Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

TIGLA METALICA pentru ACOPERIS in orasul Caracal

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in orasul Caracal

Fie că sunteți proprietarul unei case sau al unui imobil comercial în orașul Caracal, acoperișul este o componentă esențială pentru protecția și estetica clădirii dvs. O opțiune populară pentru acoperișurile durabile și atrăgătoare este tigla metalică. Acest articol vă va ghida prin avantajele, caracteristicile și instalarea tiglei metalice pentru acoperiș în orasul Caracal.

Cuprins

 1. Introducere
 2. Avantajele tiglei metalice
 3. Caracteristici ale tiglei metalice
 4. Procesul de instalare a tiglei metalice
 5. Întreținerea și durabilitatea tiglei metalice
 6. Opțiuni de tiglă metalică disponibile în orasul Caracal
 7. Costul tiglei metalice pentru acoperiș
 8. Experți în tiglă metalică în orasul Caracal
 9. Recomandări pentru achiziționarea tiglei metalice
 10. Compararea tiglei metalice cu alte materiale de acoperiș
 11. Impactul ecologic al tiglei metalice
 12. Aspectul estetic al tiglei metalice
 13. Testimoniale de la clienți mulțumiți
 14. Securitatea tiglei metalice
 15. Concluzie

Avantajele tiglei metalice

Tigla metalică pentru acoperișul din orasul Caracal vine cu numeroase avantaje. Acestea includ durabilitatea ridicată, rezistența la intemperii, longevitatea, rezistența la foc și rezistența la coroziune. De asemenea, tigla metalică este ușoară, ceea ce reduce încărcarea structurală și costurile asociate cu structura de sprijin. Aceste avantaje fac ca tigla metalică să fie o alegere excelentă pentru proprietarii de imobile din orasul Caracal.

Caracteristici ale tiglei metalice

Tigla metalică este fabricată din oțel galvanizat sau aluminiu, acoperit cu un strat de protecție, cum ar fi zincul sau aluminiul. Acest strat protejează împotriva coroziunii și asigură o durabilitate îndelungată. Tigla metalică poate fi disponibilă într-o varietate de culori, finisaje și modele, permițând proprietarilor să-și personalizeze acoperișurile.

Procesul de instalare a tiglei metalice

Pentru a instala tigla metalică în orasul Caracal, este recomandat să angajați un profesionist calificat în domeniu. Acești experți cunosc tehnicile corecte de instalare, asigurând o fixare sigură și rezistentă la intemperii. Procesul de instalare implică măsurarea și pregătirea suprafeței, montarea șipcilor și aplicarea tiglei metalice cu grijă pentru a asigura o etanșare adecvată.

Întreținerea și durabilitatea tiglei metalice

Unul dintre avantajele tiglei metalice este faptul că necesită puțină întreținere în comparație cu alte materiale de acoperiș. Tigla metalică este rezistentă la fisuri, deteriorare și coroziune. Cu toate acestea, este recomandat să inspectați periodic acoperișul pentru a identifica eventualele probleme și pentru a le remedia în timp util.

Opțiuni de tiglă metalică disponibile în orasul Caracal

In orasul Caracal, există mai multe opțiuni de tiglă metalică disponibile. Acestea includ tigla metalică tradițională, tigla metalică în stilul ardeziei sau a țiglei ceramice și tigla metalică în stilul sindrilei. Fiecare stil oferă un aspect unic și se potrivește cu diferite arhitecturi și preferințe estetice.

Costul tiglei metalice pentru acoperiș

Costul tiglei metalice pentru acoperiș în orasul Caracal poate varia în funcție de dimensiunea acoperișului, complexitatea instalației și a opțiunilor alese. Este recomandat să solicitați oferte de preț de la mai mulți furnizori și să comparați înainte de a lua o decizie finală. Investiția într-un acoperiș de tiglă metalică este una pe termen lung și aduce beneficii pe termen lung, cum ar fi durabilitatea și economisirea costurilor de întreținere.

Experți în tiglă metalică în orasul Caracal

Când vine vorba de alegerea și instalarea tiglei metalice pentru acoperiș în orasul Caracal, este important să colaborați cu experți în domeniu. Acești profesioniști vă pot oferi sfaturi personalizate și vă pot ajuta să alegeți opțiunea cea mai potrivită pentru nevoile dvs. Asigurați-vă că verificați referințele și că discutați detaliile proiectului înainte de a angaja un specialist.

