Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

TIGLA METALICA pentru ACOPERIS in orasul Dorohoi

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in orasul Dorohoi

Atunci când vine vorba de construirea sau renovarea unei case în orașul Dorohoi, unul dintre aspectele cruciale pe care trebuie să le luați în considerare este acoperișul. Alegerea unui material durabil și rezistent pentru acoperiș este esențială pentru a vă asigura că locuința dumneavoastră este protejată în mod corespunzător de intemperii și factori externi. Unul dintre cele mai populare și eficiente materiale pentru acoperiș disponibile în prezent este tigla metalică. Acest articol vă va oferi o perspectivă detaliată asupra avantajelor tiglei metalice pentru acoperiș în orașul Dorohoi și a procesului de instalare.

Avantajele tiglei metalice pentru acoperiș în orașul Dorohoi

 1. Durabilitate și rezistență la condițiile climatice specifice

Tigla metalică este recunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa la condițiile climatice extreme. În Dorohoi, unde iernile pot fi reci și umede, iar verile calde și uscate, este important să aveți un acoperiș care să facă față fluctuațiilor de temperatură și cantităților mari de precipitații. Tigla metalică este rezistentă la coroziune, furtuni, grindină și îngheț, ceea ce o face o alegere ideală pentru climatul din orașul Dorohoi.

 1. Estetică și diversitate în design

Un alt avantaj al tiglei metalice pentru acoperiș în Dorohoi este aspectul său estetic și diversitatea în design. Există o varietate de culori și forme disponibile, permițându-vă să alegeți un stil care se potrivește arhitecturii și preferințelor dumneavoastră. Indiferent dacă doriți un aspect tradițional sau modern, există o gamă largă de opțiuni pentru a vă satisface gusturile estetice.

 1. Economie și costuri reduse pe termen lung

Deși costul inițial al instalării tiglei metalice poate fi mai mare în comparație cu alte materiale pentru acoperiș, investiția este rentabilă pe termen lung. Tigla metalică necesită mai puțină întreținere decât alte tipuri de acoperișuri și are o durată de viață lungă. De asemenea, proprietățile sale termoizolante pot contribui la reducerea costurilor de încălzire și răcire în timpul anului, ceea ce aduce economii suplimentare.

Procesul de instalare a tiglei metalice pentru acoperiș

Instalarea tiglei metalice pentru acoperiș în orașul Dorohoi implică următorii pași:

 1. Pregătirea suprafeței și măsurători

Înainte de a începe instalarea, suprafața acoperișului trebuie pregătită corespunzător. Asta înseamnă îndepărtarea vechiului acoperiș și verificarea integrității structurii de susținere. Măsurătorile precise sunt esențiale pentru a determina cantitatea de material necesar și pentru a asigura o instalare corectă.

 1. Montarea structurii de susținere

Urmează montarea structurii de susținere care va susține tigla metalică. Aceasta este o etapă critică pentru asigurarea stabilității și durabilității acoperișului. Este important să fie respectate instrucțiunile producătorului și să se utilizeze materiale de calitate.

 1. Instalarea tiglelor metalice

Tiglele metalice sunt instalate în mod regulat și precis, cu ajutorul sistemelor de fixare potrivite. Este important să se asigure că tiglele sunt poziționate corespunzător și că sunt sigure împotriva infiltrării apei și a altor elemente.

Cum să alegi tigla metalică potrivită pentru acoperișul din Dorohoi

Atunci când alegeți tigla metalică pentru acoperișul din Dorohoi, iată câteva aspecte importante de luat în considerare:

 1. Caracteristici și specificații importante

Asigurați-vă că alegeți o tiglă metalică de calitate superioară, cu o grosime adecvată și proprietăți anti-corozive. Verificați specificațiile tehnice ale produsului și consultați cu un specialist pentru a vă asigura că alegeți un material care îndeplinește cerințele dorite.

 1. Culoare și design

Alegeți o culoare și un design care se potrivesc stilului arhitectural al locuinței dumneavoastră. În Dorohoi, unde există o diversitate de arhitectură tradițională și modernă, puteți opta pentru tigle metalice care se încadrează în armonie cu aspectul general al clădirii.

 1. Reputația și calitatea producătorului

Verificați reputația și calitatea producătorului de tigle metalice. Caută recenzii și referințe pentru a vă asigura că alegeți un furnizor de încredere, care oferă produse de înaltă calitate și servicii excelente.

Întreținerea și durabilitatea tiglei metalice pentru acoperiș

Pentru a asigura o durată lungă de viață și o performanță optimă a tiglei metalice pentru acoperișul din Dorohoi, iată câteva sfaturi de întreținere:

 1. Curățarea regulată și inspecția vizuală

Curățați periodic tigla metalică de praf, frunze și alte particule. Efectuați inspecții vizuale regulate pentru a identifica eventualele defecte sau deteriorări și reparați-le în timp util.

