Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
34.50 Lei / m²

Tigla metalica maro RAL 8017, grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m Romania

🇷🇴 ALEGE TIGLE METALICE IN ORAȘUL BACAU

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
82.85 Lei / buc.

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
268.25 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
91.14 Lei / buc.

Tigla metalica, maro ciocolatiu

RAL8017 MAT

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
163.64 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva,

RAL 3011, ROSU

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m
215.26 Lei / buc.

Tigla metalica Durako Riva

RAL 8017, maro

lucios, grosime 0,45 mm, 2,845 x 1,180 m 215.26 Lei / buc.

Tigla modulara metalica VikingProfil Tigra

RAL 7016 PURMAT gri

grosime 0.5 mm, 700 x 1150 m

Tigla metalica maro

RAL 8017,

grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920
119.88 Lei / buc.

Tigla metalica Regle

gri, finisaj mat structurat

0.5 mm, 1205 x 370 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 7016 PURMAT gri

0.45 mm, 3545 x 1180 mm

Tigla metalica Iberic

ral 9005 mat

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1180 mm,

Tigla metalica Regle

grandemat ral 8017

grosime 0.50 mm, 3300 mm x 1140 mm

Set Panouri de acoperis, vidaXL

otel vopsit, antracit

12 piese 60x36 cm

ALEGE COAMA METALICA

Coama metalica mica Durako

rosu, RAL 3011, lucios

L= 2 m

COAMA MARE

RAL 8017

abla de otel zincat

Coama metalica mica Durako

maro, RAL 8017, lucios

rosime 0.45 mm, L= 2 m

ALEGE ȘURUBURI PENTRU TIGLE METALICE

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, rosu RAL 3011

4.8 x 19 mm

Surub pentru tigla metalica Seda

autoforant, maro RAL 8017

4.8 x 19 mm

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin table profilata

maro, RAL 8017

4,8 x 35 mm

Cuprins

Cumpara TIGLА METALICA pentru Acoperis in BACAU.

TIGLА METALICA pentru Acoperis in BACAU: O alternativă durabilă și estetică

Dacă sunteți în căutarea unei soluții durabile și estetice pentru acoperișul casei dvs. în Bacău, ar trebui să luați în considerare tigla metalică. Această opțiune modernă de acoperiș oferă o serie de avantaje față de alte materiale tradiționale, cum ar fi țigla ceramică sau tabla ondulată. În acest articol, vom explora în detaliu avantajele și dezavantajele tiglei metalice pentru acoperișul casei dvs. în Bacău, astfel încât să puteți lua o decizie informată în ceea ce privește alegerea materialului potrivit pentru acoperișul dvs.

Ce este tigla metalică?

Tigla metalică este un material modern utilizat în construcția de acoperișuri. Este fabricată din foi de metal (de obicei din oțel galvanizat sau din aluminiu) care sunt modelate pentru a imita aspectul țiglei tradiționale. Există o gamă largă de culori și finisaje disponibile, astfel încât să puteți găsi cu ușurință o opțiune care să se potrivească cu aspectul general al casei dvs.

Avantajele tiglei metalice

Există mai multe avantaje ale tiglei metalice pentru acoperișul casei dvs. în Bacău:

Durabilitate

Tigla metalică este un material foarte durabil, care poate rezista timp de zeci de ani fără să necesite reparații majore. Este rezistent la coroziune, deci nu va rugini sau se va coroda în timp. De asemenea, este rezistent la vânt puternic și la intemperii extreme, ceea ce înseamnă că va proteja casa dvs. în mod eficient în timpul furtunilor sau a altor condiții meteorologice nefavorabile.

Ușurința de instalare

Tigla metalică este mult mai ușoară decât alte materiale tradiționale de acoperiș, cum ar fi țigla ceramică sau tabla ondulată. Acest lucru înseamnă că este mult mai ușor de instalat, ceea ce poate reduce costurile și timpul necesar pentru instalare.

Aspect estetic

Tigla metalică este disponibilă într-o gamă largă de culori și finisaje, ceea ce înseamnă că puteți alege o opțiune care se potrivește cu aspectul general al casei dvs. În plus, tigla metalică are un aspect modern și curat, care poate adăuga valoare estetică casei dvs.

Economie de energie

Tigla metalică poate ajuta la economisirea energiei în casă, deoarece reflectă lumina solară și împiedică absorbția căldurii. Acest lucru poate reduce

facturile de energie în timpul verii, ceea ce poate fi un avantaj important pentru proprietarii de case din Bacău.

