Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

TIGLA METALICA pentru ACOPERIS in orasul Bailesti

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Suceava

TIGLA METALICA in orasul Bailesti

Bailesti este un oras situat in judetul Dolj, Romania. In ultimii ani, oamenii au inceput sa se orienteze catre materiale mai durabile si mai rezistente pentru acoperisurile locuintelor lor. Unul dintre aceste materiale populare este tigla metalica. In acest articol, vom explora beneficiile tiglei metalice pentru acoperisuri in orasul Bailesti, discutand despre durabilitatea, rezistenta la intemperii, economia energetica si designul estetic. Vom analiza, de asemenea, factorii de decizie pe care trebuie sa-i aveti in vedere atunci cand optati pentru tigla metalica pentru acoperisul casei dumneavoastra.

Cuprins

 1. Durabilitatea tiglei metalice

  • Rezistenta la coroziune
  • Rezistenta la impact
  • Durata de viata lunga
 2. Rezistenta la intemperii

  • Impermeabilitate la apa
  • Rezistenta la vanturi puternice
  • Rezistenta la incendii
 3. Economia energetica

  • Izolatie termica
  • Reflectarea radiatiilor solare
  • Economii la facturile de energie
 4. Designul estetic

  • Varietate de culori si modele
  • Integrare armonioasa in arhitectura
  • Aspect modern si atragator
 5. Factorii de decizie

  • Costuri initiale si costuri pe termen lung
  • Instalare si mentenanta
  • Reglementari locale si permise
 6. Concluzie

Durabilitatea tiglei metalice

Tigla metalica pentru acoperisuri este cunoscuta pentru durabilitatea sa exceptionala. Aceasta rezista cu succes la conditii dure, cum ar fi ploaia abundenta, grindina, zapada si radiatiile solare intense. Iata cateva aspecte importante ale durabilitatii tiglei metalice:

Rezistenta la coroziune

Tigla metalica este protejata impotriva coroziunii prin aplicarea unor straturi speciale de vopsea sau prin galvanizare. Aceasta previne formarea ruginei si asigura o durata de viata mai lunga a acoperisului.

Rezistenta la impact

Tigla metalica are o rezistenta superioara la impact comparativ cu alte materiale pentru acoperisuri, cum ar fi tigla ceramica sau tabla ondulata. Aceasta poate rezista la caderi de obiecte grele sau la grindina fara a se deteriora.

Durata de viata lunga

Datorita materialelor de calitate superioara si a rezistentei sale la intemperii, tigla metalica are o durata de viata semnificativ mai lunga decat alte tipuri de acoperisuri. Aceasta poate dura pana la 50 de ani sau chiar mai mult, oferind o investitie pe termen lung.

Rezistenta la intemperii

Un alt avantaj major al tiglei metalice pentru acoperisuri este rezistenta sa la intemperii. Indiferent de conditiile meteo severe, tigla metalica se va comporta excelent, oferind protectie si siguranta locuintei dumneavoastra. Iata cateva aspecte ale rezistentei la intemperii:

Impermeabilitate la apa

Tigla metalica are o impermeabilitate excelenta la apa, impiedicand infiltrarea acesteia in interiorul locuintei. Acest lucru previne aparitia igrasiei si a mucegaiului, mentinand un mediu sanatos si uscat in casa dumneavoastra.

Rezistenta la vanturi puternice

Datorita fixarii solide si structurii sale robuste, tigla metalica ofera o rezistenta exceptionala la vanturi puternice. Acest aspect este deosebit de important in regiunile cu rafale de vant frecvente sau in zonele expuse fenomenelor meteorologice extreme.

Rezistenta la incendii

Tigla metalica este un material incombustibil, ceea ce inseamna ca nu va lua foc in cazul unui incendiu. Acest aspect contribuie la siguranta si securitatea locuintei dumneavoastra, oferindu-va un nivel suplimentar de protectie.

Economia energetica

O alta caracteristica importanta a tiglei metalice pentru acoperisuri este economia energetica pe care o ofera. Aceasta poate aduce beneficii semnificative in ceea ce priveste eficienta energetica si facturile de energie ale locuintei. Iata cum tigla metalica contribuie la economia energetica:

Izolatie termica

Tigla metalica are proprietati excelente de izolare termica. Aceasta ajuta la mentinerea temperaturii constante in interiorul locuintei, reducand pierderile de caldura iarna si mentinand racoarea vara. Astfel, veti economisi bani pe termen lung prin reducerea consumului de energie pentru incalzire sau racire.

Reflectarea radiatiilor solare

Tigla metalica are capacitatea de a reflecta radiatiile solare, contribuind la mentinerea unei temperaturi confortabile in interiorul locuintei chiar si in zilele toride de vara. Acest aspect reduce necesitatea folosirii excesive a sistemelor de climatizare, conducand la economii semnificative de energie.

