TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA IN Targu-Mures

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in Targu-Mures

Dacă sunteți în căutarea unei table cutate de calitate pentru garduri sau acoperișuri în Târgu-Mureș, suntem aici să vă ajutăm!

Oferim o gamă largă de table cutate în diferite dimensiuni și culori pentru a vă satisface nevoile. Acestea sunt fabricate din materiale durabile și de înaltă calitate, astfel încât să puteți fi siguri că veți primi un produs excelent.

Indiferent dacă sunteți interesat de table cutate pentru gardul casei dumneavoastră sau pentru acoperișul unei clădiri comerciale, suntem aici să vă ajutăm să găsiți soluția potrivită.

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe despre produsele noastre, nu ezitați să ne contactați. Suntem bucuroși să vă ajutăm să obțineți table cutate de înaltă calitate pentru proiectele dumneavoastră!

Tabla cutata este un material versatil, folosit pentru o varietate de proiecte de constructii, inclusiv garduri, acoperișuri, pereti, si multe altele. In Targu-Mures, tabla cutata este una dintre cele mai populare optiuni pentru a da un aspect modern si atractiv proprietatii dvs. Daca sunteti interesat de acest material, cititi mai departe pentru a afla mai multe despre avantajele si utilizarea acestuia.

Ce este tabla cutata?

Tabla cutata este un tip de tabla de otel, care a fost prelucrata printr-un proces de taiere cu laser sau cu o masina speciala. Acest proces a creat o serie de forme si modele, care sunt utilizate pentru a crea garduri, acoperișuri, si multe alte structuri. Tabla cutata poate fi achizitionata in diferite grosimi si culori, facand-o potrivita pentru o varietate de proiecte.

Avantajele utilizarii tabelei cutate pentru garduri

Aspect atractiv si modern

Una dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii tabelei cutate pentru garduri este aspectul atractiv si modern pe care il ofera proprietatii dvs. Cu o varietate de forme si modele disponibile, puteti crea o gard din tabla cutata care sa se potriveasca cu design-ul general al proprietatii dvs.

Durabilitate

Tabla cutata este un material durabil, care poate rezista la intemperii, coroziune si uzura. Aceasta o face potrivita pentru proiecte de exterior, cum ar fi garduri sau acoperișuri, care sunt expuse la elemente.

Usor de intretinut

Tabla cutata este un material usor de intretinut. Este rezistent la ruginire si poate fi curatat usor cu apa si sapun.

Siguranta

Datorita structurii sale, tabla cutata poate fi utilizata pentru a crea o gard sigura si solida. In plus, poate fi instalata in asa fel incat sa ofere si intimitate.

Utilizarea tabelei cutate pentru acoperișuri

In Targu-Mures, tabla cutata este, de asemenea, utilizata pentru acoperișuri. Acest material este potrivit pentru acoperișuri deoarece este rezistent la intemperii si poate fi curatat usor. In plus, este disponibil in diferite grosimi si culori, ceea ce inseamna ca poate fi folosit pentru a se potrivi cu design-ul general al proprietatii dvs.

Cateva idei de proiecte cu tabla cutata

Garduri

Tabla cutata poate fi utilizata pentru a crea garduri moderne si atractive, care sa ofere siguranta si intimitate.

Acoperișuri

Tabla cutata poate fi folosita pentru a crea acoperișuri durabile si rezistente la intemperii.

Pereti interiori

Datorita aspectului sau atractiv, tabla cutata poate fi utilizata pentru a crea pereti interiori moderni si deosebiti.

Jardiniere

Tabla cutata poate fi folosita pentru a

crea jardiniere moderne si practice, care sa ofere spatiu pentru plante si flori.

Cum se instaleaza tabla cutata pentru garduri si acoperișuri

Instalarea tabelei cutate poate fi facuta de catre un profesionist sau poate fi realizata de catre proprietarul insusi, cu ajutorul unor unelte si materiale adecvate. Este important sa se urmeze instructiunile de instalare cu atentie si sa se asigure o instalare corecta, pentru a garanta siguranta si durabilitatea proiectului.

De unde se poate achizitiona tabla cutata in Targu-Mures

Tabla cutata poate fi achizitionata din diferite locatii, inclusiv de la magazine de materiale de constructii, precum si online. Este important sa se aleaga un furnizor de incredere, care sa ofere produse de calitate si servicii de instalare daca este necesar.

Costul tabelei cutate pentru garduri si acoperișuri

Costul tabelei cutate poate varia in functie de grosimea si modelul ales, precum si de cantitatea necesara. Este important sa se ia in considerare si costurile de instalare, in cazul in care aceasta este necesara.

Concluzie

Tabla cutata este un material versatil si atractiv, care poate fi utilizat pentru a crea garduri si acoperișuri moderne si durabile. In Targu-Mures, acest material este foarte popular, datorita avantajelor sale si utilizarii versatile. Este important sa se ia in considerare toate aspectele si sa se aleaga un furnizor de incredere, pentru a garanta un proiect de succes.

5 FAQ-uri unice

  1. Cat de durabila este tabla cutata? R: Tabla cutata este un material foarte durabil, rezistent la intemperii, coroziune si uzura.

  2. Poate fi tabla cutata utilizata pentru acoperișuri? R: Da, tabla cutata este potrivita pentru acoperișuri, datorita durabilitatii sale si a faptului ca poate fi curatata usor.

  3. Este usor de intretinut tabla cutata? R: Da, tabla cutata este usor de intretinut si poate fi curatata cu apa si sapun.

  4. Care sunt modelele si culorile disponibile pentru tabla cutata? R: Tabla cutata este disponibila in diferite modele si culori, astfel incat sa se poata potrivi cu design-ul general al proprietatii dvs.

  5. Cine poate instala tabla cutata pentru garduri si acoperișuri? R: Tabla cutata poate fi instalata de catre un profesionist sau de catre proprietarul insusi, cu ajutorul unor unelte si materiale adecvate. Este important sa se urmeze instructiunile de instalare cu atentie si sa se asigure o instalare corecta.