Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

TIGLA METALICA pentru ACOPERIS in orasul Targu Secuiesc

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in orasul Targu Secuiesc

 1. Bun venit la ghidul complet despre tigla metalica pentru acoperis in orasul Targu Secuiesc! Daca sunteti in cautarea unei solutii durabile si estetice pentru acoperisul dumneavoastra, tigla metalica este o optiune excelenta de luat in considerare. Acest articol va oferi o privire detaliata asupra tiglei metalice pentru acoperis, inclusiv avantajele sale, caracteristicile sale, instalarea si de ce este o alegere populara in orasul Targu Secuiesc.

  Cuprins

  1. Introducere
  2. Avantajele tiglei metalice pentru acoperis
  3. Caracteristici ale tiglei metalice pentru acoperis
  4. Instalarea tiglei metalice pentru acoperis
  5. De ce este tigla metalica populara in orasul Targu Secuiesc?
  6. Concluzie
  7. FAQs
   1. Ce durata de viata are o tigla metalica pentru acoperis?
   2. Este tigla metalica rezistenta la intemperii?
   3. Este tigla metalica potrivita pentru climatul din orasul Targu Secuiesc?
   4. Este tigla metalica usor de intretinut?
   5. Care sunt optiunile de culoare disponibile pentru tigla metalica?

  Avantajele tiglei metalice pentru acoperis

  Tigla metalica pentru acoperis ofera o serie de avantaje semnificative pentru proprietarii de case din orasul Targu Secuiesc. Iata cateva dintre cele mai notabile:

  Durabilitate si longevitate

  Tigla metalica este cunoscuta pentru durabilitatea sa exceptionala. Este rezistenta la intemperii, nu se corodeaza si nu se deterioreaza in timp. Aceasta calitate o face potrivita pentru climatul din orasul Targu Secuiesc, care poate fi uneori aspru. Cu o tigla metalica pe acoperisul dumneavoastra, va puteti bucura de o solutie de acoperis care va rezista ani de zile.

  Rezistenta la foc si impact

  Tigla metalica pentru acoperis este, de asemenea, rezistenta la foc, ceea ce inseamna ca ofera o protectie suplimentara impotriva incendiilor. De asemenea, este rezistenta la impact, fiind capabila sa reziste la conditii meteorologice extreme, precum grindina.

  Aspect estetic

  O alta mare atractie a tiglei metalice pentru acoperis este aspectul sau estetic. Este disponibila intr-o varietate de culori si finisaje, ceea ce va permite sa va personalizati acoperisul pentru a se potrivi cu designul casei dumneavoastra. Tigla metalica poate adauga un aspect modern si elegant casei dumneavoastra din Targu Secuiesc.

  Caracteristici ale tiglei metalice pentru acoperis

  Tigla metalica pentru acoperis are anumite caracteristici care o fac o alegere excelenta pentru proprietarii de case din orasul Targu Secuiesc. Iata cateva dintre cele mai semnificative:

  Usurinta si eficienta in instalare

  Tigla metalica este relativ usoara, ceea ce face instalarea mai rapida si mai eficienta. De asemenea, aceasta caracteristica reduce costurile de manopera asociate cu instalarea acoperisului. Daca sunteti in cautarea unei solutii care sa economiseasca timp si bani, tigla metalica este un excelent candidat.

  Greutate redusa

  Comparativ cu alte materiale de acoperis, tigla metalica are o greutate redusa. Aceasta reduce stresul structural asupra cladirii si permite constructia unor fundatii mai usoare. In plus, greutatea redusa a tiglei metalice faciliteaza transportul si manevrarea acesteia in timpul instalarii.

  Rezistenta la coroziune

  Un alt avantaj important al tiglei metalice pentru acoperis este rezistenta sa la coroziune. Prin utilizarea unor materiale de calitate superioara, tigla metalica poate rezista la umezeala si la conditiile meteorologice variate, fara a suferi coroziune sau deteriorare.

  Instalarea tiglei metalice pentru acoperis

  Instalarea tiglei metalice pentru acoperis necesita cunostinte si experienta adecvata. Este recomandat sa apelati la un specialist sau la o echipa de instalatori profesionisti pentru a asigura o instalare corecta si de calitate.

