Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

ALEGE TIGLE METALICE in Orasul Targoviste


Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in Orasul Targoviste

Bine ați venit într-un ghid complet despre tigla metalică și cum poate aceasta să vă îmbunătățească casa în orașul Târgoviște. În acest articol, vom explora beneficiile tiglei metalice, procesul de instalare, selecția adecvată a produsului și altele. Dacă sunteți în căutarea unei soluții durabile și estetice pentru acoperișul dumneavoastră, tigla metalică este o opțiune excelentă.

Cuprins

 1. Ce este tigla metalică?
 2. Beneficiile tiglei metalice
  • Durabilitate și rezistență
  • Protecție împotriva intemperiilor
  • Varietate de culori și stiluri
  • Eficiență energetică
  • Costuri de întreținere reduse
 3. Procesul de instalare a tiglei metalice
  • Pregătirea acoperișului existent
  • Montarea suportului
  • Instalarea tiglelor metalice
  • Finisare și curățare
 4. Selectarea tiglei metalice potrivite
  • Stil și design
  • Calitate și garanție
  • Compatibilitate cu climatul local
  • Buget și costuri
 5. Întreținerea tiglei metalice
  • Curățarea regulată
  • Verificarea și repararea eventualelor daune
  • Îndepărtarea zăpezii și gheții
 6. Tigla metalică în orașul Târgoviște
  • Tendințe în designul acoperișurilor
  • Exemple de proiecte cu tiglă metalică în Târgoviște
 7. Concluzie
 8. Întrebări frecvente

1. Ce este tigla metalică?

Tigla metalică este un material de acoperiș confecționat din foi de oțel, aluminiu sau cupru, tratate pentru a fi rezistente la coroziune și pentru a oferi o durabilitate îndelungată. Aceasta imită aspectul tradițional al țiglei ceramice sau al țiglei din beton, dar oferă avantajele aduse de metal.

2. Beneficiile tiglei metalice

Durabilitate și rezistență

Tigla metalică este recunoscută pentru durabilitatea sa și rezistența la factorii externi. Fiind confecționată din metal, acest tip de acoperiș poate rezista la intemperii extreme, precum ploaie, grindină, zăpadă sau vânt puternic. De asemenea, este rezistentă la foc și insecte.

Protecție împotriva intemperiilor

Unul dintre principalele avantaje ale tiglei metalice este capacitatea sa de a proteja locuința împotriva intemperiilor. Materialul este proiectat pentru a preveni infiltrarea apei și pentru a asigura o barieră eficientă împotriva umezelii și a infiltrărilor de aer. Astfel, vă puteți bucura de un mediu confortabil și sigur în interiorul casei dumneavoastră.

Varietate de culori și stiluri

Tigla metalică este disponibilă într-o gamă variată de culori și stiluri, permițându-vă să alegeți o opțiune care să se potrivească perfect designului casei dumneavoastră. Indiferent dacă preferați un aspect tradițional sau modern, veți găsi cu siguranță o tiglă metalică care să vă satisfacă gusturile și preferințele estetice.

Eficiență energetică

Datorită proprietăților termice ale metalului, tigla metalică contribuie la eficiența energetică a casei dumneavoastră. Ea reflectă razele solare, menținând temperatura interioară mai constantă și reducând necesitatea utilizării sistemelor de climatizare sau încălzire în exces. Astfel, veți obține economii semnificative la facturile lunare de energie.

Costuri de întreținere reduse

Pe lângă avantajele menționate mai sus, tigla metalică necesită costuri reduse de întreținere pe termen lung. Aceasta nu se decolorează în timp, nu se crăpește și nu se deteriorează la fel de ușor ca alte materiale de acoperiș. Prin urmare, veți economisi bani în timp și veți avea un acoperiș frumos și funcțional pentru mulți ani.

3. Procesul de instalare a tiglei metalice

Pentru a vă asigura că acoperișul dumneavoastră va fi instalat corespunzător, este important să respectați un proces de instalare adecvat. Iată pașii principali implicați în instalarea tiglei metalice:

Pregătirea acoperișului existent

Înainte de a instala tigla metalică, este necesar să evaluați starea acoperișului existent. Asigurați-vă că suportul existent este stabil și că nu există zone afectate de umiditate sau deteriorări. Dacă este necesar, efectuați reparațiile și pregătiți acoperișul pentru instalare.

