Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Domeniu de utilizare: constructii

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
7.52 Lei / m

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x1.5 mm, L 6 m

Alege Teava Rectangulara în Bucuresti

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

Teava patrata

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Material: otel

323.58 lei / buc.

Teava patrata otel, 100x100x3 mm, L 6 m

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

85.20 lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 50x30x2 mm, L 6 m

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Material: otel

83.45 lei / buc.

Teava patrata otel, 40x40x2 mm, L 6 m

Teava patrata

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Material: otel

38.82 lei / buc.

Teava rotunda otel, 21.3x2 mm, L 6 m

Teava rotunda otel, bara 1 m

Material: Otel

11.41 lei / buc.

Teava rotunda otel, bara 1 m

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm,

lungime 6 m, diametru 1 tol

121.57 lei / buc.

Teava neagra sudata, grosime 3.25mm, lungime 6 m, diametru 1 tol
teava patrata

Cumpăra Teava Rectangulara în Romania

Teava Rectangulara în Bucuresti

Teava rectangulară este un produs versatil și folosit într-o gamă largă de industrii și aplicații. Acest articol va explora ce reprezintă teava rectangulară, utilizările sale, disponibilitatea în București, calitatea și prețurile, precum și sfaturi pentru alegerea tevii potrivite.

Ce este o teavă rectangulară

Teava rectangulară este un tip de produs metalic utilizat în construcții și alte domenii industriale. Se caracterizează prin secțiunea sa transversală rectangulară, având laturi opuse paralele și unghiuri drepte. Această formă specifică oferă rezistență și stabilitate structurală, fiind ideală pentru anumite aplicații.

Utilizări și avantaje ale tevilor rectangulare

Construcții și structuri metalice

Tevile rectangulare sunt frecvent utilizate în construcții și structuri metalice, datorită rezistenței și stabilității lor. Ele pot fi folosite pentru crearea de cadre și schele metalice, hale industriale, platforme și platforme de transport. De asemenea, pot fi utilizate pentru elemente arhitecturale precum balustrade și bariere.

Industria automotive

Industria automotive utilizează adesea tevi rectangulare în fabricarea șasiurilor și a altor componente structurale ale vehiculelor.

Teava Rectangulară în București

Teava rectangulară este un produs metalic versatil, cu o secțiune transversală rectangulară, utilizat în diverse industrii și aplicații. În acest articol, vom explora beneficiile și utilizările tevilor rectangulare, disponibilitatea lor în București, precum și informații importante despre calitate, prețuri și modul de selectare a tevii potrivite nevoilor tale.

Ce este o teavă rectangulară?

Teava rectangulară este un profil metalic ce se remarcă prin forma sa dreptunghiulară, având laturi opuse paralele și unghiuri drepte. Această geometrie specifică conferă tevilor rectangulare rezistență structurală și stabilitate, făcându-le ideale pentru diferite aplicații în construcții și industrii diverse.

Utilizări și avantaje ale tevilor rectangulare

1. Construcții și structuri metalice

Tevile rectangulare sunt des utilizate în industria construcțiilor și în proiectarea structurilor metalice. Ele pot fi integrate în crearea de cadre metalice rezistente, structuri de acoperiș, hale industriale sau platforme. Datorită formei lor solide și a rezistenței la încărcări, tevile rectangulare sunt preferate în construcții de înaltă calitate și proiecte durabile.

2. Industria automotive

În industria automotive, tevile rectangulare joacă un rol important în fabricarea șasiurilor și a altor componente structurale ale vehiculelor. Ele oferă rigiditate și rezistență, contribuind la siguranța și stabilitatea autovehiculelor. De asemenea, tevile rectangulare pot fi utilizate pentru construcția sistemelor de evacuare sau a protecțiilor pentru motor.

3. Industria construcțiilor

Industria construcțiilor utilizează adesea tevi rectangulare în diverse aplicații. Acestea pot fi folosite pentru realizarea de garduri, balustrade, grilaje sau structuri de susținere pentru instalații și echipamente. Fiind disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, tevile rectangulare permit flexibilitate în proiectare și pot fi adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect.

4. Mobilier și design interior

Tevile rectangulare au devenit o alegere populară în designul de mobilier și amenajarea interioară. Ele pot fi utilizate pentru crearea de șemineuri, rafturi, mese sau scaune. Datorită formei lor geometrice atractive și a capacității de a susține greutăți, tevile rectangulare adaugă un aspect modern și robust în designul interior.