Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

TIGLA METALICA pentru ACOPERIS in orasul Fetesti

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in orasul Fetesti

Când vine vorba de acoperișuri, alegerea unui material potrivit este esențială pentru a proteja clădirea de factorii externi și pentru a-i conferi un aspect estetic plăcut. În orașul Fetesti, o opțiune populară pentru acoperișuri este tigla metalică. Acest articol va explora beneficiile și caracteristicile acestui tip de acoperiș, precum și motivele pentru care ar trebui să luați în considerare tigla metalică pentru acoperișul dumneavoastră în orasul Fetesti.

Cuprins

  1. Ce este tigla metalică?
  2. Avantajele tiglei metalice pentru acoperiș 2.1 Durabilitatea și rezistența la intemperii 2.2 Ușurința în instalare 2.3 Aspect estetic atractiv
  3. Procesul de instalare a tiglei metalice pentru acoperiș 3.1 Pregătirea acoperișului existent 3.2 Montarea structurii de susținere 3.3 Instalarea tiglei metalice
  4. Întreținerea tiglei metalice pentru acoperiș 4.1 Curățarea regulată a tiglei metalice 4.2 Verificarea și reparația eventualelor daune
  5. Costurile asociate cu tigla metalică pentru acoperiș 5.1 Costul inițial 5.2 Economii pe termen lung
  6. Tigla metalică versus alte materiale pentru acoperiș 6.1 Tigla metalică versus țigla ceramică 6.2 Tigla metalică versus șindrila bituminoasă
  7. Aspecte de luat în considerare înainte de a alege tigla metalică 7.1 Stilul arhitectural al clădirii 7.2 Factorii climatici specifici orașului Fetesti 7.3 Bugetul disponibil
  8. Concluzie

Ce este tigla metalică?

Tigla metalică este un material de acoperiș din oțel galvanizat sau aluminiu, care imită aspectul țiglei tradiționale. Este formată din foi de metal care sunt modelate și tratate pentru a rezista la intemperii și pentru a oferi protecție durabilă acoperișului.

Avantajele tiglei metalice pentru acoperiș

Durabilitatea și rezistența la intemperii

Tigla metalică este cunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa la factorii externi. Ea poate rezista la razele UV, coroziune, intemperii și chiar la incendii. Prin urmare, un acoperiș din tiglă metalică poate oferi o protecție sigură împotriva ploii, zăpezii, vântului și altor condiții meteorologice nefavorabile în orașul Fetesti.

Ușurința în instalare

Comparativ cu alte materiale de acoperiș, tigla metalică este relativ ușoară și ușor de instalat. Datorită greutății reduse, procesul de instalare este mai rapid și mai puțin complicat. Aceasta poate duce la economii de timp și bani pentru proprietarii din orașul Fetesti.

Aspect estetic atractiv

Tigla metalică este disponibilă într-o varietate de culori și finisaje, oferind proprietarilor posibilitatea de a alege un aspect estetic care se potrivește cu stilul arhitectural al clădirii lor. Tigla metalică poate îmbunătăți aspectul general al clădirii și poate adăuga valoare estetică în orașul Fetesti.

Procesul de instalare a tiglei metalice pentru acoperiș

Pentru a instala tigla metalică pentru acoperiș în orașul Fetesti, este necesar să parcurgeți următoarele etape:

Pregătirea acoperișului existent

Înainte de instalarea tiglei metalice, acoperișul existent trebuie să fie pregătit adecvat. Acest lucru poate include curățarea, reparația eventualelor daune și pregătirea suprafeței pentru instalarea tiglei metalice.

Montarea structurii de susținere

Tigla metalică necesită o structură de susținere adecvată. Aceasta poate fi realizată din lemn sau oțel și este responsabilă pentru susținerea greutății tiglei metalice și a altor elemente de acoperiș. Montarea corectă a structurii de susținere este esențială pentru stabilitatea și durabilitatea acoperișului.

Instalarea tiglei metalice

După pregătirea acoperișului și montarea structurii de susținere, este momentul să instalați tigla metalică. Fiecare foaie de tiglă metalică este instalată într-un mod specific, asigurându-se că sunt fixate în mod securizat și că nu există spații prin care apa să poată pătrunde.

