Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

TIGLA METALICA pentru ACOPERIS in orasul Husi

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in orasul Husi

Cu toții știm cât de importantă este alegerea unui acoperiș rezistent și durabil pentru casa noastră. În orașul Huși, o opțiune populară printre proprietarii de case este tigla metalică. Această soluție modernă și eficientă poate oferi protecție împotriva intemperiilor și poate adăuga un aspect estetic plăcut în același timp. În acest articol, vom explora avantajele și caracteristicile tiglei metalice pentru acoperiș în orașul Huși.

Avantajele tiglei metalice pentru acoperiș

Durabilitatea și rezistența la intemperii

Tigla metalică este recunoscută pentru durabilitatea sa și capacitatea de a rezista la condiții meteorologice extreme. Aceasta poate rezista la furtuni puternice, ploi torențiale și chiar grindină. Materialul metalic oferă o protecție excelentă împotriva infiltrărilor de apă și contribuie la o durată de viață mai lungă a acoperișului.

Ușurința de instalare și întreținere

Comparativ cu alte tipuri de acoperișuri, tigla metalică este ușor de instalat. Datorită greutății reduse și dimensiunilor modulare, procesul de montare este rapid și eficient. De asemenea, întreținerea tiglei metalice este minimă, necesitând doar curățare regulată și verificarea periodică a sistemului de drenaj.

Varietatea de culori și stiluri disponibile

Tigla metalică vine într-o gamă largă de culori și stiluri, permițându-vă să vă personalizați acoperișul în funcție de preferințele și designul casei dvs. Indiferent dacă doriți un aspect tradițional sau modern, veți găsi cu siguranță o opțiune care să se potrivească.

Caracteristicile tiglei metalice

Materialul utilizat: oțel sau aluminiu

Tigla metalică poate fi fabricată din oțel sau aluminiu. Ambele materiale au proprietăți excelente de rezistență și durabilitate. Oțelul este mai rezistent, dar prezintă un risc mai mare de coroziune în cazul expunerii la medii umede. Aluminiul, pe de altă parte, este rezistent la coroziune, dar poate fi mai scump.

Protecție împotriva coroziunii

Pentru a asigura rezistența la coroziune, tigla metalică este acoperită cu un strat protector, cum ar fi zincul sau aluminiul. Acest strat previne formarea ruginei și păstrează aspectul estetic al acoperișului pe termen lung.

Sisteme de închidere și fixare

Tigla metalică utilizează sisteme speciale de închidere și fixare, care asigură stabilitatea și etanșeitatea acoperișului. Acestea pot include cleme sau sisteme de fixare cu șuruburi ascunse. Instalarea corectă a acestor sisteme este esențială pentru a evita scurgerile de apă și problemele ulterioare.

Cum să alegi tigla metalică potrivită

Calcularea suprafeței acoperișului

Primul pas în alegerea tiglei metalice potrivite este calcularea suprafeței acoperișului. Acest lucru vă va ajuta să estimați cantitatea necesară de materiale și costurile implicate în proiect.

Consultarea unui specialist în acoperișuri

Este recomandat să consultați un specialist în acoperișuri înainte de a face o achiziție. Aceștia vă pot oferi sfaturi și informații despre diferitele opțiuni disponibile și vă pot ajuta să luați cea mai bună decizie în funcție de nevoile și bugetul dvs.

Evaluarea bugetului disponibil

Costurile pot varia în funcție de calitatea și brandul tiglei metalice. Este important să vă stabiliți un buget clar și să căutați opțiuni care se potrivesc cu acesta. Totuși, nu faceți compromisuri în privința calității, deoarece un acoperiș durabil va fi o investiție pe termen lung.

Procesul de instalare a tiglei metalice

Pregătirea suprafeței acoperișului

Înainte de instalarea tiglei metalice, suprafața acoperișului trebuie pregătită corespunzător. Aceasta implică îndepărtarea vechiului acoperiș, verificarea și repararea eventualelor deteriorări ale structurii și aplicarea unui strat de protecție, cum ar fi folia impermeabilă.

