Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Domeniu de utilizare: constructii

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
7.52 Lei / m

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Alege Teava Rectangulara în Craiova

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

Teava patrata

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Material: otel

323.58 lei / buc.

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

85.20 lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 50x30x2 mm, L 6 m

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Material: otel

83.45 lei / buc.

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Teava patrata

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Material: otel

38.82 lei / buc.

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Teava rotunda otel, bara 1 m

Material: Otel

11.41 lei / buc.

Teava rotunda otel, bara 1 m

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm,

lungime 6 m, diametru 1 tol

121.57 lei / buc.

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm, lungime 6 m, diametru 1 tol
teava patrata

Cumpăra Teava Rectangulara în Craiova

Bun venit în acest articol care îți va oferi informații valoroase despre cum poți cumpăra teava rectangulara în Craiova. Indiferent dacă ai nevoie de tevi pentru un proiect de construcție sau pentru o reparatie în casă, acest ghid îți va oferi toate informațiile necesare pentru a face cea mai bună achiziție.

Ce este teava rectangulara?

Teava rectangulara este un tip de material metalic utilizat în diverse proiecte de construcții și inginerie. Aceasta se caracterizează prin secțiunea sa rectangulară, cu laturi egale sau diferite, în funcție de specificațiile necesare. Teava rectangulara poate fi fabricată din oțel carbon, oțel inoxidabil sau alte metale durabile.

Utilizări ale tevilor rectangulare

Teava rectangulara are o gamă largă de utilizări în diferite domenii. Iată câteva dintre cele mai comune:

1. Industria construcțiilor

Teava rectangulara este utilizată în construcția de structuri metalice, cum ar fi grinzile, schelele sau suporturile pentru clădiri. Aceasta oferă rezistență și stabilitate în construcții.

2. Fabricarea mobilierului

Datorită formei sale rectangulare, teava rectangulara poate fi folosită pentru construirea cadrului de bază al mobilierului, cum ar fi mesele, scaunele sau rafturile.

3. Industria auto

În industria auto, teava rectangulara este folosită pentru fabricarea diferitelor componente, cum ar fi șasiurile sau sistemele de evacuare.

4. Instalații de apă și gaz

Teava rectangulara poate fi utilizată în sistemele de distribuție a apei sau gazului în construcții.

Avantajele utilizării tevilor rectangulare

Utilizarea tevilor rectangulare în proiectele tale prezintă anumite avantaje. Acestea includ:

1. Rezistență și durabilitate

Tevile rectangulare sunt fabricate din materiale durabile, ceea ce le conferă rezistență în fața presiunilor și greutăților.

Cum să alegi teava rectangulara potrivită

Atunci când dorești să cumperi teava rectangulara în Craiova, este important să iei în considerare anumite aspecte pentru a face alegerea potrivită. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să selectezi teava potrivită nevoilor tale:

1. Dimensiuni și grosime

În funcție de proiectul tău, vei avea nevoie de dimensiuni și grosimi diferite ale tevilor rectangulare. Măsoară cu atenție spațiul în care urmează să instalezi teava și asigură-te că alegi dimensiunile potrivite. De asemenea, grosimea tevii este importantă în ceea ce privește rezistența și durabilitatea.

2. Material

Teava rectangulara poate fi fabricată din diverse materiale, cum ar fi oțelul carbon, oțelul inoxidabil sau aliaje speciale. Fiecare material are proprietăți diferite, cum ar fi rezistența la coroziune sau rezistența la temperaturi ridicate. Alege materialul potrivit în funcție de mediul în care va fi utilizată teava.

3. Certificări și standarde

Asigură-te că teava rectangulara pe care o achiziționezi respectă standardele și certificările relevante. Acestea garantează calitatea și conformitatea cu normele de siguranță și construcție.

4. Buget

Stabilește un buget clar înainte de a căuta teava rectangulara. Prețurile pot varia în funcție de dimensiune, grosime și material. Compară prețurile și asigură-te că obții raportul optim între calitate și cost.

Unde să cumperi teava rectangulara în Craiova

Craiova oferă o varietate de opțiuni atunci când vine vorba despre achiziționarea tevilor rectangulare. Iată câteva locuri recomandate unde poți găsi astfel de produse:

1. Magazine de materiale de construcții

Vizitează magazinele specializate în materiale de construcții din Craiova. Acestea oferă de obicei o gamă diversă de tevi rectangulare în diferite dimensiuni și materiale. Poți beneficia și de sfaturi din partea specialiștilor din magazin pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere.

2. Magazine online

Există numeroase magazine online care comercializează tevi rectangulare. Această opțiune îți oferă posibilitatea de a compara rapid prețurile și caracteristicile produselor. Asigură-te că citești descrierile și specificațiile cu atenție înainte de a plasa comanda.