Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

ALEGE TIGLE METALICE in Orasul Deva


Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in Orasul Deva

O acoperișul rezistent și estetic este esențial pentru protejarea unei clădiri de intemperii și pentru a-i conferi o valoare estetică superioară. În orașul Deva, o opțiune populară pentru acoperișuri este tigla metalică. Cu caracteristicile sale unice și avantajele pe care le oferă, tigla metalică devine tot mai apreciată de proprietarii de clădiri. Acest articol explorează utilizarea tiglei metalice în orașul Deva și oferă informații despre instalare, costuri, durabilitate, întreținere și alte aspecte importante de luat în considerare.

Ce este tigla metalică?

Tigla metalică este un material de acoperiș fabricat din foițe de metal, cum ar fi oțelul galvanizat sau aluminiul, care sunt tratate pentru a rezista la coroziune și pentru a oferi durabilitate pe termen lung. Aceste foițe de metal sunt modelate pentru a imita aspectul tiglelor tradiționale, oferind un aspect estetic deosebit și o gamă variată de culori și modele.

Avantajele utilizării tiglei metalice în acoperișuri

 1. Durabilitate și rezistență la intemperii: Tigla metalică este rezistentă la coroziune, foc, vânt puternic și alte fenomene meteorologice, asigurând un acoperiș durabil și fiabil.
 2. Ușoară și ușor de instalat: Tigla metalică este mai ușoară decât alte materiale de acoperiș, ceea ce facilitează procesul de instalare și reduce timpul de muncă.
 3. Longevitate: Tigla metalică are o durată de viață lungă, depășind adesea alte tipuri de acoperișuri. Aceasta înseamnă că nu va fi nevoie de înlocuire sau reparații costisitoare în viitorul apropiat.
 4. Varietate de culori și designuri: Tigla metalică este disponibilă într-o gamă largă de culori și modele, permițând proprietarilor să aleagă un stil care se potrivește armonios cu arhitectura clădirii lor.
 5. Eficiență energetică: Tigla metalică reflectă razele solare, contribuind la reducerea încălzirii interioare în timpul verii și la economisirea energiei necesare pentru răcire.
 6. Rezistență la foc: Materialele metalice sunt rezistente la foc, oferind proprietarilor de clădiri un nivel suplimentar de siguranță în cazul unui incendiu.

Dezavantajele utilizării tiglei metalice în acoperișuri

 1. Cost inițial mai ridicat: Tigla metalică poate avea un cost inițial mai mare în comparație cu alte materiale de acoperiș. Cu toate acestea, în considerarea durabilității și longevității sale, costurile pe termen lung pot fi mai mici.
 2. Zgomot în timpul ploii: Unele persoane pot fi deranjate de zgomotul produs de ploaia care lovește tigla metalică. Cu toate acestea, izolarea corespunzătoare poate reduce acest dezavantaj.

Instalarea tiglei metalice în orașul Deva

Pentru instalarea tiglei metalice în orașul Deva, este recomandat să apelați la un profesionist cu experiență în acest domeniu. Un instalator calificat va asigura o instalare corectă și va garanta rezultate de înaltă calitate. Prin consultarea cu specialiști locali, veți putea beneficia de sfaturi personalizate și de soluții adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Prețurile tiglei metalice în orașul Deva

Costurile tiglei metalice în orașul Deva pot varia în funcție de producător, calitatea materialului, designul ales și dimensiunea acoperișului. Este recomandat să solicitați mai multe oferte de la furnizori locali și să comparați prețurile și serviciile oferite înainte de a face o achiziție.

Cât de durabilă este tigla metalică?

Tigla metalică este recunoscută pentru durabilitatea sa. Cu o întreținere corespunzătoare, un acoperiș din tiglă metalică poate rezista între 40 și 70 de ani. Durabilitatea poate varia în funcție de calitatea materialului, expunerea la factori externi și întreținerea regulată.

Întreținerea acoperișului din tiglă metalică

Întreținerea unui acoperiș din tiglă metalică este relativ ușoară și presupune în principal curățarea regulată pentru a elimina murdăria, frunzele sau alte reziduuri care se pot acumula. De asemenea, este important să verificați periodic etanșeitatea și să remediați orice probleme sau deteriorări minore.