 1. Repararea sau înlocuirea parțială a tiglelor deteriorate

Dacă observați că unele tigle metalice sunt deteriorate sau au suferit daune, efectuați reparații sau înlocuiți-le imediat. Asigurați-vă că aveți întotdeauna tigle de rezervă disponibile pentru a face față oricăror probleme neprevăzute.

 1. Protejarea tiglei metalice împotriva coroziunii

Tigla metalică este rezistentă la coroziune, dar poate fi afectată de anumite substanțe chimice sau de expunerea prelungită la umiditate. Protejați tigla metalică prin aplicarea unor straturi de protecție corespunzătoare și evitând utilizarea substanțelor care pot cauza coroziune.

Tigla metalică pentru acoperiș și factorii de mediu în orașul Dorohoi

Tigla metalică pentru acoperișul din orașul Dorohoi are proprietăți specifice care o fac potrivită pentru condițiile locale:

 1. Rezistența la umiditate și ploaie

Tigla metalică este rezistentă la infiltrarea apei și la deteriorare cauzată de umiditate și ploaie. Această caracteristică este esențială într-un oraș precum Dorohoi, unde cantitățile de precipitații pot fi semnificative.

 1. Toleranța la temperaturi extreme

Dorohoiul poate avea temperaturi extreme atât în timpul iernii, cât și în timpul verii. Tigla metalică este proiectată să reziste la aceste condiții și să ofere protecție adecvată împotriva căldurii și frigului.

 1. Rezistența la vânt și furtuni

Orașul Dorohoi poate fi afectat de vânturi puternice și furtuni violente. Tigla metalică este fixată ferm și poate rezista la forțe de vânt semnificative, asigurând integritatea acoperișului în astfel de condiții.

Tigla metalică pentru acoperiș și eficiența energetică

Pe lângă avantajele în ceea ce privește durabilitatea și rezistența, tigla metalică pentru acoperișul din Dorohoi poate contribui și la eficiența energetică a locuinței dumneavoastră:

 1. Izolația termică și economia de energie

Tigla metalică are proprietăți termoizolante, ceea ce înseamnă că poate menține temperatura interioară a casei mai constantă, reducând astfel necesitatea de încălzire sau răcire suplimentară. Acest lucru poate duce la economii semnificative de energie pe termen lung.

 1. Potrivirea cu sistemele de colectare a energiei solare

Dacă doriți să utilizați energie solară în locuința dumneavoastră, tigla metalică poate fi integrată cu ușurință în sistemele de colectare a energiei solare. Aceasta vă permite să beneficiați de energia regenerabilă și să reduceți dependența de sursele tradiționale de energie.

Concluzie

Tigla metalică pentru acoperiș este o opțiune excelentă pentru locuințele din orașul Dorohoi. Durabilitatea, rezistența și avantajele estetice fac din tigla metalică o alegere populară printre proprietarii de case. Indiferent dacă vă preocupați de protecția împotriva condițiilor climatice, economia de energie sau designul estetic, tigla metalică este o soluție viabilă pentru acoperișul dumneavoastră.

Întrebări frecvente (FAQ)

 1. Cât de durabilă este tigla metalică pentru acoperiș? Tigla metalică este extrem de durabilă și rezistentă la condițiile climatice extreme, cum ar fi furtunile, grindina și înghețul. Are o durată de viață lungă și necesită puțină întreținere.

 2. Pot fi montate panouri solare pe un acoperiș cu tiglă metalică? Da, tigla metalică poate fi utilizată în combinație cu panouri solare pentru a colecta energie solară. Integrarea acestora poate contribui la eficiența energetică a locuinței dumneavoastră.

 3. Există opțiuni de design pentru tigla metalică în Dorohoi? Da, există o varietate de culori și forme disponibile pentru tigla metalică, permițându-vă să alegeți un stil care se potrivește esteticii casei dumneavoastră.

 4. De ce ar trebui să aleg tigla metalică în locul altor materiale pentru acoperiș? Tigla metalică oferă durabilitate, rezistență la condiții climatice extreme, economie pe termen lung și o gamă variată de opțiuni de design, ceea ce o face o alegere excelentă pentru acoperișul dumneavoastră.

 5. Care sunt costurile estimate pentru instalarea tiglei metalice în Dorohoi? Costurile exacte pot varia în funcție de dimensiunea acoperișului și de alte aspecte specifice proiectului. Recomandăm să solicitați mai multe oferte de la furnizori locali pentru a obține o estimare precisă.