TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA in Giurgiu

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla vopsita cutata 2000 mm x 900 mm x 0.40 mm Maro

Culoare: Maro
RAL 8017

2000 mm x 900 mm

Tabla vopsita cutata 2000 mm x 930 mm visiniu, RAL 3005

Culoare: visiniu,
RAL 3005

2000 mm x 930 mm

Tabla cutata
2000 mm x 930 mm x 0.20 mm
zincata

zincata

930 mm x 0.20 mm

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI TIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri în Giurgiu

Tabla cutata judetul Giurgiu: Ce este si cum poate fi folosita in construirea cladirilor

In aceasta lucrare vom discuta despre tabla cutata, o materie prima importanta in industria constructiilor, cu accent pe cum poate fi utilizata in judetul Giurgiu. Vom discuta despre proprietatile si avantajele sale, precum si despre cele mai comune aplicatii ale acesteia in constructie.

Ce este tabla cutata

Tabla cutata este un material din otel subtire, care a fost prelucrat prin taiere si indoire pentru a forma o structura ondulata sau plina, in functie de preferinte. Aceasta poate fi achizitionata in diferite grosimi, dimensiuni si finisaje, in functie de aplicatia pentru care este destinata.

Proprietatile si avantajele tablei cutate

Tabla cutata este un material durabil si rezistent la coroziune, ceea ce o face ideala pentru aplicatii in constructii. De asemenea, este usor de curatat si mentinut, ceea ce face ca investitia sa fie pe termen lung. Deoarece este disponibila in diferite dimensiuni si grosimi, poate fi utilizata in aproape orice proiect de constructie, de la invelitori de acoperis la fatade.

Aplicatii ale tablei cutate

In judetul Giurgiu, tabla cutata este utilizata in principal pentru invelitori de acoperis. Deoarece este durabila si rezistenta la intemperii, poate fi utilizata pentru a proteja cladiri impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile, cum ar fi vantul, ploaia si zapada. De asemenea, datorita proprietatilor sale de izolare termica si fonica, poate fi utilizata si pentru a reduce pierderile de caldura si zgomotul din interiorul cladirii.

Avantajele tablei cutate in comparatie cu alte materiale de acoperis

Tabla cutata este o alegere populara pentru invelitori de acoperis datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera in comparatie cu alte materiale, cum ar fi:

  • Durabilitate: tabla cutata este rezistenta la coroziune si poate rezista timp de zeci de ani fara a necesita reparatii sau inlocuiri costisitoare.
  • Greutate redusa: tabla cutata este usoara, ceea ce o face usor de instalat si reduce costurile de transport.
  • Flexibilitate: poate fi fabricata intr-o varietate de forme si dimensiuni, astfel incat poate fi adaptata la orice tip de proiect.
  • Rezistenta la foc: tabla cutata nu arde, ceea ce face ca acoperisul sa fie mai sigur in caz de incendiu.
  • Costuri reduse: tabla cutata este mai accesibila decat alte materiale de acoperis, ceea ce o face o alegere populara pentru proiecte cu buget redus.

Cum se instaleaza tabla cutata

Instalarea tablei cutate poate fi realizata de catre profesionisti sau de catre persoanele care detin cunostinte adecvate de instalare. Pentru a instala table cutata,

este necesar sa se ia in considerare dimensiunile si grosimea acesteia, precum si sa se asigure o fixare corespunzatoare. De asemenea, trebuie sa se tina cont de panta acoperisului si de tipul de fixare al tablei cutate, astfel incat sa se obtina o instalare sigura si durabila.

Cum se poate achizitiona tabla cutata in judetul Giurgiu

In judetul Giurgiu, tabla cutata poate fi achizitionata de la diferiti furnizori de materiale de constructii sau de la magazine specializate in aceasta industrie. Este important sa se ia in considerare calitatea si pretul tablei cutate, precum si capacitatea furnizorului de a livra in timp util.

Cum se poate intretine tabla cutata

Tabla cutata este un material durabil si rezistent la coroziune, dar pentru a asigura o durata de viata cat mai lunga, este necesara o intretinere adecvata. Aceasta poate fi realizata prin curatarea periodica a tablei cu apa si detergent, pentru a indeparta murdaria si depunerile de praf. In plus, este important sa se verifice periodic integritatea tablei si sa se efectueze reparatii in timp util.

Concluzie

Tabla cutata este un material versatil si durabil, care poate fi utilizat in multe aplicatii de constructii in judetul Giurgiu. Cu proprietatile sale de rezistenta la coroziune, durabilitate si izolare termica si fonica, poate fi o alegere excelenta pentru invelitori de acoperis si fatade. Este important sa se ia in considerare dimensiunile, grosimea si finisajul tablei cutate, precum si sa se asigure o instalare si intretinere adecvata, pentru a asigura o durata de viata cat mai lunga.

Intrebari frecvente

  1. Care sunt avantajele tablei cutate fata de alte materiale de acoperis? Raspuns: Tabla cutata are numeroase avantaje, printre care se numara durabilitatea, greutatea redusa, flexibilitatea, rezistenta la foc si costurile reduse.

  2. Este tabla cutata potrivita pentru invelitori de acoperis? Raspuns: Da, tabla cutata este o alegere populara pentru invelitori de acoperis datorita proprietatilor sale de durabilitate, rezistenta la coroziune si izolare termica si fonica.

  3. Cum se poate intretine tabla cutata? Raspuns: Pentru a intretine tabla cutata, este necesara curatarea periodica cu apa si detergent si verificarea periodica a integritatii tablei. Este important sa se efectueze reparatii in timp util.

  4. Unde se poate achizitiona tabla cutata in judetul Giurgiu? Raspuns: Tabla cutata poate fi achizitionata de la furnizori de materiale de constructii sau de la magazine specializate in aceasta industrie.