Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Domeniu de utilizare: constructii

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
7.52 Lei / m

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Alege Teava Rectangulara în TIMISOARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

Teava patrata

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Material: otel

323.58 lei / buc.

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

85.20 lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 50x30x2 mm, L 6 m

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Material: otel

83.45 lei / buc.

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Teava patrata

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Material: otel

38.82 lei / buc.

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Teava rotunda otel, bara 1 m

Material: Otel

11.41 lei / buc.

Teava rotunda otel, bara 1 m

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm,

lungime 6 m, diametru 1 tol

121.57 lei / buc.

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm, lungime 6 m, diametru 1 tol
teava patrata

Cumpăra Teava Rectangulara în TIMISOARA

Bine ai venit la ghidul complet despre cumpărarea tevilor rectangulare în Timișoara! Dacă te interesează achiziționarea de teavă rectangulară pentru proiectul tău, acest articol îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie. Vei descoperi avantajele utilizării tevilor rectangulare, tipurile și dimensiunile disponibile, precum și sfaturi utile pentru selectarea, montarea și întreținerea lor.

Descriere teava

Teava rectangulară este un produs din oțel sau aluminiu cu secțiune transversală dreptunghiulară. Aceasta este utilizată în diferite domenii, de la construcții și fabricație, până la industria automobilelor și mobilierului. Având un profil plat, teava rectangulară oferă stabilitate structurală și rezistență superioară în comparație cu alte forme de teavă.

Utilizări teava

Teava rectangulară este folosită într-o varietate de aplicații, cum ar fi:

 1. Construcții și amenajări interioare: Este utilizată pentru structuri metalice, balustrade, garduri și grilaje, cadă de scurgere sau șemineu.

 2. Industria automobilelor: Teava rectangulară poate fi folosită în fabricarea cadrelor auto, barelor antiruliu sau șasiurilor vehiculelor comerciale.

 3. Fabricație și inginerie: Această teavă este ideală pentru crearea de structuri metalice, suporturi sau rame pentru mașini și echipamente.

 4. Industria mobilierului: Este utilizată pentru confecționarea mobilierului de birou, rafturi și structuri de susținere.

Beneficii teava

Folosirea tevilor rectangulare aduce numeroase beneficii:

 • Rezistență și durabilitate: Teava rectangulară oferă o rezistență și durabilitate superioară în comparație cu alte forme de teavă, asigurând stabilitatea și siguranța structurilor în care este utilizată.

 • Versatilitate: Datorit

Tipuri de teava

Există mai multe tipuri de teavă rectangulară disponibile pe piață, fiecare având caracteristici specifice. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri:

 1. Teava rectangulară din oțel carbon: Aceasta este cea mai obișnuită și accesibilă opțiune. Este durabilă și rezistentă la coroziune, fiind potrivită pentru diverse aplicații.

 2. Teava rectangulară din oțel inoxidabil: Acest tip de teavă oferă o rezistență sporită la coroziune și este ideală în medii umede sau expuse la substanțe chimice agresive.

 3. Teava rectangulară din aluminiu: Este o opțiune ușoară și durabilă, potrivită pentru aplicații în care greutatea contează, cum ar fi construcțiile aeriene sau proiectele de fabricație.

Dimensiuni teava

Teava rectangulară este disponibilă într-o gamă variată de dimensiuni. Acestea includ lățimea, înălțimea și grosimea pereților. Este important să selectezi dimensiunile potrivite în funcție de cerințele proiectului tău. Consultă specificațiile tehnice ale producătorului pentru a alege dimensiunile corespunzătoare.

Selectarea tevii

Atunci când selectezi teava rectangulară potrivită, ia în considerare următoarele aspecte:

 1. Cerințele proiectului: Stabilește scopul pentru care vei utiliza teava și identifică cerințele de rezistență, durabilitate și dimensiuni.

 2. Materialul tevii: Alege materialul adecvat în funcție de mediul de utilizare și cerințele de rezistență la coroziune.

 3. Dimensiunile: Selectează dimensiunile potrivite în funcție de designul și specificațiile proiectului.

 4. Certificări și standarde: Verifică dacă teava este conformă cu standardele și certificările relevante, pentru a te asigura de calitatea și siguranța produsului.

Montarea tevii

Pentru o montare corectă a tevii rectangulare, urmează acești pași:

 1. Măsurare și tăiere: Măsoară cu atenție teava și marchează locul de tăiere. Utilizează uneltele potrivite pentru a tăia teava în mod precis.

 2. Prepararea marginilor: Îndepărtează eventualele asperități sau gratii de pe marginile tevii pentru a obține o suprafață netedă.

 3. Fixarea: Utilizează sisteme de fixare adecvate, cum ar fi șuruburi, nituri sau sudură, pentru a conecta tevile între ele sau pentru a le atașa la alte structuri.

  1. Verificarea nivelului și alinierea: Asigură-te că teava este montată în mod core

   ect, utilizând un nivel și verificând alinierea cu ajutorul unui fir de sfoară sau un instrument de măsurare.

   1. Protecție împotriva coroziunii: Dacă teava va fi expusă la elemente sau substanțe corozive, aplică un strat de protecție, cum ar fi vopseaua sau galvanizarea, pentru a prelungi durabilitatea acesteia.

   Mentenanta tevii

   Pentru a menține teava rectangulară într-o stare optimă, urmează aceste sfaturi de mentenanță:

   1. Curățare regulată: Îndepărtează murdăria și depunerile de pe suprafața tevii utilizând o soluție de curățare non-abrazivă și o cârpă moale.

   2. Verificare a coroziunii: Inspectează periodic teava pentru semne de coroziune sau deteriorare. Tratează imediat orice zone afectate pentru a preveni extinderea coroziunii.

   3. Lubrifiere: Dacă teava se mișcă sau se rotește într-o articulație, asigură-te că aceasta este lubrifiată corespunzător pentru a evita frecarea excesivă.

   4. Înlocuirea pieselor uzate: Dacă observi că teava are componente uzate sau deteriorate, înlocuiește-le pentru a menține integritatea și siguranța structurii.

   Preturile tevii

   Prețurile tevilor rectangulare pot varia în funcție de materialul, dimensiunile și furnizorul ales. Este recomandat să compari ofertele de la diferiți furnizori și să iei în considerare și calitatea produsului, nu doar prețul. Asigură-te că obții o teavă de calitate, durabilă și conformă cu specificațiile tale.

   Cumpararea tevii

   Atunci când achiziționezi teava rectangulară în Timișoara, urmează acești pași:

   1. Cercetare furnizori: Identifică furnizorii locali de teavă rectangulară. Consultă recenziile și recomandările pentru a alege furnizorul de încredere și cu experiență.

   2. Solicită oferte: Contactează furnizorii și solicită oferte personalizate în funcție de cerințele tale specifice. Compară prețurile și specificațiile produselor oferite.

   3. Verifică calitatea: Asigură-te că teava oferită de furnizor este de calitate și conformă cu standardele relevante. Verifică certificările și specificațiile tehnice ale produsului.

   4. Transport și livrare: Discută cu furnizorul despre opțiunile de transport și livrare. Asigură-te că produsul va fi livrat în condiții bune și la timp.