Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

TIGLA METALICA pentru ACOPERIS in orasul Ramnicu Sarat

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in orasul Ramnicu Sarat

Un acoperiș solid și durabil este esențial pentru orice clădire, iar tigla metalică reprezintă o opțiune populară în orașul Râmnicu Sărat. Alegerea corectă a materialului pentru acoperiș este deosebit de importantă într-un climat variabil, iar tigla metalică oferă avantaje semnificative în ceea ce privește durabilitatea și estetica. În acest articol, vom explora beneficiile tiglei metalice pentru acoperiș în orașul Râmnicu Sărat și vom discuta despre modul în care acest material poate contribui la un acoperiș rezistent și eficient energetic.

Ce este tigla metalică pentru acoperiș?

Tigla metalică pentru acoperiș reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru protecția clădirilor împotriva intemperiilor. Este fabricată din foi de metal, de obicei din oțel galvanizat sau aluminiu, care sunt modelate în forme care imită aspectul tradițional al țiglelor ceramice sau al altor materiale de acoperiș. Această imitație estetică permite instalarea tiglei metalice fără a compromite aspectul vizual al unei clădiri.

Avantajele tiglei metalice pentru acoperiș

Durabilitatea și rezistența la intemperii

Tigla metalică pentru acoperiș este extrem de durabilă și rezistentă la intemperii. Materialul din care este fabricată oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii, decolorării sau deformării în condiții climatice extreme. O astfel de rezistență face ca tigla metalică să fie potrivită pentru clădirile din orașul Râmnicu Sărat, unde variabilitatea climatică poate pune la încercare acoperișurile.

Protecție împotriva incendiilor

Un alt avantaj important al tiglei metalice pentru acoperiș este capacitatea sa de a oferi protecție împotriva incendiilor. Materialul metalic nu arde și nu susține arderea, ceea ce face ca acoperișul să fie mai sigur în cazul unui incendiu. Această caracteristică este deosebit de relevantă în orașul Râmnicu Sărat, unde siguranța clădirilor este o preocupare importantă.

Eficiență energetică

Tigla metalică pentru acoperiș contribuie la eficiența energetică a clădirii. Materialul metalic are proprietăți termoizolante și reflectă eficient razele solare, reducând transferul de căldură către interior în timpul verii și menținând căldura în interior în timpul iernii. Prin urmare, utilizarea tiglei metalice poate duce la economii semnificative la costurile de încălzire și răcire în orașul Râmnicu Sărat.

Estetică și varietate de culori

Tigla metalică pentru acoperiș oferă o gamă variată de culori și finisaje, permițând proprietarilor să aleagă aspectul dorit pentru acoperișul lor. De la aspectul tradițional al țiglelor ceramice până la finisaje moderne și elegante, tigla metalică poate satisface diverse preferințe estetice. Astfel, proprietarii din orașul Râmnicu Sărat pot obține un acoperiș care să se potrivească perfect cu stilul și designul clădirii lor.

Instalarea tiglei metalice pentru acoperiș

Pentru o instalare corectă a tiglei metalice pentru acoperiș, următoarele etape sunt necesare:

Pregătirea suprafeței

Înainte de a instala tigla metalică, suprafața acoperișului trebuie pregătită corespunzător. Aceasta implică curățarea și nivelarea suprafeței, precum și aplicarea unui strat protector, cum ar fi folia de protecție împotriva umezelii.

Montarea sistemului de fixare

Sistemul de fixare asigură stabilitatea și siguranța tiglei metalice pe acoperiș. Acesta constă în fixatoare speciale, cum ar fi șuruburile sau clemele, care sunt montate în punctele potrivite de pe acoperiș.

Instalarea tiglei metalice

După pregătirea suprafeței și montarea sistemului de fixare, tigla metalică poate fi instalată. Fiecare bucată de tiglă metalică este fixată ferm pe acoperiș, asigurându-se că este corect poziționată și se îmbină perfect cu celelalte bucăți.

