TABLA CUTATA, CUTA
H=12 MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

ALEGE TABLA CUTATA IN Turnu Magurele

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in Turnu Magurele

Cumpara TABLA CUTATA in orasul Turnu Magurele pentru proiectele tale de constructii, garduri sau amenajari exterioare. Afla despre avantajele, utilizările și furnizorii locali de tabla cutata.

Introducere

Bine ai venit la un articol informativ despre TABLA CUTATA și unde poți să o achiziționezi în orasul Turnu Magurele! Dacă ești în căutarea unui material durabil, versatil și estetic plăcut pentru proiectele tale de construcție, renovare sau amenajare exterioară, tabla cutată este o alegere excelentă. Acest articol îți va oferi o perspectivă detaliată despre ce este TABLA CUTATA, cum poți beneficia de utilizarea ei, și opțiunile locale disponibile pentru a o cumpăra în orasul Turnu Magurele.

Cumpara TABLA CUTATA in orasul Turnu Magurele: Ce este TABLA CUTATA?

Tabla cutată este un material metalic, în general din oțel, care este caracterizat prin faptul că are perforații sau modele de tăiere regulate, distribuite uniform pe întreaga sa suprafață. Aceste perforații sau modele nu sunt doar un element estetic, ci îi conferă tabla cutată o serie de avantaje în utilizare și rezistență. Este un material cunoscut pentru versatilitatea sa și poate fi folosit într-o varietate de proiecte, inclusiv în construcția de acoperișuri, garduri, uși, și în amenajări exterioare.

Avantajele TABLEI CUTATE

Folosirea tablei cutate în proiectele tale poate aduce numeroase avantaje. Iată câteva dintre cele mai notabile beneficii ale utilizării acestui material:

  1. Durabilitate: TABLA CUTATA este rezistentă la intemperii, coroziune, și factori de mediu duri, ceea ce o face potrivită pentru utilizare pe termen lung.

  2. Versatilitate: Datorită disponibilității într-o gamă variată de grosimi și dimensiuni, TABLA CUTATA poate fi utilizată în diverse aplicații, de la construcția de clădiri la proiecte de design interior și exterior.

  3. Ușurința în manipulare: Deși este un material solid și rezistent, tabla cutată este surprinzător de ușoară, ceea ce facilitează transportul și instalarea sa.

  4. Estetică plăcută: Designul său cu perforații sau modele de tăiere îi conferă un aspect modern și atractiv, fiind folosită frecvent în designul arhitectural contemporan.

  5. Economie de costuri: TABLA CUTATA oferă o alternativă mai accesibilă decât alte materiale de construcție, fără a compromite calitatea sau rezistența.

  6. Reciclabilitate: Având în vedere că este fabricată din metal, TABLA CUTATA este 100% reciclabilă, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

Utilizări Creative ale TABLEI CUTATE

TABLA CUTATA poate fi utilizată într-o multitudine de moduri creative. Iată câteva dintre cele mai interesante și populare aplicații:

1. Acoperișuri și Fațade Arhitecturale

TABLA CUTATA este frecvent folosită pentru acoperișuri și fațade arhitecturale datorită designului său estetic și proprietăților sale rezistente. Poate fi folosită pentru a crea acoperișuri în stil industrial sau modern, dar și pentru a adăuga un element vizual interesant fațadelor clădirilor.

2. Garduri și Porți

Gardurile și porțile realizate din TABLA CUTATA sunt apreciate pentru durabilitatea și aspectul lor atrăgător. Pot fi utilizate pentru a delimita terenuri rezidențiale sau comerciale, oferind în același timp un nivel suplimentar de securitate.

3. Mobilier Urban

Tabla cutată este folosită pentru a crea mobilier urban, cum ar fi bănci, coșuri de gunoi sau panouri informative. Aceste elemente de mobilier sunt rezistente și estetice, contribuind la îmbunătățirea aspectului spațiilor publice.

4. Elemente Decorative în Grădini

Pentru iubitorii de grădinărit, TABLA CUTATA poate fi transformată în diverse elemente decorative, cum ar fi suporturi pentru flori sau panouri pentru crearea de spații de intimitate.

5. Proiecte DIY

Datorită ușurinței de manipulare, TABLA CUTATA este potrivită pentru proiecte DIY (Do It Yourself). Poți crea diverse obiecte pentru decor sau utilitare, cum ar fi rame pentru fotografii, organizatoare sau rafturi.

Cumpara TABLA CUTATA in orasul Turnu Magurele: Furnizori Locali

Dacă ești în căutarea de TABLA CUTATA în orasul Turnu Magurele, ai noroc! Există câțiva furnizori locali de încredere care îți pot oferi produse de calitate la prețuri competitive. Iată câteva dintre opțiunile tale: