Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

ALEGE TIGLE METALICE in Focsani

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Focsani

În prezent, acoperișul joacă un rol esențial în protejarea clădirilor împotriva intemperiilor și a altor factori distructivi. Țigla metalică Focșani reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru acoperișuri, oferind numeroase beneficii și caracteristici tehnice superioare. În acest articol, vom explora în detaliu ceea ce trebuie să știți despre țigla metalică Focșani și de ce ar trebui să o luați în considerare pentru proiectul dumneavoastră.

Ce este țigla metalică?

Țigla metalică este un material de acoperiș fabricat din foi de metal, de obicei din oțel galvanizat sau din aluminiu. Aceasta combină durabilitatea și rezistența metalului cu aspectul estetic al unei țigle tradiționale. Designul său inovator și varietatea de culori și finisaje disponibile fac din țigla metalică o opțiune populară în arhitectură și construcții.

Beneficiile utilizării țiglei metalice Focșani

 1. Durabilitate și rezistență în fața intemperiilor:

  • Țigla metalică Focșani este proiectată să reziste la condiții meteorologice extreme, precum ploaia, zăpada, grindina și vânturile puternice. Este rezistentă la coroziune și nu se degradează în timp.
 2. Ușurința în instalare și întreținere:

  • Datorită caracteristicilor sale ușoare și a sistemului de fixare simplu, instalarea țiglei metalice Focșani este rapidă și eficientă. În plus, aceasta necesită puțină întreținere în comparație cu alte tipuri de acoperișuri.
 3. Aspect estetic atractiv:

  • Țigla metalică Focșani oferă un aspect modern și elegant, care poate completa armonios designul oricărei clădiri. Există o varietate de culori și finisaje disponibile, permițându-vă să alegeți ce se potrivește cel mai bine stilului și preferințelor dumneavoastră.
 4. Protecție împotriva incendiilor:

  • Metalul folosit în fabricarea țiglei metalice Focșani este un material incombustibil, oferind o protecție suplimentară împotriva incendiilor. Acest aspect este deosebit de important în protejarea clădirilor și a bunurilor.
 5. Economie de energie și protecție termică:

  • Țigla metalică Focșani are proprietăți de izolare termică, permițând reducerea pierderilor de căldură în sezonul rece și menținerea confortului termic

   și în sezonul cald. Aceasta contribuie la eficiența energetică a clădirii și poate reduce costurile asociate cu încălzirea și răcirea.

   Caracteristici tehnice ale țiglei metalice Focșani

   Pentru a vă asigura că alegerea țiglei metalice Focșani este cea potrivită pentru acoperișul dumneavoastră, este important să cunoașteți caracteristicile tehnice ale acestui material. Iată câteva aspecte cheie:

   1. Tipuri de acoperișuri compatibile:

    • Țigla metalică Focșani poate fi utilizată pe o varietate de tipuri de acoperișuri, inclusiv acoperișuri înclinate cu diferite grade de înclinare. Este important să consultați specificațiile producătorului pentru a asigura compatibilitatea cu acoperișul dumneavoastră existent sau planificat.
   2. Grosimea și greutatea țiglei metalice:

    • Țigla metalică Focșani este disponibilă în diferite grosimi, iar alegerea potrivită depinde de necesitățile specifice ale proiectului dumneavoastră. De asemenea, este important să se ia în considerare greutatea țiglei metalice în ceea ce privește structura de susținere a acoperișului.
   3. Culori și finisaje disponibile:

    • Oferind o varietate de culori și finisaje, țigla metalică Focșani vă permite să personalizați aspectul acoperișului în funcție de preferințele dumneavoastră. De la culori clasice și elegante la nuanțe mai îndrăznețe și moderne, există opțiuni pentru toate gusturile.
   4. Accesorii suplimentare pentru un acoperiș complet:

    • Pentru a asigura o instalare corectă și o funcționalitate optimă, există o serie de accesorii suplimentare disponibile pentru țigla metalică Focșani. Acestea pot include elemente precum șarpante, burlane, jgheaburi și sistem de drenaj, care completează sistemul de acoperiș și îl fac mai eficient.

   Procesul de instalare a țiglei metalice

   Instalarea corectă a țiglei metalice Focșani este esențială pentru asigurarea durabilității și funcționalității acoperișului. Iată pașii generali ai procesului de instalare:

   1. Pregătirea suprafeței de acoperiș:
    • Înainte de a instala țigla metalică Focșani, suprafața acoperișului trebuie pregătită corect. Aceasta poate include îndepărtarea vechiului acoperiș, verificarea și repararea eventualelor probleme structurale, precum și instalarea unui strat de protecție suplimentar, cum

     ar fi o folie de protecție.

     1. Fixarea țiglei metalice și a accesoriilor:

      • În funcție de sistemul specific de fixare al țiglei metalice Focșani, aceasta poate fi prinsă pe șarpante cu șuruburi sau cu ajutorul altor elemente de fixare speciale. Este important să se respecte instrucțiunile producătorului pentru a asigura o fixare sigură și rezistentă.
     2. Sigilarea și finisarea acoperișului:

      • După instalarea țiglei metalice Focșani, este necesară sigilarea adecvată a tuturor îmbinărilor și a accesoriilor. Acest lucru se face de obicei cu ajutorul unor materiale speciale de etanșare, asigurând o protecție suplimentară împotriva infiltrării apei și a altor factori externi.

     Întreținerea țiglei metalice Focșani

     Întreținerea regulată a țiglei metalice Focșani poate prelungi durata de viață a acoperișului și menține aspectul estetic. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare:

     1. Curățarea regulată a acoperișului:

      • Este recomandat să curățați periodic țigla metalică pentru a îndepărta murdăria, frunzele sau alte resturi care se pot acumula pe acoperiș. Aceasta se poate face cu ajutorul unei perii moi sau a unui jet de apă.
     2. Verificarea și înlocuirea eventualelor elemente deteriorate:

      • Este important să verificați periodic țigla metalică pentru a depista eventualele deteriorări sau probleme. Dacă observați zone afectate sau elemente defecte, este recomandat să le înlocuiți cât mai curând posibil pentru a preveni infiltrarea apei sau alte daune.
     3. Aplicarea tratamentelor de protecție:

      • Pentru a prelungi durata de viață a țiglei metalice Focșani și a menține aspectul său estetic, este posibil să fie necesară aplicarea unor tratamente de protecție suplimentare. Acestea pot include vopsirea periodică pentru a menține culoarea și finisajul sau aplicarea unor soluții de protecție împotriva coroziunii.
      • Comparativ cu alte tipuri de acoperișuri

       În comparație cu alte tipuri de acoperișuri, țigla metalică Focșani oferă anumite avantaje distincte. Iată câteva diferențe cheie:

       1. Durabilitate și rezistență:
        • Țigla metalică Focșani este cunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa în fața intemperiilor și a factorilor externi. Aceasta poate rezista mai bine la vânt, grindină și alte fenomene meteorologice extreme decât alte materiale de ac

         operiș. De asemenea, este rezistentă la coroziune și nu se degradează în timp.

         1. Ușurința în instalare și întreținere:

          • Țigla metalică Focșani este ușoară și relativ ușor de instalat. Aceasta reduce costurile și timpul necesare pentru instalare. În plus, întreținerea sa este minimă, necesitând doar curățare periodică și verificări pentru a identifica și remedia eventualele probleme.
         2. Aspect estetic atractiv:

          • Țigla metalică Focșani oferă un aspect modern și elegant, care poate îmbunătăți aspectul estetic al clădirii. Există o varietate largă de culori și finisaje disponibile, permițându-vă să vă personalizați acoperișul în funcție de preferințele dumneavoastră.
         3. Protecție împotriva incendiilor:

          • Metalul folosit în fabricarea țiglei metalice Focșani este incombustibil, oferind o protecție suplimentară împotriva incendiilor. Acest aspect este deosebit de important pentru siguranța și protecția clădirii și a locuitorilor săi.

