TABLA CUTATA, CUTA H=12

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

TABLA CUTATA in Navodari

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla vopsita cutata 2000 mm x 900 mm x 0.40 mm Maro

Culoare: Maro
RAL 8017

2000 mm x 900 mm

Tabla vopsita cutata 2000 mm x 930 mm visiniu, RAL 3005

Culoare: visiniu,
RAL 3005

2000 mm x 930 mm

Tabla cutata
2000 mm x 930 mm x 0.20 mm
zincata

zincata

930 mm x 0.20 mm

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

I. Introducere

În era construcțiilor moderne, alegerea materialelor potrivite pentru proiecte de construcții este esențială pentru a obține rezultate durabile și estetice. Un material popular și versatil în domeniu este tabla cutată. Acest articol își propune să exploreze tabla cutată și utilizările sale în Navodari, precum și avantajele, modul de selecție și întreținere.

II. Descrierea tablei cutate

 1. Definiție și caracteristici Tabla cutată este un tip de material metalic care constă într-un strat subțire de oțel sau aluminiu, perforat în modele regulate de forme geometrice sau linii. Acest design distinctiv conferă tablei cutate o rezistență sporită și o estetică atrăgătoare.

 2. Utilizări ale tablei cutate Tabla cutată este folosită într-o varietate de aplicații din domeniul construcțiilor și designului. Aceasta poate fi utilizată pentru fațade de clădiri, acoperișuri, garduri, balustrade, mobilier urban și decorațiuni exterioare.

III. **Avantajele tablei cutate

 1. Durabilitate și rezistență la coroziune Tabla cutată este cunoscută pentru durabilitatea sa și capacitatea de a rezista în condiții dificile. Materialul metalic utilizat în fabricarea tablei cutate este rezistent la coroziune, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în zone expuse la umiditate, săruri sau poluare.

 2. Estetică și versatilitate Unul dintre principalele avantaje ale tablei cutate este aspectul său estetic. Designul perforat al tablei cutate oferă un aspect modern și atractiv, potrivit pentru diferite stiluri arhitecturale. De asemenea, există o gamă variată de modele și dimensiuni disponibile, permițând o mare versatilitate în proiecte de design.

 3. Economie și ușurință în instalare Tabla cutată este adesea preferată datorită costurilor sale accesibile și ușurinței în instalare. Comparativ cu alte materiale de construcții, tabla cutată oferă un raport bun calitate-preț. De asemenea, datorită greutății reduse și dimensiunilor standardizate, montajul tablei cutate este simplu și rapid.

IV. Aplicații practice ale tablei cutate în Navodari

 1. Fațade și acoperișuri de clădiri Tabla cutată este utilizată frecvent în Navodari pentru înfrumusețarea fațadelor clădirilor. Designul său perforat permite jocuri de lumini și umbre, adăugând un aspect interesant și modern. De asemenea, poate fi utilizată pe acoperișuri pentru a oferi o protecție durabilă împotriva intemperiilor.

 2. Garduri și balustrade Pentru a delimita proprietățile și a crea spații sigure, tabla cutată este ideală pentru construirea gardurilor și balustradelor în Navodari. Aceasta oferă atât protecție cât și un aspect estetic plăcut.

 3. Mobilier urban și decorațiuni exterioare Tabla cutată poate fi utilizată și pentru crearea de mobilier urban, cum ar fi bănci sau coșuri de gunoi, în Navodari. De asemenea, poate fi folosită pentru decorațiuni exterioare, precum ecrane decorative sau panouri artistice.

V. Cum să alegi și să instalezi tabla cutată

 1. Selectarea dimensiunilor potrivite Pentru a alege tabla cutată potrivită, este important să ții cont de dimensiunile necesare pentru proiectul tău. Acestea includ grosimea tablei, dimensiunea și forma perforațiilor, precum și dimensiunea plăcilor de tabla cutată.

 2. Pregătirea suprafeței și montajul corect Înainte de instalarea tablei cutate, este necesară

VI. Întreținerea tablei cutate

Tabla cutată necesită o întreținere adecvată pentru a menține aspectul și funcționalitatea sa pe termen lung. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea eficientă a tablei cutate:

 1. Curățare regulată: Este recomandat să cureți suprafața tablei cutate periodic pentru a îndepărta murdăria, praful și alte reziduuri acumulate. Utilizați o soluție de curățare blândă și o lavetă moale pentru a evita zgârieturile sau deteriorarea suprafeței.

 2. Protecție împotriva coroziunii: Dacă observați semne de coroziune sau rugina pe tabla cutată, acționați imediat pentru a preveni deteriorarea suplimentară. Utilizați un produs specializat pentru curățarea și protejarea metalelor împotriva coroziunii și aplicați-l conform instrucțiunilor producătorului.

 3. Verificări periodice: Efectuați verificări regulate ale tablei cutate pentru a identifica eventualele probleme sau daune. Asigurați-vă că nu există perforații sau zone degradate și remediați-le la timp pentru a preveni infiltrarea apei sau alte probleme structurale.

 4. Protecție împotriva lovirilor și zgârieturilor: Pentru a menține aspectul estetic al tablei cutate, fiți atenți la evitarea loviturilor și zgârieturilor. Luați măsuri de precauție suplimentare atunci când manipulați obiecte dure sau ascuțite în apropierea tablei cutate.

VII. Concluzie

Tabla cutată reprezintă o soluție excelentă pentru proiectele de construcții și design în Navodari. Cu avantajele sale de durabilitate, estetică și versatilitate, este o opțiune populară pentru fațade, acoperișuri, garduri și multe alte aplicații. Prin alegerea și întreținerea corespunzătoare a tablei cutate, veți beneficia de o soluție durabilă și estetică pentru proiectele dvs. în Navodari.

VIII. Întrebări frecvente (FAQs)

 1. Care sunt avantajele tablei cutate față de alte materiale de construcții? R: Tabla cutată oferă durabilitate, rezistență la coroziune și un aspect estetic atractiv, ceea ce o face o alegere excelentă pentru diferite aplicații.

 2. Pot fi personalizate dimensiunile și culorile tablei cutate? R: Da, tabla cutată poate fi personalizată în funcție de dimensiuni și poate fi disponibilă într-o gamă variată de culori.

 3. Ce durată de viață are tabla cutată? R: Durata de viață a tablei cutate depinde