Întreținerea tiglei metalice pentru acoperiș

Pentru a menține un acoperiș din tiglă metalică în stare bună de funcționare în orașul Fetesti, este important să urmați câteva recomandări de întreținere:

Curățarea regulată a tiglei metalice

Este recomandat să curățați tigla metalică la intervale regulate pentru a îndepărta murdăria, frunzele și alte debrisuri care s-ar putea acumula. Curățarea poate fi realizată cu ajutorul unui furtun cu apă sau a unei perii moi. Evitați utilizarea unor instrumente aspre care ar putea zgâria suprafața tiglei metalice.

Verificarea și reparația eventualelor daune

Periodic, inspectați acoperișul pentru a depista orice daune sau probleme. Dacă observați orice fisuri, coroziune sau probleme de fixare, este important să le reparați cât mai curând posibil. Astfel, puteți preveni deteriorarea ulterioară și asigurați durabilitatea acoperișului din tiglă metalică.

Costurile asociate cu tigla metalică pentru acoperiș

Costul inițial

Costul inițial al tiglei metalice poate fi mai ridicat decât alte materiale de acoperiș. Cu toate acestea, este important să luați în considerare durabilitatea și longevitatea tiglei metalice. Investiția inițială poate fi recuperată în timp datorită costurilor reduse de întreținere și reparații.

Economii pe termen lung

Unul dintre avantajele tiglei metalice este că aceasta poate reduce costurile pe termen lung. Datorită rezistenței și durabilității sale, tigla metalică necesită mai puține reparații și întreținere în comparație cu alte materiale de acoperiș. Aceasta poate duce la economii semnificative pe termen lung în orașul Fetesti.

Tigla metalică versus alte materiale pentru acoperiș

Tigla metalică versus țigla ceramică

Comparativ cu țigla ceramică, tigla metalică oferă o greutate redusă și o instalare mai ușoară. De asemenea, tigla metalică poate rezista mai bine la intemperii și este mai puțin susceptibilă la deteriorări cauzate de gheață și căldură intensă. Cu toate acestea, țigla ceramică are un aspect tradițional și poate fi preferată în anumite contexte arhitecturale.

Tigla metalică versus șindrila bituminoasă

Tigla metalică și șindrila bituminoasă sunt două opțiuni populare pentru acoperișuri. Tigla metalică oferă o durabilitate mai mare și o rezistență mai bună la intemperii. De asemenea, este mai ușor de instalat și de întreținut. Pe de altă parte, șindrila bituminoasă poate fi mai accesibilă din punct de vedere financiar și poate fi o opțiune potrivită pentru anumite tipuri de clădiri.

Aspecte de luat în considerare înainte de a alege tigla metalică

Înainte de a decide să instalați tiglă metalică pentru acoperiș în orașul Fetesti, este important să luați în considerare următoarele aspecte:

Stilul arhitectural al clădirii

Tigla metalică este disponibilă în diferite profile și finisaje. Asigurați-vă că alegeți un stil care se potrivește cu arhitectura și aspectul general al clădirii.

Factorii climatici specifici orașului Fetesti

Luați în considerare condițiile climatice specifice orașului Fetesti. Asigurați-vă că tigla metalică aleasă poate rezista la precipitații abundente, vânturi puternice și alte condiții climatice specifice zonei.

Bugetul disponibil

Stabiliți un buget clar pentru instalarea acoperișului din tiglă metalică și asigurați-vă că acesta este în concordanță cu nevoile și posibilitățile dumneavoastră financiare.

Concluzie

Tigla metalică este o opțiune excelentă pentru acoperișuri în orașul Fetesti. Aceasta oferă durabilitate, rezistență la intemperii și un aspect estetic atractiv. Prin alegerea tiglei metalice, puteți asigura o protecție sigură și durabilă pentru clădirea dumneavoastră. Asigurați-vă că luați în considerare aspectele menționate anterior și consultați un specialist în acoperișuri pentru a obține cele mai bune rezultate.