TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA in Roman

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla vopsita cutata 2000 mm x 900 mm x 0.40 mm Maro

Culoare: Maro
RAL 8017

2000 mm x 900 mm

Tabla vopsita cutata 2000 mm x 930 mm visiniu, RAL 3005

Culoare: visiniu,
RAL 3005

2000 mm x 930 mm

Tabla cutata
2000 mm x 930 mm x 0.20 mm
zincata

zincata

930 mm x 0.20 mm

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI TIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri în Roman

Tabla cutata in orasul Roman

In ultimii ani, tabla cutata a devenit o optiune populara pentru acoperisuri, fatade si garduri. Oferind o varietate de avantaje, precum durabilitate, rezistenta la intemperii si o gama larga de culori si modele, tabla cutata este preferata de proprietarii de case si de companii pentru a-si imbunatati aspectul cladirilor. Orasul Roman nu face exceptie si tot mai multi oameni aleg acest material pentru proiectele lor de constructii. In acest articol, vom explora mai detaliat tabla cutata si beneficiile sale pentru cladirile din orasul Roman.

Ce este tabla cutata?

Tabla cutata este un material din otel sau aluminiu, care este prelucrat pentru a crea modele in relief, culori si texturi diferite. Acesta este fabricat prin taierea si deformarea tablelor plate de metal, pentru a crea un aspect mai interesant si durabil.

De ce sa alegem tabla cutata?

Exista multe motive pentru care tabla cutata este o alegere populara pentru acoperisuri, fatade si garduri. Iata cateva dintre cele mai importante:

Durabilitate

Tabla cutata este un material durabil, care rezista la intemperii, coroziune si socuri. Aceasta durabilitate face ca tabla cutata sa fie o alegere buna pentru orice proiect de constructii, inclusiv pentru cladirile din orasul Roman, unde clima poate fi uneori extrema.

Rezistenta la intemperii

Tabla cutata este rezistenta la intemperii si poate suporta temperaturi extreme, vant si precipitatii fara sa isi piarda proprietatile sau sa se deterioreze.

Varietatea de culori si modele

Tabla cutata este disponibila intr-o varietate larga de culori si modele, astfel incat sa poata fi aleasa o optiune care sa se potriveasca cu aspectul oricarei cladiri sau proiect de constructie. Aceasta varietate face ca tabla cutata sa fie o alegere buna pentru cladirile din orasul Roman, unde exista o varietate de stiluri arhitecturale.

Usor de instalat

Tabla cutata este usor de instalat si necesita putine cunostinte tehnice. Acest lucru face ca instalarea sa fie rapida si eficienta, reducand timpul si costurile de munca.

Utilizari ale tablei cutate in orasul Roman

Tabla cutata poate fi folosita in mai multe proiecte de constructii din orasul Roman, inclusiv pentru acoperisuri, fatade si garduri.

Acoperisuri

Tabla cutata este o alegere populara pentru acoperisuri, deoarece este durabila si rezistenta la intemperii. De asemenea, este usor de instalat si are un aspect estetic placut. In plus, tabla cutata poate fi folosita pentru a crea un aspect modern si elegant pentru orice tip de cladire.

Fatade

Tabla cutata poate fi folosita si pentru fatade, deoarece este usor de instalat si are un aspect estetic placut. Aceasta

In plus, tabla cutata poate fi folosita pentru a proteja fatadele cladirilor impotriva factorilor externi, precum vantul, ploaia sau soarele. Astfel, fatadele pot fi protejate de deteriorare si uzura.

Garduri

Tabla cutata este o alegere buna si pentru garduri, datorita durabilitatii si rezistentei sale la intemperii. De asemenea, este usor de intretinut si poate fi curatat usor, fara a fi necesara vopsirea sau repararea frecventa.

Cum se poate achizitiona tabla cutata in orasul Roman?

Tabla cutata poate fi achizitionata din mai multe magazine si centre de materiale de constructii din orasul Roman. Inainte de a achizitiona tabla cutata, este important sa se ia in considerare dimensiunea si grosimea tablelor necesare pentru proiectul de constructie.

De asemenea, trebuie luata in considerare si calitatea tablelor, astfel incat sa se asigure o durabilitate si o rezistenta la intemperii optima. Este recomandat sa se achizitioneze tabla cutata de la furnizori de incredere si cu experienta in domeniu.

Cum se poate intretine tabla cutata?

Tabla cutata necesita putin intretinere, insa este important sa se curete periodic pentru a mentine aspectul si proprietatile sale. Se poate folosi o solutie de curatare usoara si o perie moi pentru a indeparta murdaria si praful acumulat. De asemenea, se poate verifica periodic starea tablelor pentru a detecta eventuale probleme sau deteriorari.

Care sunt costurile pentru achizitionarea si instalarea tablei cutate?

Costurile pentru achizitionarea si instalarea tablei cutate pot varia in functie de dimensiunea proiectului, calitatea tablelor si costurile de munca. Este important sa se solicite mai multe oferte de la furnizori si de la echipele de constructie pentru a compara preturile si serviciile oferite.

Concluzie

Tabla cutata este o optiune populara si durabila pentru acoperisuri, fatade si garduri in orasul Roman. Cu o varietate larga de culori si modele disponibile, precum si durabilitate si rezistenta la intemperii, tabla cutata poate imbunatati aspectul si proprietatile cladirilor din oras. Este important sa se achizitioneze tabla cutata de la furnizori de incredere si sa se acorde o atentie deosebita intretinerii acesteia pentru a mentine proprietatile si aspectul in timp.

FAQs

  1. Ce este tabla cutata?
  • Tabla cutata este un material din otel sau aluminiu, prelucrat pentru a crea modele in relief, culori si texturi diferite.
  1. De ce sa alegem tabla cutata pentru acoperisuri?
  • Tabla cutata este durabila, rezistenta la intemperii si usor de instalat, ceea ce o face o alegere buna pentru orice proiect de constructii.