Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

TIGLA METALICA pentru ACOPERIS in orasul Curtea de Arges

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in orasul Curtea de Arges

Dacă sunteți în căutarea unei soluții durabile și estetice pentru acoperișul casei dvs. în orașul Curtea de Argeș, tigla metalică poate fi opțiunea potrivită pentru dvs. Acest material de învelitoare oferă o serie de avantaje, de la rezistența la intemperii și durabilitate până la aspectul atractiv. În acest articol, vom explora detaliat beneficiile tiglei metalice pentru acoperiș și vom oferi informații importante despre cum să alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs.

Cuprins

 1. Ce este tigla metalică?
 2. Avantajele tiglei metalice pentru acoperiș
 3. Tipuri de tiglă metalică disponibile
 4. Cum să alegeți tigla metalică potrivită
 5. Procesul de instalare a tiglei metalice
 6. Întreținerea și curățarea tiglei metalice
 7. Durabilitatea și rezistența la intemperii a tiglei metalice
 8. Estetica și varietatea de culori și finisaje
 9. Costurile și economiile asociate cu tigla metalică
 10. Compararea tiglei metalice cu alte tipuri de învelitori
 11. Recomandări pentru alegerea unui instalator profesionist
 12. Experiențe și povestiri de succes ale proprietarilor de case
 13. Cum să vă protejați acoperișul de deteriorări
 14. Certificări și standarde de calitate ale tiglei metalice
 15. Concluzie

1. Ce este tigla metalică?

Tigla metalică este un tip de învelitoare pentru acoperișuri, fabricată din oțel galvanizat sau din alte metale precum aluminiul. Această formă de acoperiș imită aspectul tradițional al tiglelor ceramice sau al șindrilelor de lemn, dar beneficiază de avantajele aduse de metal. Tigla metalică este disponibilă în diferite forme și dimensiuni, și poate fi adaptată pentru a se potrivi designului și stilului casei dvs.

2. Avantajele tiglei metalice pentru acoperiș

Tigla metalică oferă o serie de avantaje importante pentru proprietarii de case din orașul Curtea de Argeș. Printre acestea se numără:

 • Durabilitate și rezistență la intemperii: Tigla metalică este foarte rezistentă la factorii externi, cum ar fi ploaia, zăpada, vântul și razele UV. Aceasta poate rezista mulți ani fără să se deterioreze sau să se decoloreze.

 • Instalare ușoară: Comparativ cu alte materiale de învelitoare, tigla metalică poate fi instalată mai rapid și mai eficient. Aceasta poate fi o opțiune excelentă pentru proiectele cu termene strânse sau pentru renovările rapide.

 • Aspect estetic atrăgător: Tigla metalică oferă un aspect modern și elegant acoperișului casei dvs. Aceasta este disponibilă într-o varietate de culori și finisaje, permițându-vă să vă personalizați acoperișul în funcție de gusturile dvs.

 • Economii pe termen lung: Datorită durabilității și rezistenței sale, tigla metalică poate aduce economii semnificative pe termen lung. Aceasta necesită mai puțină întreținere și reparații decât alte materiale de învelitoare, reducând costurile pe termen lung.

3. Tipuri de tiglă metalică disponibile

Există mai multe tipuri de tiglă metalică disponibile pe piață. Acestea includ:

 • Tiglă metalică tradițională: Acest tip de tiglă imită aspectul clasic al tiglei ceramice sau al șindrilelor de lemn. Este o alegere populară pentru cei care doresc un aspect tradițional, dar cu avantajele aduse de metal.

 • Tiglă metalică în formă de val: Această formă de tiglă oferă un aspect mai modern și dinamic acoperișului. Este potrivită pentru casele cu design contemporan și poate adăuga un element deosebit de stil.

 • Tiglă metalică în formă de șindrilă: Această formă imită aspectul clasic al șindrilelor de lemn. Este o opțiune populară pentru cei care doresc un aspect rustic și tradițional.

