TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA IN TIMISOARA

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI TIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in TIMISOARA.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni durabile și estetice pentru gardul sau acoperișul casei dumneavoastră, tabla cutată ar putea fi alegerea perfectă. Acest material este versatil și ușor de instalat, făcându-l o alegere populară printre proprietarii de case. În acest articol, vom explora avantajele și dezavantajele tabelei cutate pentru garduri și acoperișuri, precum și modul de achiziționare a acestuia în Timișoara.

Ce este tabla cutată?

Tabla cutată este un material de construcție din oțel galvanizat, care este perforat și apoi tăiat în forme specifice. Acest material poate fi utilizat într-o varietate de aplicații de construcție, inclusiv pentru garduri, acoperișuri, și perete de gard. Tabla cutată este disponibilă într-o varietate de dimensiuni și grosimi, precum și într-o gamă largă de culori, permițându-vă să vă personalizați proiectul în funcție de preferințele dumneavoastră.

Avantajele tabelei cutate pentru garduri

Durabilitate

Tabla cutată este un material foarte durabil, fiind fabricată din oțel galvanizat. Acesta este tratat pentru a preveni coroziunea și pentru a-i prelungi durata de viață. Aceasta face ca tabla cutată să fie o alegere excelentă pentru gardurile care trebuie să reziste la condiții meteorologice nefavorabile.

Ușurința în instalare

Tabla cutată este ușor de instalat, ceea ce înseamnă că puteți economisi timp și bani pe măsură ce puneți în aplicare proiectul dumneavoastră. Datorită formei sale perforate, tabla cutată poate fi ușor tăiată la dimensiunea dorită și fixată în loc folosind fixare simplă.

Estetică

Tabla cutată poate adăuga o notă modernă și estetică gardului dumneavoastră. Formele și modelele perforate oferă o varietate de opțiuni de design, permițându-vă să personalizați aspectul gardului dumneavoastră.

Avantajele tabelei cutate pentru acoperișuri

Durabilitate

Tabla cutată este un material excelent pentru acoperișuri, deoarece este extrem de durabilă și rezistentă la intemperii. Acest material este tratat pentru a preveni coroziunea și pentru a-i prelungi durata de viață, permițându-vă să economisiți bani pe termen lung prin evitarea costurilor de întreținere.

Ușurința în instalare

Acoperișul dumneavoastră poate fi instalat rapid și fără probleme mari, deoarece tabla cutată este ușor de tăiat și de instalat. Datorită greutății sale ușoare, acest material poate fi instalat fără efort și poate fi folosit pentru o varietate de aplicații.

Estetică

Tabla cutată poate adăuga o notă modernă și estetică acoperișului dumneavoastră. Disponibilă într-o gamă largă de culori, acest material poate fi personalizat pentru a se potrivi cu aspectul casei dumneavoastră și pentru a oferi un aspect elegant.

Cum să achiziționați tabla cutată în Timișoara

Achiziționarea tabelei cutate pentru garduri sau acoperișuri în Timișoara poate fi o sarcină simplă și ușoară. Există numeroși furnizori locali care oferă acest material de construcție. Este important să găsiți un furnizor de încredere, care oferă produse de calitate și servicii excelente pentru clienți.

Cercetare

Pentru a găsi un furnizor de încredere, ar trebui să faceți cercetări online și să verificați recenziile și evaluările altor clienți. Acest lucru vă poate oferi o idee despre calitatea serviciilor furnizorului și dacă clienții lor sunt mulțumiți cu produsele lor.

Contactați furnizorii

După ce ați identificat câțiva furnizori locali, ar trebui să îi contactați pentru a afla mai multe despre produsele lor. Ar trebui să vă interesați despre dimensiunile și culorile disponibile, precum și despre prețurile produselor. În plus, ar trebui să întrebați despre opțiunile de livrare și instalare, dacă acestea sunt disponibile.

Comparați prețurile și serviciile

După ce ați contactat mai mulți furnizori, ar trebui să comparați prețurile și serviciile lor. Asigurați-vă că comparați prețurile pentru produsele de aceeași calitate și dimensiune, astfel încât să puteți face o comparație echitabilă. De asemenea, asigurați-vă că verificați opțiunile de livrare și instalare și că alegeți furnizorul care vă oferă cele mai bune servicii.

Concluzie

Tabla cutată este un material de construcție versatil și durabil, care poate fi utilizat pentru o varietate de aplicații de construcție, inclusiv pentru garduri și acoperișuri. Acest material este ușor de instalat și de personalizat, permițându-vă să creați un aspect modern și elegant pentru casa dumneavoastră.