Dezavantajele tiglei metalice

Există și câteva dezavantaje ale tiglei metalice pentru acoperișul casei dvs. în Bacău:

Cost

Tigla metalică poate fi mai scumpă decât alte materiale tradiționale de acoperiș, cum ar fi țigla ceramică sau tabla ondulată. Cu toate acestea, este important să luați în considerare costurile pe termen lung, deoarece tigla metalică este un material durabil și va rezista mai mult timp decât alte materiale.

Zgomot

Tigla metalică poate fi mai zgomotoasă decât alte materiale de acoperiș în timpul furtunilor sau a altor condiții meteorologice nefavorabile. Cu toate acestea, acesta poate fi un dezavantaj minor, mai ales dacă locuiți într-o zonă în care furtunile sunt rare.

Condens

Tigla metalică poate provoca condens pe partea inferioară a acoperișului, ceea ce poate duce la apariția mucegaiului și a altor probleme de umiditate în casă. Cu toate acestea, acesta este un dezavantaj care poate fi prevenit prin instalarea unei bune ventilări a acoperișului.

Cum să alegeți tigla metalică potrivită pentru acoperișul casei dvs.

Dacă sunteți interesat de instalarea tiglei metalice pentru acoperișul casei dvs. în Bacău, este important să alegeți o opțiune care să se potrivească cu nevoile dvs. și cu aspectul general al casei dvs. Înainte de a lua o decizie, ar trebui să luați în considerare următoarele aspecte:

Calitatea materialului

Asigurați-vă că alegeți o tiglă metalică de înaltă calitate, care să fie rezistentă la coroziune și să aibă o durată de viață lungă. În general, tigla metalică mai scumpă este de o calitate mai bună decât tigla metalică mai ieftină.

Culoarea și finisajul

Alegeți o culoare și un finisaj care să se potrivească cu aspectul general al casei dvs. și cu preferințele dvs. personale. Tigla metalică este disponibilă într-o gamă largă de culori și finisaje, așa că ar trebui să puteți găsi cu ușurință o opțiune care să se potrivească cu nevoile dvs.

Costul

Asigurați-vă că alegeți o opțiune care să se încadreze în bugetul dvs. și să ofere un raport calitate-preț bun. În general, tigla metalică mai scumpă este de o calitate mai bună și va dura mai mult decât tigla metalica.

Garanția și serviciile

Asigurați-vă că alegeți o tiglă metalică care vine cu o garanție adecvată și care este oferită de un producător de încredere. De asemenea, ar trebui să verificați ce servicii oferă producătorul, cum ar fi instalarea și întreținerea.

Concluzie

În concluzie, tigla metalică poate fi o opțiune excelentă pentru acoperișul casei dvs. în Bacău, oferind o serie de avantaje față de alte materiale tradiționale de acoperiș. Este durabilă, ușor de instalat, are un aspect modern și curat și poate ajuta la economisirea energiei în casă. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare și dezavantajele, cum ar fi costul mai mare și posibilitatea de condens. Înainte de a lua o decizie, asigurați-vă că luați în considerare toate aspectele și alegeți o opțiune care să se potrivească cu nevoile dvs.

FAQs

  1. Este tigla metalică mai bună decât țigla ceramică pentru acoperișul casei mele în Bacău? R: Depinde de preferințele dvs. personale și de nevoile dvs. în ceea ce privește acoperișul. Tigla metalică poate fi o opțiune mai bună dacă căutați durabilitate și economie de energie.

  2. Este tigla metalică mai scumpă decât alte materiale de acoperiș? R: Da, tigla metalică poate fi mai scumpă decât alte materiale tradiționale de acoperiș, cum ar fi țigla ceramică sau tabla ondulată. Cu toate acestea, este important să luați în considerare costurile pe termen lung, deoarece tigla metalică este un material durabil și va rezista mai mult timp decât alte materiale.

  3. Este instalarea tiglei metalice mai ușoară decât a altor materiale de acoperiș? R: Da, tigla metalică este mult mai ușoară decât alte materiale tradiționale de acoperiș, cum ar fi țigla ceramică sau tabla ondulată. Acest lucru înseamnă că este mult mai ușor de instalat, ceea ce poate reduce costurile și timpul necesar pentru instalare.

  4. Cum pot preveni condensul pe acoperișul din tiglă metalică? R: Pentru a preveni condensul pe acoperișul din tiglă metalică, este important să instalați o bună ventilare a acoperișului. Acest lucru va ajuta la menținerea aerului curat și uscat și va reduce riscul de apariție a mucegaiului și a altor probleme de umiditate în casă.

  5. Pot instala tigla metalică singur sau trebuie să angajez un profesionist? R: Este recomandat să angajați un profesionist pentru instalarea tiglei metalice, deoarece este un proces complex și necesită abilități și instrumente speciale. În plus, un instalator profesionist va fi capabil să vă ofere sfaturi și soluții personalizate pentru nevoile dvs. specific.