Montarea schelelor și siguranța lucrărilor

Pentru a asigura siguranța lucrărilor, montarea schelelor este esențială. Schelele oferă o platformă stabilă pentru lucru și reduc riscul de accidente. Este important să respectați toate măsurile de siguranță și să utilizați echipament de protecție adecvat.

Instalarea tiglei metalice și finisarea lucrării

Instalarea tiglei metalice se face în etape, începând cu montarea primului rând de tigle în partea inferioară a acoperișului. Fiecare tiglă este fixată în loc cu ajutorul sistemului de închidere corespunzător. După terminarea instalării, se va face o verificare finală pentru a asigura etanșeitatea și aspectul estetic al acoperișului.

Costurile implicate în achiziționarea și instalarea tiglei metalice

Prețul materialelor

Costul materialelor poate varia în funcție de calitate, brand și dimensiunea acoperișului. Este recomandat să solicitați oferte de la diferiți furnizori și să comparați prețurile pentru a obține cea mai bună ofertă.

Costurile manoperei și echipamentelor

În plus față de costul materialelor, trebuie să luați în considerare și costurile manoperei și echipamentelor necesare pentru instalare. În funcție de complexitatea proiectului și de dimensiunea acoperișului, aceste costuri pot varia.

Compararea costurilor pe termen lung

Deși tigla metalică poate avea un preț inițial mai mare în comparație cu alte tipuri de acoperișuri, este important să luați în considerare costurile pe termen lung. Un acoperiș durabil și rezistent va necesita mai puține reparații și întreținere în timp, ceea ce poate duce la economii pe termen lung.

Întreținerea și repararea tiglei metalice

Curățarea regulată a acoperișului

Pentru a menține aspectul și performanța tiglei metalice, este recomandată curățarea regulată a acoperișului. Îndepărtarea murdăriei, frunzelor și altor debrisuri ajută la prevenirea acumulării de umiditate și scurgerilor de apă.

Verificarea sistemului de drenaj

Un sistem de drenaj funcțional este vital pentru a preveni acumularea de apă și deteriorarea acoperișului. Verificați în mod regulat jgheaburile și burlanele pentru a vă asigura că acestea nu sunt blocate sau deteriorate.

Rezolvarea problemelor minore și reparații

Dacă observați probleme minore, cum ar fi tigle deteriorate sau zone cu etanșeitate slabă, este important să le rezolvați cât mai curând posibil. Reparațiile rapide și corecte pot preveni deteriorarea suplimentară a acoperișului și pot extinde durata de viață a acestuia.

Tigla metalică versus alte tipuri de acoperișuri

Tigla ceramică tradițională

Tigla metalică oferă avantaje semnificative în comparație cu tigla ceramică tradițională. Este mai ușoară, mai rezistentă la intemperii și are o durată de viață mai lungă. De asemenea, este mai ușor de instalat și întreținut.

Țigla bituminoasă

Comparativ cu țigla bituminoasă, tigla metalică este mai durabilă și rezistentă. Tigla bituminoasă poate necesita reparații mai frecvente și are o durată de viață mai scurtă în comparație cu tigla metalică.

Țigla din beton

Tigla metalică oferă un aspect mai modern și mai estetic în comparație cu țigla din beton. De asemenea, este mai ușoară și mai ușor de instalat. Tigla din beton poate fi mai greu de manipulat și poate necesita o întreținere mai riguroasă.

Concluzie

Tigla metalică este o alegere excelentă pentru acoperișurile din orașul Huși. Durabilitatea, rezistența la intemperii și ușurința de instalare fac din tigla metalică o opțiune populară printre proprietarii de case. În plus, variabilitatea de culori și stiluri disponibile vă permite să personalizați acoperișul în funcție de gusturile dvs. și designul casei. Cu o întreținere regulată și reparări adecvate, tigla metalică poate oferi protecție și estetică de lungă durată.

Întrebări frecvente (FAQs)

  1. Care sunt avantajele tiglei metalice pentru acoperiș?
  2. Ce material este mai bun pentru tigla metalică: oțel sau aluminiu?
  3. Cât de rezistentă este tigla metalică la intemperii?
  4. Cum se compară costurile tiglei metalice cu alte tipuri de acoperișuri?
  5. Ce întreținere necesită tigla metalică pentru acoperiș?