 • Tiglă metalică cu aspect de ardezie: Acest tip de tiglă imită aspectul pietrei de ardezie. Este o alegere potrivită pentru casele cu un design sofisticat și elegant.

4. Cum să alegeți tigla metalică potrivită

Pentru a alege tigla metalică potrivită pentru acoperișul dvs., este important să luați în considerare următorii factori:

 • Stilul și designul casei: Alegeți o tiglă metalică care se potrivește cu stilul și designul general al casei dvs. Luați în considerare culorile și finisajele disponibile și optați pentru cea care completează aspectul casei.

 • Durabilitate și rezistență: Asigurați-vă că tigla metalică pe care o alegeți are o durabilitate și rezistență adecvate la intemperii. Verificați specificațiile producătorului și asigurați-vă că este potrivită pentru clima din orașul Curtea de Argeș.

 • Certificări și standarde de calitate: Verificați dacă tigla metalică este certificată și respectă standardele de calitate. Aceasta vă va oferi încrederea că produsul este fiabil și durabil.

5. Procesul de instalare a tiglei metalice

Pentru a asigura o instalare corectă și durabilă a tiglei metalice, este recomandat să apelați la un instalator profesionist. Aceștia au experiență și cunoștințe necesare pentru a realiza un acoperiș solid și sigur. În general, procesul de instalare a tiglei metalice include următoarele etape:

 1. Pregătirea suprafeței acoperișului: Se curăță și se pregătește suprafața acoperișului pentru instalare. Se verifică dacă există eventuale deteriorări sau zone care necesită reparații.

 2. Montarea stratului de protecție: Se aplică un strat de protecție pe acoperiș pentru a preveni infiltrarea apei și a altor elemente.

 3. Instalarea tiglei metalice: Tigla metalică este instalată în conformitate cu specificațiile producătorului și cu tehnici adecvate. Se asigură fixarea corectă și sigură a fiecărei plăci de tiglă.

 4. Finisarea și igienizarea: După finalizarea instalării, se efectuează finisările necesare și se curăță zona de orice reziduuri sau deșeuri.

6. Întreținerea și curățarea tiglei metalice

Pentru a menține aspectul și performanța tiglei metalice, este important să o întrețineți și să o curățați în mod regulat. Iată câteva sfaturi utile:

 • Verificați periodic tigla metalică pentru eventuale daune sau probleme. Rezolvați orice probleme înainte să se agraveze.

 • Curățați tigla metalică de mizerie și reziduuri. Utilizați o perie moale sau un furtun pentru a îndepărta praful, frunzele și alte impurități.

 • Evitați utilizarea produselor de curățat agresive sau a uneltelor aspre care ar putea zgâria sau deteriora tigla metalică.

 • Dacă observați orice deteriorări sau probleme majore, apelați la un specialist pentru a le remedia.

7. Durabilitatea și rezistența la intemperii a tiglei metalice

Tigla metalică se remarcă prin durabilitatea și rezistența sa la intemperii. Aceasta poate rezista la condiții extreme, cum ar fi ploi abundente, temperaturi ridicate sau scăzute, vânt puternic și radiații UV intense. Această rezistență face ca tigla metalică să fie o alegere excelentă pentru acoperișurile din orașul Curtea de Argeș, unde condițiile climatice pot fi variabile și exigente.

8. Estetica și varietatea de culori și finisaje

Tigla metalică oferă o gamă variată de culori și finisaje, permițându-vă să vă personalizați acoperișul în funcție de preferințele și gusturile dvs. Aceasta vă permite să creați un aspect unic și atrăgător pentru casa dvs. Puteți alege o tiglă metalică în culoarea și finisajul care se potrivește cel mai bine cu designul și stilul casei.