Montarea suportului

Urmează montarea suportului pentru tigla metalică. Aceasta poate include instalarea unor plăci de bază, suporturi metalice sau alte elemente necesare pentru a asigura stabilitatea și fixarea tiglei metalice.

Instalarea tiglelor metalice

Apoi, urmează instalarea efectivă a tiglelor metalice. Respectați instrucțiunile specifice ale producătorului și asigurați-vă că sunt respectate toate etapele și procedurile corecte. De obicei, tigla metalică este fixată cu șuruburi speciale sau cu sisteme de fixare înțepătoare.

Finisare și curățare

După instalare, asigurați-vă că acoperișul este finisat corespunzător și că toate detaliile sunt bine aranjate. Efectuați o curățare finală a acoperișului pentru a vă asigura că este curat și estetic plăcut.

4. Selectarea tiglei metalice potrivite

Pentru a obține rezultatele dorite și pentru a vă asigura că acoperișul dumneavoastră se potrivește perfect cu nevoile și preferințele dumneavoastră, este important să selectați tigla metalică potrivită. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

Stil și design

Alegeți un stil și un design care se potrivesc cu aspectul casei dumneavoastră și cu stilul arhitectural existent. Luați în considerare aspecte precum forma și profilul tiglei metalice, finisajul și culoarea.

Calitate și garanție

Asigurați-vă că alegeți tiglă metalică de înaltă calitate, fabricată de un producător de încredere. Verificați garanția oferită de producător și asigurați-vă că produsul este durabil și rezistent pe termen lung.

Compatibilitate cu climatul local

Luați în considerare specificul climatului din orașul Târgoviște și asigurați-vă că tigla metalică aleasă este potrivită pentru condițiile locale. Alegeți un produs care să reziste la schimbările de temperatură, umiditate și intemperii specifice zonei.

Buget și costuri

Stabiliți un buget clar pentru achiziționarea și instalarea tiglei metalice. Cercetați piața și comparați prețurile și ofertele diferiților producători pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț.

5. Întreținerea tiglei metalice

Pentru a vă menține acoperișul într-o stare bună și pentru a prelungi durata de viață a tiglei metalice, este important să acordați atenție întreținerii periodice. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

Curățarea regulată

Efectuați o curățare regulată a tiglei metalice pentru a îndepărta murdăria, resturile și alte particule care se pot acumula pe suprafața sa. Utilizați soluții de curățare potrivite și asigurați-vă că respectați instrucțiunile producătorului.

Verificarea și repararea eventualelor daune

Efectuați inspecții periodice ale acoperișului pentru a identifica orice daune sau probleme. Dacă observați zone deteriorate, scurgeri sau alte deficiențe, efectuați reparațiile necesare cât mai curând posibil pentru a evita deteriorarea ulterioară a acoperișului și a structurii.

Îndepărtarea zăpezii și gheții

În timpul iernii, asigurați-vă că îndepărtați zăpada și ghețurile de pe acoperiș pentru a preveni acumularea excesivă de greutate și posibilele daune cauzate de topirea și înghețarea repetată.

6. Tigla metalică în orașul Târgoviște

Tendințe în designul acoperișurilor

Orașul Târgoviște adăpostește o varietate de stiluri arhitecturale, de la clasic la modern. În ultimii ani, tigla metalică a câștigat popularitate în rândul proprietarilor de case din Târgoviște datorită aspectului său estetic, durabilității și avantajelor energetice.

Exemple de proiecte cu tiglă metalică în Târgoviște

Mulți proprietari de case din Târgoviște au optat pentru tigla metalică pentru acoperișurile lor, transformând aspectul caselor și oferindu-le protecție de încredere împotriva factorilor externi. Exemplele de proiecte pot include acoperișuri cu tiglă metalică în culori tradiționale sau moderne, care se integrează perfect în peisajul urban al orașului.

7. Concluzie

Tigla metalică reprezintă o alegere excelentă pentru acoperișurile din orașul Târgoviște. Cu avantajele sale durabile, rezistența la intemperii și designul atrăgător, tigla metalică poate îmbunătăți aspectul și funcționalitatea casei dumneavoastră. Asigurați-vă că alegeți o tiglă metalică de înaltă calitate, respectați procesul de instalare adecvat și acordați atenție întreținerii periodice pentru a vă bucura de un acoperiș frumos și durabil.

8. Întrebări frecvente

Q: Ce durată de viață are tigla metalică?

A: Tigla metalică are o durată de viață lungă, de obicei de peste 50 de ani, în funcție de calitatea și întreținerea corespunzătoare.