         Cât costă un acoperiș cu țiglă metalică Focșani?

         Costul unui acoperiș cu țiglă metalică Focșani poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea acoperișului, complexitatea proiectului și specificațiile alese. Este recomandat să solicitați oferte și evaluări de la mai mulți furnizori și să consultați un specialist în acoperișuri pentru a obține o estimare precisă a costurilor.

         Opinii de la clienți satisfăcuți

         Mulți clienți care au ales țigla metalică Focșani au fost foarte mulțumiți de rezultatele obținute. Aceștia au apreciat durabilitatea, aspectul estetic și ușurința în instalare a acestui material. Iată câteva povești de succes și experiențe ale clienților:

         1. Ana C. - "Am ales țigla metalică Focșani pentru acoperișul nostru și suntem extrem de mulțumiți. A rezistat cu succes ploilor torențiale și vânturilor puternice, iar aspectul său modern și elegant a îmbunătățit considerabil aspectul casei noastre."

         2. Ion P. - "Instalarea țiglei metalice Focșani a fost ușoară și rapidă. Am fost impresionat de calitatea materialului și de rezistența sa în fața intemperiilor. Recomand cu încredere acest tip de acoperiș tuturor celor care caută durabilitate și un aspect estetic deosebit."

Concluzie

Țigla metalică Focșani reprezintă o

soluție excelentă pentru acoperișuri durabile, rezistente și estetice. Cu beneficiile sale, precum durabilitatea în fața intemperiilor, ușurința în instalare și întreținere, aspectul estetic atractiv și protecția împotriva incendiilor, țigla metalică Focșani este o alegere populară pentru diverse proiecte de construcții.

Cu caracteristicile tehnice și opțiunile de personalizare disponibile, țigla metalică Focșani se adaptează la diferite tipuri de acoperișuri și oferă o soluție completă pentru nevoile dumneavoastră.

Este important să luați în considerare specificațiile producătorului și să consultați specialiști înainte de a alege țigla metalică Focșani pentru acoperișul dumneavoastră. Aceștia vă pot oferi sfaturi și informații suplimentare pentru a vă asigura că alegeți cea mai bună opțiune în funcție de cerințele și preferințele dumneavoastră.

În concluzie, țigla metalică Focșani reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru acoperișuri, oferind durabilitate, rezistență și un aspect estetic atractiv. Cu caracteristicile sale tehnice superioare și beneficiile pe care le oferă, este o alegere excelentă pentru proiectele de construcții. Luați în considerare această opțiune și bucurați-vă de un acoperiș de încredere și estetic plăcut.

FAQs (Întrebări frecvente)

 1. Care este durata de viață a unei țigle metalice Focșani?

  • Durata de viață a țiglei metalice Focșani variază în funcție de calitatea materialului și de condițiile de mediu. În general, se estimează că țigla metalică Focșani poate rezista până la 50 de ani sau chiar mai mult, cu întreținerea corespunzătoare.
 2. Este țigla metalică rezistentă la coroziune?

  • Da, țigla metalică Focșani este rezistentă la coroziune datorită stratului de protecție aplicat pe suprafața sa. Acest strat previne acumularea de rugină și asigură durabilitatea materialului în timp.
 3. Pot instala eu însumi țigla metalică?

  • Instalarea țiglei metalice necesită cunoștințe și abilități specifice. Este recomandat să apelați la profesioniști în domeniu pentru a asigura o instalare corectă și sigură.
 4. Ce garanții oferă producătorul pentru țigla metalică Focșani?

  • Garanțiile oferite de producători pot varia.