Recomandări pentru achiziționarea tiglei metalice

Pentru a face o achiziție informată a tiglei metalice în orasul Caracal, este important să luați în considerare următoarele aspecte: calitatea materialelor, durabilitatea, garanția oferită de producător, opțiunile de culori și finisaje disponibile, și feedback-ul clienților existenți. Consultați mai mulți furnizori și solicitați mostre pentru a vă asigura că alegeți cea mai bună opțiune pentru proiectul dvs.

Compararea tiglei metalice cu alte materiale de acoperiș

Atunci când decideți asupra materialului pentru acoperișul din orasul Caracal, este important să comparați tigla metalică cu alte opțiuni, cum ar fi țigla ceramică, ardezia sau țigla din beton. Luați în considerare aspecte precum costul, durabilitatea, estetica, greutatea și rezistența la intemperii. O comparație atentă vă va ajuta să luați o decizie informată și să alegeți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs.

Impactul ecologic al tiglei metalice

Tigla metalică este considerată o opțiune ecologică pentru acoperișurile în orasul Caracal. Aceasta este datorată în parte faptului că majoritatea tiglei metalice este fabricată din materiale reciclabile și poate fi reciclată la sfârșitul ciclului de viață. De asemenea, tigla metalică poate contribui la eficiența energetică a clădirii prin reflectarea razelor solare și reducerea transferului de căldură.

Aspectul estetic al tiglei metalice

Pe lângă caracteristicile funcționale și durabilitatea, tigla metalică poate aduce un aspect estetic plăcut acoperișului în orasul Caracal. Există o varietate de culori, finisaje și modele disponibile pentru a se potrivi cu stilul și arhitectura clădirii dvs. Cu tigla metalică, puteți obține un aspect modern și atrăgător pentru acoperișul dvs.

Testimoniale de la clienți mulțumiți

"Când am decis să înlocuiesc acoperișul casei mele din Caracal, am ales tigla metalică și nu am fost dezamăgit. Aspectul este minunat, iar acoperișul este acum mai durabil și mai rezistent la intemperii. Recomand cu încredere tigla metalică pentru oricine dorește un acoperiș de calitate." - Maria, proprietar de casă

"Am ales tigla metalică pentru acoperișul meu comercial în Caracal și am fost impresionat de rezultat. Este ușoară, dar rezistentă, și arată fantastic. Clienții noștri au remarcat în mod constant aspectul deosebit al clădirii noastre. Recomand tigla metalică tuturor proprietarilor de imobile comerciale." - Andrei, proprietar de afacere

Securitatea tiglei metalice

Tigla metalică oferă o siguranță ridicată pentru acoperișurile din orasul Caracal. Este rezistentă la intemperii, furtuni și incendii, oferind protecție pentru clădirea dvs. De asemenea, tigla metalică are o rezistență superioară la daune cauzate de animale sau insecte, precum și la mucegai și putregai.

Concluzie

Tigla metalică pentru acoperișul din orasul Caracal este o alegere excelentă pentru proprietarii de imobile care doresc un acoperiș durabil, estetic și rezistent la intemperii. Avantajele sale, cum ar fi durabilitatea, rezistența la foc și costurile reduse de întreținere, fac din tigla metalică o opțiune populară. Prin colaborarea cu experți în tiglă metalică și selectarea unei opțiuni potrivite, veți putea avea un acoperiș de încredere și atractiv pentru clădirea dvs.

Întrebări frecvente (FAQs)

 1. Care este durata de viață a tiglei metalice?

  • Tigla metalică are o durată de viață estimată de peste 50 de ani, fiind un material durabil și rezistent la intemperii.
 2. Există opțiuni de culoare pentru tigla metalică?

  • Da, tigla metalică este disponibilă într-o varietate de culori, permițându-vă să vă personalizați acoperișul în funcție de preferințele dvs.
 3. Este tigla metalică mai scumpă decât alte materiale de acoperiș?

  • Costul tiglei metalice poate varia, dar în general este competitiv sau chiar mai accesibil decât alte materiale de acoperiș, datorită durabilității și costurilor reduse de întreținere.
 4. Cât de rezistentă este tigla metalică la vânt și furtuni?

  • Tigla metalică este proiectată să reziste la vânturi puternice și furtuni, fiind un material durabil și stabil.
 5. Pot instala tigla metalică pe acoperișul meu existent?

  • În multe cazuri, tigla metalică poate fi instalată peste un acoperiș existent, cu condiția ca structura să fie în stare bună și să permită acest lucru. Este recomandat să consultați un specialist în tiglă metalică pentru a evalua situația specifică a acoperișului dvs.