Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

TIGLA METALICA pentru ACOPERIS in orasul Codlea

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in orasul Codlea

 1. O acoperiș de calitate este esențial pentru protecția unei clădiri împotriva intemperiilor și pentru a asigura confortul și siguranța locatarilor. Printre opțiunile disponibile pe piață, tigla metalică a devenit o alegere populară pentru proprietarii din orașul Codlea și din întreaga țară. Această soluție durabilă și estetică oferă numeroase avantaje în comparație cu alte tipuri de materiale de acoperiș, fiind potrivită atât pentru clădirile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Acest articol explorează beneficiile tiglei metalice pentru acoperișurile din orașul Codlea, prezentând informații esențiale despre acest tip de material și argumentând de ce este o opțiune excelentă pentru proprietarii din zonă.

  Cuprins

  1. Ce este tigla metalică?
  2. Avantajele tiglei metalice pentru acoperișuri
   1. Durabilitatea și rezistența la intemperii
   2. Ușurința în instalare și întreținere
   3. Aspect estetic și varietate de culori
   4. Eficiența energetică și protecția împotriva incendiilor
   5. Rezistența la mucegai și insecte
   6. Valoarea adăugată pentru proprietate
  3. Tigla metalică vs. alte tipuri de materiale de acoperiș
  4. Procesul de instalare a tiglei metalice în orașul Codlea
  5. Cum să alegi un producător de tiglă metalică de încredere
  6. Costurile asociate cu tigla metalică pentru acoperiș
  7. Întreținerea și reparația tiglei metalice
  8. Recomandări pentru achiziționarea și instalarea tiglei metalice în orașul Codlea
  9. Concluzie

  Ce este tigla metalică?

  Tigla metalică este un tip de material pentru acoperișuri fabricat din oțel galvanizat sau din aluminiu. Acest material rezistent și durabil este proiectat să reziste la intemperii și să ofere protecție împotriva infiltrării apei. Tigla metalică este disponibilă într-o varietate de forme și culori, permițând proprietarilor să aleagă un design care se potrivește cu aspectul general al clădirii.

  Avantajele tiglei metalice pentru acoperișuri

  Durabilitatea și rezistența la intemperii

  Tigla metalică este cunoscută pentru durabilitatea sa și rezistența la factorii externi. Acest material poate rezista la razele UV, ploaie, zăpadă, grindină și vânt puternic. Prin urmare, acoperișurile din tiglă metalică au o durată de viață mai mare în comparație cu alte tipuri de acoperișuri, reducând costurile de întreținere și reparații.

  Ușurința în instalare și întreținere

  Comparativ cu alte materiale de acoperiș, tigla metalică este ușor de instalat și nu necesită întreținere constantă. Datorită greutății sale reduse, procesul de montare este mai rapid și mai puțin costisitor. În plus, tigla metalică nu se deteriorează în timp, necesitând doar verificări periodice pentru a asigura că acoperișul este în stare bună.

  Aspect estetic și varietate de culori

  Un alt avantaj al tiglei metalice este aspectul estetic pe care îl oferă unei clădiri. Tigla metalică este disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje, permițând proprietarilor să își personalizeze acoperișul conform preferințelor lor. Această versatilitate estetică face ca tigla metalică să fie potrivită pentru orice stil arhitectural.

  Eficiența energetică și protecția împotriva incendiilor

  Datorită proprietăților sale termice și reflectante, tigla metalică contribuie la eficiența energetică a clădirii. Aceasta ajută la menținerea unei temperaturi confortabile în interior, reducând costurile de încălzire și răcire. De asemenea, tigla metalică oferă o bună protecție împotriva incendiilor, fiind un material neinflamabil.

  Rezistența la mucegai și insecte

  Tigla metalică este rezistentă la apariția mucegaiului și nu este un mediu propice pentru dezvoltarea insectelor. Acest lucru este esențial în climatul umed al orașului Codlea, unde umiditatea poate fi o problemă. Prin utilizarea tiglei metalice, proprietarii pot evita daunele cauzate de mucegai și pot asigura un mediu sănătos în interiorul clădirii.

  Valoarea adăugată pentru proprietate

  Investiția într-un acoperiș din tiglă metalică poate adăuga valoare proprietății tale. Fiind un material durabil și cu un aspect atractiv, tigla metalică poate crește atractivitatea clădirii în fața potențialilor cumpărători sau chiriași. De asemenea, proprietatea va beneficia de costuri de întreținere mai mici pe termen lung.