  Pentru a instala tigla metalica pe acoperisul dumneavoastra, urmati urmatorii pasi:

  1. Evaluarea acoperisului: Inainte de instalare, evaluati structura acoperisului pentru a identifica orice reparatii sau pregatiri necesare.

  2. Montarea structurii de sustinere: Asigurati-va ca aveti o structura de sustinere solida si stabila pentru tigla metalica.

  3. Asezarea membranei hidroizolante: Aplicati o membrana hidroizolanta pe intreaga suprafata a acoperisului pentru a preveni infiltratiile de apa.

  4. Instalarea tiglelor metalice: Incepeti instalarea tiglelor metalice din partea inferioara a acoperisului, asigurandu-va ca sunt fixate in mod corespunzator si respectand instructiunile producatorului.

  5. Verificarea si finisarea: Dupa instalare, verificati atent acoperisul pentru a asigura ca totul este fixat corect. Efectuati finisarile necesare pentru a obtine un aspect final curat si profesional.

  De ce este tigla metalica populara in orasul Targu Secuiesc?

  Tigla metalica este foarte populara in orasul Targu Secuiesc din mai multe motive. Iata cateva motive pentru care locuitorii din acest oras aleg tigla metalica pentru acoperisurile lor:

  1. Durabilitate: Clima din Targu Secuiesc poate fi aspra uneori, iar tigla metalica rezista foarte bine la conditiile meteorologice variate.

  2. Estetica: Tigla metalica ofera un aspect modern si elegant, potrivindu-se perfect cu arhitectura si designul caselor din oras.

  3. Usurinta in instalare: Greutatea redusa a tiglei metalice faciliteaza instalarea rapida si eficienta, economisind timp si bani proprietarilor de case.

  4. Rezistenta la foc: Tigla metalica este rezistenta la foc, oferind proprietarilor de case o siguranta suplimentara impotriva incendiilor.

  5. Rezistenta la coroziune: Tigla metalica este rezistenta la coroziune, ceea ce inseamna ca va avea o durata de viata mai lunga si va necesita mai putine reparatii si intretinere.

  Concluzie

  In concluzie, tigla metalica pentru acoperis este o alegere excelenta pentru locuitorii din orasul Targu Secuiesc care doresc un acoperis durabil, rezistent la intemperii si estetic placut. Avand avantaje precum durabilitatea, rezistenta la foc, greutate redusa si aspect estetic atractiv, tigla metalica se bucura de popularitate in randul proprietarilor de case din acest oras.

  Daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre tigla metalica pentru acoperis in orasul Targu Secuiesc si pentru a beneficia de avantajele acesteia, nu ezitati sa contactati specialistii in domeniu pentru consultanta si instalare profesionala.

  FAQs

  1. Ce durata de viata are o tigla metalica pentru acoperis?

   • O tigla metalica pentru acoperis poate avea o durata de viata de pana la 50 de ani sau chiar mai mult, in functie de calitatea materialelor si de intretinerea corespunzatoare.
  2. Este tigla metalica rezistenta la intemperii?

   • Da, tigla metalica este rezistenta la intemperii. Ea poate rezista la ploi, vant puternic, zapada si grindina fara a se coroda sau deteriora.
  3. Este tigla metalica potrivita pentru climatul din orasul Targu Secuiesc?

   • Da, tigla metalica este potrivita pentru climatul din orasul Targu Secuiesc. Este rezistenta la conditiile meteorologice variate si poate face fata fluctuatiilor de temperatura.
  4. Este tigla metalica usor de intretinut?

   • Da, tigla metalica este usor de intretinut. Este recomandat sa o curatati periodic pentru a indeparta murdaria si resturile, dar in rest, nu necesita intretinere speciala.
  5. Care sunt optiunile de culoare disponibile pentru tigla metalica?

   • Tigla metalica este disponibila intr-o varietate larga de culori, inclusiv nuante de gri, rosu, maro, verde si altele. Puteti alege o culoare care se potriveste cu designul casei dumneavoastra.