TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA IN Vaslui

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in Vaslui

Cumpăra TABLA CUTATA in Vaslui. Promotie!

Tabla cutată este un material popular în construcții datorită proprietăților sale versatile și durabile. Dacă ești în căutarea unui furnizor de încredere pentru tabla cutată în Vaslui, ai venit la locul potrivit. Acest articol îți va oferi o perspectivă generală asupra tipurilor de tabla cutată disponibile, beneficiile și utilizările acesteia, precum și detalii despre o promoție specială pe care o poți profita pentru a economisi bani atunci când cumperi tabla cutată.

Ce este tabla cutată?

Tabla cutată este un tip de material de construcție compus din foi de oțel prelucrate într-un model specific de falci și caneluri. Acest model permite ca foile să fie asamblate pentru a crea un material de construcție extrem de solid și rezistent.

Tipuri de tabla cutată

Există mai multe tipuri de tabla cutată disponibile pe piață, fiecare cu propriile sale caracteristici și utilizări specifice. Iată câteva exemple:

Tabla cutată zincată

Tabla cutată zincată este acoperită cu un strat subțire de zinc pentru a o proteja împotriva coroziunii și a ruginei. Aceasta este o opțiune populară pentru acoperișurile și pereții clădirilor datorită rezistenței sale la intemperii.

Tabla cutată vopsită

Tabla cutată vopsită este acoperită cu un strat de vopsea rezistentă la intemperii. Acest tip de tabla cutată este disponibil într-o varietate de culori, ceea ce o face ideală pentru a fi utilizată în proiecte care necesită un anumit aspect estetic.

Tabla cutată din aluminiu

Tabla cutată din aluminiu este un material ușor și rezistent la coroziune. Acest tip de tabla cutată este popular în construcțiile care necesită o rezistență ridicată la greutate.

Beneficiile utilizării tablei cutate

Tabla cutată oferă numeroase avantaje față de alte materiale de construcție. Iată câteva dintre beneficiile utilizării tablei cutate:

  • Durabilitate: tabla cutată este un material extrem de durabil și rezistent la coroziune, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în proiecte de construcție pe termen lung.
  • Versatilitate: tabla cutată poate fi utilizată într-o varietate de aplicații, inclusiv pentru acoperișuri, pereți și garduri.
  • Ușurința în instalare: tabla cutată este ușor de instalat și de manipulat, ceea ce face ca proiectele de construcție să fie mai rapide și mai eficiente.
  • Economie: tabla cutată este adesea mai ieftină decât alte materiale de construcție, ceea ce o face o opțiune populară pentru proiectele cu buget redus.

Cum poți profita de promoția de

Cum poți profita de promoția de cumpărare a tablei cutate în Vaslui

Pentru a profita de această promoție specială, trebuie să contactezi furnizorul local de tabla cutată din Vaslui. Aceștia îți vor oferi informații despre disponibilitatea și prețurile pentru diferite tipuri de tabla cutată. Asigură-te că menționezi promoția pentru a obține cel mai bun preț disponibil.

Este important să ții cont de dimensiunile și grosimea tablei cutate necesare pentru proiectul tău de construcție. Furnizorul poate oferi sfaturi utile și sugestii pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește tipul de tabla cutată potrivită pentru proiectul tău.

Utilizările tablei cutate în construcții

Tabla cutată poate fi utilizată într-o varietate de aplicații de construcție. Iată câteva exemple:

Acoperișuri

Tabla cutată este o opțiune populară pentru acoperișurile clădirilor datorită rezistenței sale la intemperii și a durabilității sale.

Pereți

Tabla cutată poate fi utilizată pentru a acoperi pereții clădirilor, oferind protecție împotriva elementelor și un aspect estetic plăcut.

Garduri

Tabla cutată poate fi utilizată pentru a crea garduri durabile și rezistente la intemperii.

Fațade

Tabla cutată poate fi utilizată pentru a crea fațade impresionante pentru clădiri comerciale și rezidențiale.

Concluzie

Tabla cutată este un material de construcție popular datorită durabilității sale și a versatilității sale în utilizare. Dacă ești în căutarea unui furnizor de tabla cutată în Vaslui, asigură-te că contactezi un furnizor de încredere și profită de promoția specială pentru a economisi bani.

FAQ

  1. Ce este tabla cutată? R: Tabla cutată este un material de construcție compus din foi de oțel prelucrate într-un model specific de falci și caneluri.

  2. Care sunt beneficiile utilizării tablei cutate în construcții? R: Tabla cutată este durabilă, versatilă, ușor de instalat și de manipulat, și adesea mai ieftină decât alte materiale de construcție.

  3. Ce tipuri de tabla cutată sunt disponibile? R: Există mai multe tipuri de tabla cutată disponibile, inclusiv tabla cutată zincată, tabla cutată vopsită și tabla cutată din aluminiu.

  4. Cum pot profita de promoția de cumpărare a tablei cutate în Vaslui? R: Contactează furnizorul local de tabla cutată din Vaslui și menționează promoția pentru a obține cel mai bun preț disponibil.