Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Domeniu de utilizare: constructii

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
7.52 Lei / m

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Alege Teava Rectangulara în orasul Constanta

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

Teava patrata

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Material: otel

323.58 lei / buc.

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

85.20 lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 50x30x2 mm, L 6 m

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Material: otel

83.45 lei / buc.

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Teava patrata

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Material: otel

38.82 lei / buc.

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Teava rotunda otel, bara 1 m

Material: Otel

11.41 lei / buc.

Teava rotunda otel, bara 1 m

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm,

lungime 6 m, diametru 1 tol

121.57 lei / buc.

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm, lungime 6 m, diametru 1 tol
teava patrata

Cumpara teava rectangulara in orasul Constanta

Daca esti implicat in proiecte de constructii, reparatii sau design, cu siguranta ai nevoie de materiale durabile si versatile pentru a-ti transforma ideile in realitate. Teava rectangulara este unul dintre acele produse esentiale care iti pot usura mult lucrul si pot aduce multe beneficii proiectelor tale.

Ce este teava rectangulara si de ce este importanta?

Teava rectangulara este o sectiune tubulara cu forma dreptunghiulara, fabricata din materiale precum otel carbon, otel inoxidabil sau aluminiu. Acest tip de teava se remarca prin laturile sale drepte si unghiurile perfecte, ceea ce o face potrivita pentru diverse aplicatii in constructii, industrie, design interior sau mobilier.

Avantajele tevii rectangulare

Durabilitate si rezistenta

Unul dintre principalele avantaje ale tevii rectangulare este durabilitatea sa. Datorita formei sale solide, teava rectangulara poate rezista la sarcini grele si presiuni ridicate. Acest aspect o face potrivita pentru constructii de rezistenta, precum structuri metalice sau schele.

Versatilitate si aplicatii multiple

Tevile rectangulare pot fi folosite in multe moduri diferite, datorita designului lor versatil. Ele pot fi utilizate pentru crearea de cadre, garduri, balustrade, rafturi, mobilier, si chiar structuri arhitecturale complexe. Aceasta versatilitate face ca teava rectangulara sa fie un material preferat pentru arhitecti, ingineri si designeri.

Economica si ecologica

Comparativ cu alte materiale de constructii, teava rectangulara este o optiune economica. Pretul accesibil al acestui material il face alegerea ideala pentru proiectele cu buget redus. De asemenea, datorita durabilitatii sale, teava rectangulara necesita putine resurse pentru intretinere si reparatii, ceea ce o face o optiune ecologica.

Cumpararea tevii rectangulare in orasul Constanta

Pentru a cumpara teava rectangulara potrivita pentru proiectul tau in orasul Constanta, este important sa parcurgi anumiti pasi.

Identificarea necesitatilor

Inainte de a cumpara teava rectangulara, identifica cu atentie necesitatile proiectului tau. Masoara cu precizie dimensiunile si specificatiile de care ai nevoie pentru a te asigura ca achizitionezi cantitatea corecta de material.

Cautarea furnizorilor locali

In orasul Constanta, exista mai multe companii si magazine de materiale de constructii care comercializeaza teava rectangulara. Cauta furnizorii locali pentru a afla ce optiuni au disponibile si pentru a compara preturile.

Compararea preturilor si calitatii

Nu te grabi sa cumperi teava rectangulara de la primul furnizor intalnit. Compara preturile si asigura-te ca alegi un produs de calitate, care sa corespunda nevoilor proiectului tau.

Selectarea dimensiunilor potrivite

In functie de proiectul tau, ai nevoie de dimensiuni specifice de teava rectangulara. Asigura-te ca alegi grosimea peretelui si dimensiunile potrivite pentru a asigura stabilitatea si rezistenta structurii.

Cum sa alegi teava rectangulara potrivita

Pentru a face cea mai buna alegere, ia in considerare urmatoarele aspecte:

Materiale utilizate

Fiecare tip de material are caracteristici specifice. Otelul carbon este robust si durabil, otelul inoxidabil rezista la coroziune, iar aluminiul este usor si are o buna conductivitate termica. Alege materialul care se potriveste cel mai bine cu proiectul tau.

Grosimea peretelui tevii

Grosimea peretelui tevii influenteaza rezistenta si greutatea materialului. Pentru proiecte mai usoare, o teava rectangulara cu pereti subtiri poate fi suficienta, dar pentru proiecte mai solicitante, o teava cu pereti mai grosi este mai indicata.

Dimensiunile si specificatiile necesare

Stabileste cu atentie dimensiunile si specificatiile necesare pentru a te asigura ca teava rectangulara se potriveste perfect in proiectul tau.

Intretinerea si utilizarea tevii rectangulare

Pentru a te asigura ca teava rectangulara isi pastreaza calitatea si rezistenta in timp, respecta urmatoarele sfaturi:

Tehnici de pastrare a calitatii

Depoziteaza teava rectangulara intr-un loc uscat si ferit de umiditate pentru a preveni coroziunea sau deteriorarea prematura.

Moduri de utilizare eficienta

Foloseste teava rectangulara conform instructiunilor si in limitele capacitatii sale pentru a evita suprasolicitarea si deteriorarea.

Masuri de siguranta

Atunci cand manipulezi teava rectangulara in proiectul tau, asigura-te ca respecti toate masurile de siguranta pentru a preveni accidentele nedorite.

Conclusion

Cumpararea tevii rectangulare in orasul Constanta poate aduce o multime de avantaje proiectelor tale. De la durabilitatea sa la versatilitatea sa, teava rectangulara este un material esential in domeniul constructiilor si nu numai. Prin identificarea corecta a necesitatilor si alegerea potrivita a dimensiunilor si calitatii, vei obtine rezultatele dorite si vei putea realiza proiectele tale cu succes.

Intrebari frecvente (FAQs)

 1. Care sunt dimensiunile standard ale tevii rectangulare?

  • Dimensiunile standard ale tevii rectangulare variaza in functie de producator si specificatiile proiectului. Poti gasi teava rectangulara in diferite dimensiuni si grosimi de perete.
 2. Teava rectangulara poate fi utilizata pentru structuri mari?

  • Da, teava rectangulara este potrivita pentru construirea de structuri mari, cum ar fi schele metalice, grinzi sau cadre pentru cladiri.
 3. De ce sa aleg teava rectangulara in locul celei rotunde?

  • Teava rectangulara ofera o mai mare rezistenta in directia principala a structurii si este mai usor de montat si integrat in diverse proiecte.
 4. Cum pot comanda teava rectangulara in Constanta online?

  • Poti comanda teava rectangulara din magazinele online ale furnizorilor locali din Constanta sau prin intermediul platformelor de comert electronic specializate in materiale de constructii.
 5. Potrivit pentru constructii exterioare sau interioare?

  • Teava rectangulara este potrivita pentru ambele tipuri de constructii. Ea poate fi folosita in amenajari interioare, dar si pentru lucrari de constructii exterioare durabile si rezistente in timp.