9. Costurile și economiile asociate cu tigla metalică

Costurile pentru instalarea unui acoperiș din tiglă metalică pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea acoperișului, complexitatea proiectului și calitatea materialelor utilizate. În general, tigla metalică poate fi considerată o investiție pe termen lung, deoarece necesită mai puțină întreținere și reparații decât alte tipuri de învelitori. Aceasta poate aduce economii semnificative pe termen lung în ceea ce privește costurile de întreținere și reparații.

10. Compararea tiglei metalice cu alte tipuri de învelitori

Atunci când luați în considerare opțiunile pentru acoperișul casei dvs. în orașul Curtea de Argeș, este util să comparați tigla metalică cu alte tipuri de învelitori. Fiecare tip de învelitoare are propriile avantaje și dezavantaje, iar alegerea depinde de nevoile și preferințele dvs. În general, tigla metalică se remarcă prin durabilitatea, rezistența la intemperii și estetica sa atrăgătoare, făcând-o o opțiune populară pentru mulți proprietari de case.

11. Recomandări pentru alegerea unui instalator profesionist

Pentru a asigura o instalare corectă și de calitate a tiglei metalice pentru acoperișul dvs., este important să alegeți un instalator profesionist și experimentat. Iată câteva recomandări pentru alegerea unui instalator:

 • Căutați recomandări și referințe. Întrebați prietenii, familia sau vecinii pentru recomandări de instalatori în orașul Curtea de Argeș.

 • Verificați calificările și experiența instalatorului. Asigurați-vă că este specializat în instalarea tiglei metalice și că are experiență în domeniu.

 • Solicitați oferte și comparați prețurile. Asigurați-vă că primiți oferte detaliate și că înțelegeți exact ce este inclus în preț.

 • Verificați recenziile și evaluările online ale instalatorului. Citiți părerile altor clienți pentru a vă face o idee despre calitatea serviciilor oferite.

 • Asigurați-vă că instalatorul are licența și asigurarea necesare pentru a desfășura activitatea în mod legal și în condiții de siguranță.

Concluzie

Tigla metalică reprezintă o opțiune excelentă pentru acoperișurile din orașul Curtea de Argeș. Aceasta oferă o combinație perfectă între durabilitate, rezistență la intemperii și estetică atrăgătoare. Cu o varietate de culori și finisaje disponibile, puteți personaliza acoperișul casei dvs. pentru a se potrivi cu stilul și designul general. Asigurați-vă că alegeți un instalator profesionist pentru a asigura o instalare corectă și de calitate a tiglei metalice. Prin investirea într-un acoperiș din tiglă metalică, veți beneficia de un acoperiș durabil, rezistent și estetic plăcut pentru mulți ani înainte.

Întrebări frecvente

 1. Cât timp durează instalarea tiglei metalice pentru un acoperiș?

  • Durata instalării tiglei metalice poate varia în funcție de dimensiunea și complexitatea acoperișului. De obicei, este nevoie de câteva zile pentru a finaliza instalarea.
 2. Tigla metalică poate rezista la grindină?

  • Da, tigla metalică este concepută pentru a rezista la impactul grindinei și la alte condiții meteorologice extreme.
 3. Cum pot curăța tigla metalică?

  • Pentru curățarea tiglei metalice, utilizați o perie moale sau un furtun pentru a îndepărta mizeria și reziduurile. Evitați utilizarea produselor de curățat agresive sau a uneltelor aspre care ar putea zgâria tigla metalică.
 4. Este tigla metalică o opțiune mai scumpă decât alte materiale de învelitoare?

  • Costul tiglei metalice poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea acoperișului și calitatea materialelor utilizate. Cu toate acestea, pe termen lung, tigla metalică poate aduce economii semnificative datorită durabilității și rezistenței sale.
 5. Care sunt avantajele tiglei metalice în comparație cu șindrila tradițională?

  • Tigla metalică oferă o durabilitate și o rezistență superioară în comparație cu șindrila tradițională. De asemenea, tigla metalică este mai ușoară și mai ușor de instalat, oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor și poate fi personalizată în funcție de preferințele dvs.