TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA IN Sibiu

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in Sibiu.

Tabla cutată este un material versatil, folosit în diverse domenii, cum ar fi în construcții și designul de interior. În acest articol, ne vom concentra asupra utilizării tablei cutate în construcții, în special pentru garduri și acoperișuri în Sibiu.

Ce este tabla cutată?

Tabla cutată este un material metalic, obținut prin prelucrarea oțelului. Este un material foarte rezistent și durabil, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în construcții. Tabla cutată este disponibilă în diferite dimensiuni și grosimi, ceea ce o face potrivită pentru diverse proiecte.

De ce să folosim tabla cutată pentru garduri și acoperișuri?

Tabla cutată este un material popular în construcții, datorită caracteristicilor sale de rezistență și durabilitate. De asemenea, este ușor de întreținut și nu necesită multă atenție pentru a arăta bine.

Garduri

Tabla cutată este un material excelent pentru garduri, deoarece poate fi tăiată în diverse forme și dimensiuni. Aceasta înseamnă că poate fi personalizată în funcție de nevoile tale, pentru a obține un gard unic și atractiv.

Un alt avantaj al utilizării tablei cutate pentru garduri este faptul că poate fi vopsită în orice culoare. Acest lucru îți permite să alegi o culoare care se potrivește cu restul proprietății tale și să creezi un aspect unitar.

Acoperișuri

Tabla cutată este de asemenea potrivită pentru acoperișuri. Este un material rezistent la intemperii și protejează proprietatea ta de ploaie, zăpadă și alte condiții meteorologice nefavorabile.

De asemenea, este un material ușor, ceea ce înseamnă că poate fi instalat rapid și eficient. Acest lucru reduce timpul de instalare și costurile asociate cu acest proces.

Cum să alegi tabla cutată pentru garduri și acoperișuri?

Există câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi tabla cutată pentru garduri și acoperișuri.

Grosime

Una dintre cele mai importante aspecte este grosimea tablei cutate. Grosimea depinde de proiectul tău și de nevoile tale. Dacă ai nevoie de o structură mai solidă, atunci ar trebui să alegi o tablă mai groasă.

Dimensiuni

Dimensiunea tablei cutate este de asemenea importantă. Aceasta depinde de dimensiunea proiectului tău și de cum dorești să personalizezi tabla cutată. Asigură-te că alegi dimensiunile corecte pentru a evita deșeuri inutile.

Cum să alegi tabla cutată pentru garduri și acoperișuri? (continuare)

Material

Există mai multe tipuri de table cutate disponibile pe piață, inclusiv oțel galvanizat și oțel inoxidabil. Asigură-te că alegi materialul potrivit pentru proiectul tău, luând în considerare durabilitatea și costurile.

Finisaj

Tabla cutată poate fi vopsită în diferite culori și finisaje. Alege un finisaj care se potrivește cu stilul și aspectul proprietății tale.

Cum se instalează tabla cutată pentru garduri și acoperișuri?

Instalarea tablei cutate pentru garduri și acoperișuri este relativ ușoară și poate fi realizată de către profesioniști sau de către proprietarii lor. Asigură-te că urmezi instrucțiunile producătorului și că ai toate uneltele necesare la îndemână.

Avantajele utilizării tablei cutate pentru garduri și acoperișuri

Există mai multe avantaje ale utilizării tablei cutate pentru garduri și acoperișuri, cum ar fi:

  • Durabilitate: Tabla cutată este un material rezistent și durabil, ceea ce înseamnă că va dura mai mult decât alte materiale.

  • Ușor de întreținut: Tabla cutată nu necesită multă întreținere și poate fi curățată cu ușurință cu apă și săpun.

  • Personalizabil: Tabla cutată poate fi tăiată și vopsită în diverse forme și culori, ceea ce o face ideală pentru proiecte personalizate.

  • Rezistent la intemperii: Tabla cutată protejează proprietatea ta de condițiile meteorologice nefavorabile, precum ploaia și zăpada.

Concluzie

Tabla cutată este un material excelent pentru garduri și acoperișuri, datorită caracteristicilor sale de rezistență, durabilitate și personalizabilitate. Alegerea tablei cutate potrivite depinde de dimensiunea proiectului, grosimea și materialul. Instalarea tablei cutate este relativ ușoară și poate fi realizată de către profesioniști sau proprietarii lor. Beneficiile utilizării tablei cutate sunt durabilitatea, ușurința de întreținere, personalizabilitatea și rezistența la intemperii.

Întrebări frecvente

1. Este tabla cutată rezistentă la coroziune?

Da, tabla cutată poate fi tratată pentru a fi rezistentă la coroziune, prin utilizarea de zinc sau alte metode de acoperire.

2. Care este durata de viață a tablei cutate?

Durata de viață a tablei cutate depinde de mai mulți factori, cum ar fi materialul, grosimea și modul de utilizare.