Design și culori disponibile în tigla metalică

Tigla metalică vine într-o varietate de culori și modele, permițând proprietarilor să aleagă o opțiune care se potrivește cu aspectul dorit al clădirii lor. De la modele tradiționale, precum cel de tiglă ceramică, până la modele mai moderne și inovatoare, există o gamă largă de opțiuni pentru a satisface diverse gusturi și preferințe estetice.

Impactul tiglei metalice asupra eficienței energetice

Utilizarea tiglei metalice în acoperiș poate avea un impact pozitiv asupra eficienței energetice a clădirii. Prin capacitatea sa de a reflecta razele solare, tigla metalică contribuie la reducerea încălzirii excesive în interiorul clădirii în timpul verii, ceea ce poate duce la economii semnificative la facturile de energie pentru climatizare.

Tigla metalică versus alte materiale de acoperiș

Comparativ cu alte materiale de acoperiș, tigla metalică oferă anumite avantaje distincte. Pe lângă durabilitatea sa și aspectul estetic atrăgător, tigla metalică este ușoară, rezistentă la intemperii și necesită mai puțină întreținere în comparație cu acoperișurile tradiționale, precum cele din ceramică sau țiglă beton.

Opțiuni de achiziționare și furnizori locali în Deva

Pentru a achiziționa tiglă metalică în orașul Deva, există mai multe opțiuni de furnizori locali. Este recomandat să căutați companii cu experiență în industrie, cu recenzii pozitive și cu o gamă variată de produse disponibile. Prin consultarea mai multor furnizori, veți putea compara opțiunile și prețurile pentru a lua cea mai bună decizie în funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră.

Garanția și certificările pentru tigla metalică

Înainte de achiziționarea tiglei metalice, asigurați-vă că verificați garanția oferită de producător. De asemenea, verificați dacă produsul are certificări și aprobări relevante, ceea ce atestă calitatea și conformitatea acestuia cu standardele de siguranță și performanță.

Recomandări pentru alegerea tiglei metalice în Deva

 1. Consultați-vă cu un specialist: Înainte de a lua o decizie, consultați un specialist în acoperișuri sau un instalator profesionist care vă poate oferi sfaturi personalizate și ghidare în procesul de selecție.
 2. Verificați calitatea produsului: Asigurați-vă că tigla metalică pe care o alegeți este fabricată din materiale de înaltă calitate și că respectă standardele de performanță.
 3. Căutați recomandări și recenzii: Verificați recenziile și recomandările altor proprietari de clădiri care au utilizat tiglă metalică în Deva pentru a vă face o idee mai clară despre calitatea și performanța diferitelor produse disponibile pe piață.

Concluzie

Tigla metalică reprezintă o opțiune atractivă și durabilă pentru acoperișurile din orașul Deva. Cu avantajele sale, cum ar fi durabilitatea, rezistența la intemperii și designul variat, tigla metalică poate adăuga valoare estetică și funcționalitate clădirilor. Prin luarea în considerare a factorilor specifici, cum ar fi costurile, instalarea și întreținerea, puteți face o alegere informată și să beneficiați de avantajele oferite de tigla metalică în orașul Deva.

Întrebări frecvente

 1. Ce este tigla metalică? Tigla metalică este un material de acoperiș fabricat din foițe de metal, modelate pentru a imita aspectul tiglelor tradiționale.

 2. Cum se compară tigla metalică cu alte materiale de acoperiș? Tigla metalică oferă avantaje precum durabilitate, rezistență la intemperii și ușurință în instalare în comparație cu alte materiale de acoperiș.

 3. Care sunt avantajele tiglei metalice în orașul Deva? Avantajele tiglei metalice în Deva includ durabilitate, rezistență la intemperii, varietate de culori și modele, eficiență energetică și rezistență la foc.

 4. Ce costuri implică tigla metalică în orașul Deva? Costurile tiglei metalice pot varia în funcție de producător, calitatea materialului, designul și dimensiunea acoperișului.

 5. Cum se întreține un acoperiș din tiglă metalică? Întreținerea acoperișului din tiglă metalică implică curățarea regulată și verificarea periodica a etanșeității și a eventualelor deteriorări minore.