  Tigla metalică vs. alte tipuri de materiale de acoperiș

  În comparație cu alte materiale de acoperiș precum țigla ceramică sau tabla ondulată, tigla metalică oferă numeroase avantaje. În primul rând, greutatea redusă a tiglei metalice facilitează procesul de instalare și reduce solicitările structurii clădirii. De asemenea, tigla metalică este mai durabilă și mai rezistentă la intemperii decât țigla ceramică, iar costurile de întreținere sunt mai mici în comparație cu tabla ondulată.

  Procesul de instalare a tiglei metalice în orașul Codlea

  Pentru a instala un acoperiș din tiglă metalică în orașul Codlea, este recomandat să apelezi la serviciile unui specialist în acoperișuri. Aceștia vor evalua structura clădirii și vor alege o soluție potrivită pentru nevoile tale. Procesul de instalare va implica măsurători precise, pregătirea suprafeței acoperișului, montarea tiglei metalice și sigilarea corespunzătoare pentru a asigura etanșeitatea.

  Cum să alegi un producător de tiglă metalică de încredere

  Pentru a beneficia de un acoperiș durabil și de calitate, este important să alegi un producător de tiglă metalică de încredere. Asigură-te că alegi o companie cu o reputație solidă în industrie și care oferă produse certificate și garantate. Verifică recenziile și experiențele altor clienți pentru a te asigura că vei primi un produs de înaltă calitate.

  Costurile asociate cu tigla metalică pentru acoperiș

  Costurile asociate cu tigla metalică pentru acoperiș pot varia în funcție de dimensiunea clădirii, complexitatea lucrării și calitatea materialului ales. De obicei, tigla metalică poate fi considerată o opțiune mai accesibilă în comparație cu alte materiale de acoperiș de calitate similară. Este recomandat să ceri mai multe oferte de preț de la diferiți furnizori și să analizezi raportul calitate-preț înainte de a lua o decizie finală.

  Întreținerea și reparația tiglei metalice

  Tigla metalică nu necesită o întreținere constantă, dar este important să efectuezi verificări periodice pentru a asigura că nu există daune sau defecte. În cazul în care apar probleme, cum ar fi scurgeri sau zgârieturi, este recomandat să soliciți serviciile unui specialist în acoperișuri pentru a efectua reparațiile necesare. Cu o întreținere adecvată, tigla metalică poate rezista ani de zile într-o stare bună.

  Recomandări pentru achiziționarea și instalarea tiglei metalice în orașul Codlea

  • Consultă mai mulți producători și furnizori de tiglă metalică pentru a obține oferte și sfaturi profesioniste.
  • Asigură-te că tigla metalică pe care o alegi este potrivită pentru climatul din orașul Codlea și are caracteristici de rezistență la intemperii specifice.
  • Verifică garanția oferită de producător și asigură-te că acesta oferă și servicii de instalare sau că poate recomanda un instalator de încredere.
  • Respectă instrucțiunile de instalare și întreținere furnizate de producător pentru a menține garanția și performanța tiglei metalice.

  Concluzie

  Tigla metalică este o opțiune excelentă pentru proprietarii din orașul Codlea care doresc un acoperiș durabil, estetic și cu o rezistență sporită la intemperii. Această soluție oferă numeroase avantaje, cum ar fi durabilitatea, ușurința în instalare și întreținere, aspectul estetic personalizabil și eficiența energetică. Prin alegerea unui producător și instalator de încredere și respectând instrucțiunile de întreținere, proprietarii pot bucura de un acoperiș de calitate pentru mulți ani.

  Întrebări frecvente (FAQ)

  1. Tigla metalică poate fi utilizată pentru acoperișuri înclinate?

   • Da, tigla metalică este potrivită pentru acoperișurile înclinate și oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor.
  2. Ce durată de viață are tigla metalică pentru acoperiș?

   • Durata de viață a tiglei metalice poate depăși 50 de ani, în funcție de calitatea materialului și de întreținerea corespunzătoare.
  3. Tigla metalică poate fi afectată de coroziune?

   • Tigla metalică de calitate este tratată împotriva coroziunii și are o rezistență sporită la rugină. Cu toate acestea, este important să respectați instrucțiunile de întreținere pentru a prelungi durata de viață a tiglei metalice.
  4. Ce culori sunt disponibile pentru tigla metalică?

   • Tigla metalică este disponibilă într-o gamă variată de culori, inclusiv nuanțe de roșu, maro, negru, albastru și multe altele.
  5. Tigla metalică poate fi folosită și pentru acoperișurile comerciale?

   • Da, tigla metalică este potrivită atât pentru acoperișurile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale, oferind avantaje similare în ambele cazuri.