TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA IN Satu Mare

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in Satu Mare

Tabla Cutata Satu Mare: O solutie moderna si durabila pentru acoperisuri si fatade

Cand vine vorba de acoperisuri si fatade, una dintre cele mai populare optiuni pe piata este tabla cutata. Din ce in ce mai multe persoane o aleg pentru proprietatile sale izolante si rezistente, dar si pentru aspectul estetic modern si minimalist pe care il ofera. In acest articol, vom explora mai multe despre tabla cutata Satu Mare, ce este, avantajele sale si cum poate fi folosita pentru a va imbunatati casa.

Ce este tabla cutata?

Tabla cutata este un material pentru acoperisuri si fatade, format dintr-o foaie de metal subtire, cu modele ridicate sau texturate, care ii confera proprietati estetice deosebite. Este folosita atat pentru cladiri rezidentiale, cat si comerciale, deoarece are proprietati izolante si de durabilitate.

Avantajele tablei cutate

Tabla cutata are o serie de avantaje fata de alte materiale de acoperis sau fatada. Iata cateva dintre cele mai importante:

Durabilitate si rezistenta

Tabla cutata este un material extrem de durabil si rezistent, care poate rezista la conditii meteorologice extreme, precum vantul puternic, ploaia abundenta, zapada si chiar grindina. De asemenea, este rezistenta la coroziune, ceea ce o face o alegere ideala pentru zona Satu Mare.

Izolatie termica si fonica

Tabla cutata are proprietati izolante, fiind capabila sa pastreze caldura in interior in timpul iernii si sa mentina racoarea in timpul verii. De asemenea, ajuta la amortizarea zgomotelor, ceea ce poate fi un avantaj important pentru locuintele situate in zone aglomerate.

Aspect estetic modern si minimalist

Tabla cutata are un aspect modern si minimalist, care se potriveste perfect cu arhitectura contemporana. Este disponibila intr-o gama larga de culori si modele, astfel incat puteti gasi cu usurinta o optiune care sa se potriveasca perfect cu stilul casei dumneavoastra.

Usurinta in instalare si intretinere

Tabla cutata este un material usor, ceea ce face instalarea mai usoara si mai rapida decat alte materiale de acoperis sau fatada. De asemenea, nu necesita intretinere regulata, ceea ce o face o alegere convenabila si economica pe termen lung.

Cum se poate folosi tabla cutata?

Tabla cutata poate fi folosita atat pentru acoperisuri, cat si pentru fatade. Iata cateva exemple de cum poate fi folosita pentru a imbunatati aspectul si performanta casei dumneavoastra:

Acoperisuri

Tabla cutata poate fi folosita pentru acoperisurile de case, garaje, sere sau chiar hale industriale. Este o alegere ideala pentru zonele cu conditii meteorologice extreme, fiind capabila sa reziste la vant, ploi si zapada.

Fatade

Tabla cutata poate fi folosita pentru

Imbunatatiti aspectul casei dumneavoastra prin folosirea tablei cutate pentru fatade. Avand in vedere proprietatile sale izolante si de durabilitate, tabla cutata poate proteja peretii casei de umezeala si temperaturi extreme, precum si de zgarieturi sau lovituri.

Garduri si porti

Tabla cutata poate fi folosita si pentru construirea de garduri si porti moderne si elegante. Este disponibila intr-o gama larga de culori si modele, ceea ce o face o alegere ideala pentru a va personaliza proprietatea.

Accesorii decorative

Tabla cutata poate fi folosita si pentru crearea unor accesorii decorative pentru gradina sau terasa, cum ar fi jardiniere, bariere sau grilaje. Datorita proprietatilor sale de rezistenta la coroziune, acestea vor fi capabile sa reziste in timp, pastrand aspectul estetic placut.

Cum sa alegeti tabla cutata potrivita?

Atunci cand alegeti tabla cutata pentru acoperis sau fatada, exista cateva aspecte importante pe care trebuie sa le aveti in vedere. Iata cateva dintre cele mai importante:

Grosimea tablei

Grosimea tablei este un factor important pentru durabilitatea si rezistenta acoperisului sau fatadei. Cu cat este mai groasa, cu atat este mai rezistenta la impact si coroziune.

Acoperirea tablei

Acoperirea tablei are un impact important asupra proprietatilor sale de durabilitate si rezistenta. Este important sa alegeti o tabla cu acoperire rezistenta la coroziune, precum si cu o culoare rezistenta la decolorare.

Profilul tablei

Profilul tablei poate fi plat sau ondulat, fiecare avand propriile avantaje si dezavantaje. Profilul plat ofera o suprafata mai lina si mai uniforma, in timp ce profilul ondulat poate oferi mai multa rezistenta si rigiditate.

Concluzie

In concluzie, tabla cutata este o solutie moderna si durabila pentru acoperisuri si fatade, cu proprietati izolante si de durabilitate, aspect estetic modern si minimalist si usurinta in instalare si intretinere. Alegeti tabla cutata Satu Mare pentru a va imbunatati casa si a-i oferi un aspect placut si elegant.

FAQ-uri

  1. Care este grosimea recomandata pentru tabla cutata pentru acoperisuri si fatade? Raspuns: Grosimea recomandata este de minim 0.5 mm.

  2. Este tabla cutata potrivita pentru zonele cu conditii meteorologice extreme? Raspuns: Da, tabla cutata este potrivita pentru zonele cu conditii meteorologice extreme, fiind rezistenta la vant, ploi si zapada.

  3. Care sunt culorile disponibile pentru tabla cutata Satu Mare? Raspuns: Tabla cutata Satu Mare este disponibila intr-o gama larga de culori, precum rosu, verde, albastru, gri si multe altele.