asemenea, una dintre cele mai ergonomice aparate de ras pe care le-am testat. Datorită mânerului cauciucat și formei curbate blânde, se potrivea perfect în mâna noastră și era ușor de ținut și de manevrat în jurul feței noastre.

Pe lângă confortul său, SkinGuard a ieșit, de asemenea, nevătămat la testele noastre de cădere și poate rade linii curate cu lama sa de precizie care se găsește pe partea din spate a cartuşului. Apropo de cartușe, obținerea de înlocuiri este ușoară, dar prețul lamelor de schimb ale SkinGuard a fost puțin mai mare decât media de 2 USD a piscinei noastre, ajungând la 3 USD pe lamă atunci când cumpărați un pachet de 12 . Dacă vă faceți griji să vă amintiți să vă umpleți cu lame, vă puteți configura un abonament fie cu Amazon , fie cu Gillette , astfel încât să nu rămâneți niciodată fără.

Bevel Safety Razor

bevel safety razor 2

Aparatele de ras cu cartuș nu au putut oferi un bărbierit la fel de aproape ca oricare dintre aparatele noastre de ras de siguranță. Lamele cu un singur tăiș, din oțel inoxidabil, necesită puțin mai multă răbdare și îndemânare pentru a manevra, dar rezultatul este un bărbierit extrem de aproape.

Am testat trei dintre aceste aparate de ras, iar aparatul de ras Bevel Safety a fost cu ușurință cel mai bun din grup. Nu se simțea la fel de aproape ca cei doi Merkur pe care i-am încercat, dar a fost mult mai ușor de manevrat și de mișcat pe față.

Neavând niciodată folosit un aparat de ras de siguranță înainte de această poveste, primul nostru bărbierit a fost minuțios de lent, asigurându-ne că lama era cât mai aproape de un unghi de 30 de grade pe pielea noastră, astfel încât să nu ne tăiem jugulara. Am primit câteva spărturi prima dată, dar în curând am constatat că bărbierirea cu aceste aparate de ras de siguranță – și în special Bevel – nu era prea diferită de cartușele cu mai multe lame cu care ne-am obișnuit.

Dacă mențineți un unghi de 30 de grade și lăsați greutatea lamei să-și facă treaba, bărbierirea cu un aparat de ras de siguranță este ușor. Teșitul are un mâner lung și drept, care a fost destul de confortabil de ținut, ceea ce ne-a ușurat nervii când îl trecem pe față. Celelalte două aparate de ras pe care le-am încercat aveau mânere greu de ținut, așa că a trebuit să ne reajustăm constant mânerul pentru a obține un bărbierit confortabil.

• Înrudit: Cele mai bune aparate de ras electrice, testate de editori

Atunci când lama dvs. se murdărește sau se uzează, teșitul o face foarte ușor de curățat sau înlocuit cu un mecanism simplu de înșurubare. Am preferat acest lucru față de carcasa lamei lui Merkur Futur, care pur și simplu se desprinde, deoarece în testul nostru de cădere, lama lui Futur iese din mâner și ajunge undeva pe podea.

Lamele de schimb pentru Bevel sunt și cele mai ieftine din grupul nostru de testare, cu un pachet de 20 care costă 10 USD, cu o medie de 0,50 USD per lamă (de asemenea, vă puteți abona pentru a le obține automat prin Amazon). Ca bonus, aparatele de ras de siguranță în ansamblu sunt mai bune pentru mediu decât aparatul de ras standard, deoarece nu există plastic și vă puteți recicla lamele uzate din oțel inoxidabil.

Cum am testat

Pentru a găsi cel mai bun aparat de ras pentru bărbați, am trecut prin tot felul de teste 12 aparate de ras. Ne-am bărbierit cu ei, le-am curățat, le-am scufundat în apă, le-am scăpat și multe altele. Ne-am împărțit testele în două categorii: performanță și durabilitate. Iată o detaliere a tuturor testelor pe care le-am efectuat.

Performanţă

  • Apropierea bărbieritului: Folosind aceeași cremă de ras de fiecare dată, ne-am bărbierit cu fiecare aparat de ras mergând cu firul părului nostru facial. Am observat cât de aproape a fost bărbierirea și am simțit cât de mult păr, dacă există, ne-a rămas pe față după bărbierit.
  • Confortul bărbieritului: Am apreciat cât de ușor este să te bărbierești și cum se simt lamele pe fața noastră. Imediat după bărbierit am observat dacă am avut vreo ciupătură sau dacă am simțit vreo iritație.
  • Confort de durată: Ne-am verificat din nou fața la câteva ore după bărbierit pentru a vedea dacă s-a format orice iritație, umflături sau roșeață.
  • Ergonomie: Am ținut fiecare aparat de ras și am judecat cum se simte în mână. L-am scufundat și în apă și l-am ținut din nou pentru a vedea dacă este alunecos.
  • Precizie: am observat dacă aparatul de ras avea o lamă de precizie specifică și am tăiat linii în părul feței pentru a aprecia cât de precisă a fost lama.
  • Caracteristici suplimentare: am numărat toate caracteristicile suplimentare ale aparatului de ras, cum ar fi benzi de lubrifiere, elemente de încălzire și multe altele. De asemenea, am apreciat modul în care aceste caracteristici au afectat experiența de bărbierit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *