Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Domeniu de utilizare: constructii

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
7.52 Lei / m

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Alege Teava Rectangulara în IASI

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

Teava patrata

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Material: otel

323.58 lei / buc.

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

85.20 lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 50x30x2 mm, L 6 m

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Material: otel

83.45 lei / buc.

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Teava patrata

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Material: otel

38.82 lei / buc.

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Teava rotunda otel, bara 1 m

Material: Otel

11.41 lei / buc.

Teava rotunda otel, bara 1 m

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm,

lungime 6 m, diametru 1 tol

121.57 lei / buc.

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm, lungime 6 m, diametru 1 tol
teava patrata

Cumpăra Teava Rectangulara în IASI

Bine ați venit la acest articol informativ despre achiziționarea tevii rectangulare în Iași. Dacă sunteți interesat să cumpărați teavă rectangulară pentru proiectele dvs., sunteți în locul potrivit. Acest articol vă va oferi toate informațiile necesare pentru a face o achiziție înțeleaptă. Vom explora detaliile tevii rectangulare, utilizările sale, avantajele și sfaturi importante pentru alegerea și achiziționarea acestui produs.

Teava rectangulara - O prezentare

Teava rectangulară este un element structural important, folosit în diverse industrii și proiecte de construcții. Aceasta se caracterizează prin secțiunea sa transversală rectangulară, care îi conferă rezistență și stabilitate. Materialele comune pentru teava rectangulară includ oțelul, aluminiul și plasticul. Această formă unică o face potrivită pentru o varietate de aplicații.

Utilizări ale tevii rectangulare

Teava rectangulară are o gamă largă de utilizări în diferite industrii. Acestea includ construcția de structuri metalice, fabricarea de echipamente industriale, producția de mobilier, construcția de cadre pentru mașini și multe altele. Datorită formei sale versatile și stabilității, teava rectangulară poate fi adaptată pentru a se potrivi cerințelor diferitelor proiecte.

Avantajele tevii rectangulare

Durabilitate

Unul dintre principalele avantaje ale tevii rectangulare este durabilitatea sa. Materialele utilizate în fabricarea tevii rectangulare sunt alese pentru a rezista la presiuni și condiții grele. Aceasta înseamnă că teava rectangulară poate rezista la forțele externe și poate menține integritatea structurală în timp.

Versatilitate

Versatilitatea este o altă caracteristică-cheie a tevii rectangulare. Datorită formei sale și a dimensiunilor variate disponibile, teava rectangulară poate fi adaptată la o gamă largă de proiecte. Indiferent dacă aveți nevoie de elemente structurale rezistente sau de componente pentru fabricarea de mobilier, teava rectangulară poate fi utilizată în mod flexibil pentru a satisface diverse cerințe.

Ușurință în manipulare

Teava rectangulară este ușor de manipulat datorită formei sale regulate și a greutății relativ reduse. Acest lucru facilitează transportul și instalarea în cadrul proiectului dvs. Nu veți întâmpina dificultăți majore în manipularea și poziționarea tevii rectangulare, ceea ce poate economisi timp și efort.

Economie de costuri

În comparație cu alte opțiuni structurale, teava rectangulară oferă adesea o economie de costuri semnificativă. Materialele utilizate în fabricarea tevii rectangulare sunt accesibile și abundente, ceea ce reduce costurile de producție. De asemenea, durabilitatea și longevitatea sa asigură o investiție pe termen lung, evitând nevoia de înlocuire frecventă.

Cum să cumpărați teavă rectangulară

Selectarea dimensiunilor

Primul pas în achiziționarea tevii rectangulare este să selectați dimensiunile potrivite pentru proiectul dvs. Măsurătorile precise și specificațiile necesare pot varia în funcție de utilizare. Asigurați-vă că aveți informațiile corecte și că înțelegeți cerințele dvs. înainte de a face o comandă.

Evaluarea calității

Calitatea tevii rectangulare este esențială pentru performanța și durabilitatea proiectului dvs. Asigurați-vă că verificați specificațiile materialelor, proprietățile mecanice și eventual certificările de calitate ale produsului. Consultați furnizorul sau producătorul pentru informații suplimentare și să vă asigurați că obțineți un produs de înaltă calitate.

Alegerea furnizorului

Pentru a obține teava rectangulară potrivită, este important să alegeți un furnizor de încredere. Căutați furnizori cu o reputație solidă în industrie și care oferă produse de calitate superioară. Verificați recenziile clienților și consultați diverse opțiuni pentru a lua cea mai bună decizie în funcție de nevoile dvs.