Întreținerea și durata de viață a tiglei metalice

Pentru a menține un acoperiș din tiglă metalică în condiții optime, este importantă o întreținere regulată. Iată câteva aspecte cheie:

Curățarea și inspectarea regulată

Acoperișul din tiglă metalică trebuie curățat și inspectat periodic pentru a identifica orice deteriorări sau probleme. Curățarea constă în îndepărtarea murdăriei, a frunzelor și a altor detritusuri care se pot acumula pe acoperiș. Inspectarea regulată poate detecta eventualele fisuri sau defecte și permite intervenția timpurie.

Reparații și înlocuiri

Dacă se constată daune sau defecte, este importantă repararea sau înlocuirea rapidă a bucăților de tiglă metalică afectate. Aceasta asigură integritatea acoperișului și previne problemele ulterioare.

Durata de viață a tiglei metalice

Durata de viață a tiglei metalice pentru acoperiș poate varia în funcție de calitatea materialului și de întreținerea corespunzătoare. În general, o tiglă metalică de calitate poate rezista timp de 50 de ani sau chiar mai mult, ceea ce o face o investiție durabilă în orașul Râmnicu Sărat.

Costurile asociate cu tigla metalică pentru acoperiș

La evaluarea costurilor asociate cu tigla metalică pentru acoperiș, trebuie luate în considerare următoarele aspecte:

Investiția inițială

Tigla metalică pentru acoperiș poate avea un cost inițial mai mare decât alte materiale de acoperiș. Cu toate acestea, este important să se țină cont de durabilitatea și rezistența acestui material, care pot contribui la economii pe termen lung.

Economii pe termen lung

Unul dintre principalele avantaje ale tiglei metalice pentru acoperiș constă în economiile pe termen lung. Datorită durabilității și eficienței energetice, proprietarii pot economisi bani la costurile de întreținere, reparații și energie pe parcursul vieții acoperișului.

Tigla metalică versus alte materiale pentru acoperiș

În comparație cu alte materiale pentru acoperiș, tigla metalică prezintă unele avantaje semnificative:

Tigla ceramică

Tigla ceramică este un material tradițional pentru acoperiș, dar este mai grea și mai fragilă în comparație cu tigla metalică. De asemenea, tigla ceramică necesită o întreținere mai frecventă și poate necesita înlocuiri mai rapide în caz de deteriorare.

Țigla de beton

Țigla de beton este o altă opțiune populară pentru acoperișuri. Cu toate acestea, tigla metalică oferă o greutate mai mică și o rezistență mai bună la intemperii în comparație cu țigla de beton. De asemenea, tigla metalică oferă mai multe opțiuni estetice și o durată de viață mai lungă.

Tabla ondulată

Tabla ondulată este un material mai puțin estetic în comparație cu tigla metalică și poate necesita mai multă întreținere. De asemenea, tigla metalică oferă o protecție mai bună împotriva incendiilor și o durabilitate mai mare în condiții climatice dificile.

Concluzie

Tigla metalică pentru acoperiș reprezintă o alegere excelentă în orașul Râmnicu Sărat. Durabilitatea, rezistența la intemperii, protecția împotriva incendiilor, eficiența energetică și estetica sunt doar câteva dintre beneficiile acestui material. Cu o instalare corectă și o întreținere regulată, un acoperiș din tiglă metalică poate oferi o protecție durabilă și o valoare adăugată clădirii dumneavoastră.

Întrebări frecvente (FAQs)

  1. Cât timp durează instalarea unui acoperiș din tiglă metalică? Durata instalării unui acoperiș din tiglă metalică poate varia în funcție de dimensiunea și complexitatea clădirii. În general, o echipă profesionistă poate finaliza instalarea în câteva zile.

  2. Este tigla metalică rezistentă la grindină? Da, tigla metalică este rezistentă la grindină datorită durabilității și rezistenței sale la impact. Cu toate acestea, dimensiunea și intensitatea grindinei pot afecta într-o anumită măsură acoperișul.

  3. Este tigla metalică potrivită pentru toate tipurile de acoperișuri? Tigla metalică poate fi utilizată pe majoritatea tipurilor de acoperișuri, inclusiv acoperișuri în pantă, acoperișuri plate sau acoperișuri curbe. Cu toate acestea, este recomandată consultarea unui specialist pentru a determina potrivirea tiglei metalice pentru acoperișul specific al clădirii.