Economii la facturile de energie

Datorita izolatiei termice imbunatatite si reflectarii radiatiilor solare, utilizarea tiglei metalice pentru acoperisuri poate duce la scaderea facturilor de energie lunare. Aceasta este o veste buna pentru bugetul dumneavoastra si, in acelasi timp, pentru mediu.

Designul estetic

Pe langa avantajele functionale, tigla metalica ofera si un design estetic placut si modern. Aceasta se integreaza armonios in arhitectura casei dumneavoastra, adaugand valoare si atractivitate exterioare. Iata cateva aspecte ale designului estetic al tiglei metalice:

Varietate de culori si modele

Tigla metalica este disponibila intr-o gama variata de culori si modele, permițându-vă să alegeți cel care se potrivește cel mai bine cu designul casei dumneavoastra si cu preferințele personale. Puteți alege o culoare care sa se potriveasca cu întreaga paleta a cladirii sau puteți opta pentru un model care sa ofere un aspect unic si atractiv.

Integrare armonioasa in arhitectura

Datorita aspectului sau elegant si flexibilitatii in ceea ce priveste formele, tigla metalica se integreaza perfect in orice tip de arhitectura, de la clasic la modern. Aceasta adauga un element de eleganta si rafinament casei dumneavoastra, creand un aspect general armonios.

Aspect modern si atragator

Tigla metalica emana un aer modern si atragator, datorita finisajelor sale netede si stralucitoare. Aceasta poate transforma aspectul exterior al casei dumneavoastra, oferindu-i un aspect proaspat si actual.

Factorii de decizie

Inainte de a opta pentru tigla metalica pentru acoperisul casei dumneavoastra, este important sa luati in considerare anumiti factori de decizie. Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere:

Costuri initiale si costuri pe termen lung

Tigla metalica poate avea costuri initiale mai ridicate in comparatie cu alte materiale pentru acoperisuri. Cu toate acestea, trebuie sa luati in considerare costurile pe termen lung, deoarece tigla metalica necesita mai putine reparatii si intretinere decat alte materiale. Acest lucru poate duce la economii semnificative pe termen lung.

Instalare si mentenanta

Inainte de a instala tigla metalica, trebuie sa luati in considerare cerintele si dificultatile legate de instalare. Este recomandat sa apelati la specialisti pentru a asigura o montare corecta si pentru a evita problemele ulterioare. In ceea ce priveste mentenanta, tigla metalica necesita doar o curatare periodica pentru a-si mentine aspectul si functionalitatea.

Reglementari locale si permise

Este important sa consultati reglementarile locale si sa obtineti toate permisele necesare inainte de a instala tigla metalica pentru acoperisul casei dumneavoastra. Fiecare zona poate avea cerinte specifice legate de materialele folosite sau de aspectul acoperisului, iar nerespectarea acestora poate duce la amenzi sau la necesitatea de a efectua modificari ulterioare.

Concluzie

Tigla metalica pentru acoperisuri reprezinta o alegere excelenta pentru locuintele din orasul Bailesti. Aceasta ofera durabilitate, rezistenta la intemperii, economie energetica si un design estetic placut. Prin alegerea tiglei metalice, veti beneficia de un acoperis de lunga durata, care va oferi protectie, confort si valoare casei dumneavoastra.

Întrebări frecvente (FAQs)

1. Cât de rezistentă este tigla metalica la coroziune?

Tigla metalica este protejată împotriva coroziunii prin straturi speciale de vopsea sau prin galvanizare, ceea ce o face foarte rezistentă la coroziune.

2. Cum se compară durata de viață a tiglei metalice cu alte tipuri de acoperișuri?

Tigla metalica are o durată de viață semnificativ mai lungă decât alte tipuri de acoperișuri, putând rezista până la 50 de ani sau chiar mai mult.

3. Cum contribuie tigla metalica la economia de energie?

Tigla metalica oferă izolare termică excelentă și reflectă radiatiile solare, ceea ce duce la economii semnificative la facturile de energie prin reducerea consumului de încălzire și răcire.

4. Ce culori și modele sunt disponibile pentru tigla metalica?

Tigla metalica este disponibilă într-o gamă variată de culori și modele, permițându-vă să alegeți cel care se potrivește cel mai bine cu designul casei dumneavoastra și preferințele personale.

5. Care sunt factorii de decizie importanți înainte de a opta pentru tigla metalica?

Este important să luați în considerare costurile initiale și pe termen lung, cerințele de instalare și mentenanță și reglementările locale și permisele înainte de a opta pentru tigla metalica pentru acoperișul casei dumneavoastra.