TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA IN Focsani

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in Focsani

Cumpara tabla cutata in Focsani: Ghidul tau complet pentru a alege cel mai bun furnizor

Daca locuiesti in Focsani si cauti sa cumpari tabla cutata pentru proiectul tau, exista mai multe lucruri importante pe care ar trebui sa le iei in considerare inainte de a face achizitia. In acest ghid, vei invata cum sa alegi cel mai bun furnizor de tabla cutata din Focsani, care sa iti ofere produse de calitate la preturi competitive.

Ce este tabla cutata si cum se foloseste

Tabla cutata este un material de constructie din otel galvanizat, care este utilizat pentru acoperisuri, garduri, fatade si alte proiecte de constructii. Este un material puternic, durabil si usor de manevrat, ceea ce il face o optiune populara pentru constructiile din Focsani si din intreaga tara.

De ce sa alegi tabla cutata

Tabla cutata are multe avantaje in comparatie cu alte materiale de constructie, cum ar fi:

 • Durabilitate: Tabla cutata este foarte rezistenta la coroziune, rugina si factorii de mediu, ceea ce o face o optiune durabila pentru orice proiect.

 • Costuri reduse: Tabla cutata este mai ieftina decat multe alte materiale de constructie, cum ar fi lemnul sau ardezia, ceea ce o face o optiune accesibila pentru orice buget.

 • Usurinta in utilizare: Tabla cutata este usor de manevrat si de instalat, ceea ce o face o optiune populara pentru proiectele DIY sau pentru lucrari de constructii mai mici.

 • Varitate de culori si forme: Tabla cutata este disponibila intr-o varietate de culori si forme, ceea ce o face usor de integrat in designul oricarui proiect.

Cum sa alegi cel mai bun furnizor de tabla cutata in Focsani

Atunci cand cauti sa cumperi tabla cutata pentru proiectul tau din Focsani, este important sa alegi un furnizor de incredere, care sa iti ofere produse de calitate la preturi competitive. Iata cateva lucruri importante de care ar trebui sa tii cont inainte de a face achizitia:

Verifica reputatia furnizorului

Inainte de a alege un furnizor de tabla cutata, verifica reputatia acestuia pe piata. Cauta online pareri de la alti clienti care au cumparat produse de la acest furnizor, si asigura-te ca acesta are o reputatie solida in domeniu.

Asigura-te ca furnizorul ofera produse de calitate

Atunci cand cumperi tabla cutata, este important sa te asiguri ca aceasta este de calitate superioara. Verifica specificatiile tehnice ale produselor oferite de furnizor, si asigura-te ca acestea sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare.

Verifica preturile

Preturile pentru tabla cutata pot varia foarte mult in functie de furnizor.

Este important sa compari preturile oferite de mai multi furnizori, astfel incat sa gasesti cea mai buna oferta pentru nevoile tale. Nu uita sa iei in considerare si costurile de transport si de livrare, in functie de distanta dintre locatia ta si furnizorul ales.

Verifica disponibilitatea produselor

Inainte de a face achizitia, asigura-te ca produsul pe care il cauti este disponibil in stoc. Un furnizor de incredere va avea intotdeauna produsele disponibile pentru livrare imediata sau pentru preluare din depozitul acestuia.

Asigura-te ca furnizorul ofera garantie si service post-vanzare

In cazul in care apar probleme cu produsul cumparat, este important sa ai garantia ca acesta va fi inlocuit sau reparat in mod gratuit sau la un cost redus. Asigura-te ca furnizorul ofera garantie si service post-vanzare pentru produsele comercializate.

Alege un furnizor cu experienta

Un furnizor cu experienta in domeniul materialelor de constructii va avea cunostinte solide despre produsele comercializate si despre nevoile clientilor. De asemenea, va fi capabil sa iti ofere sfaturi utile si sa te ajute sa alegi produsul potrivit pentru proiectul tau.

Unde sa cumperi tabla cutata in Focsani

In Focsani, exista mai multi furnizori de tabla cutata de incredere, care ofera produse de calitate la preturi competitive. Printre acestia se numara si:

 • XSA SRL, cu o gama variata de produse de tabla cutata de diferite dimensiuni si culori, livrare gratuita in zona Focsani si garantie pentru produsele comercializate.

 • Siderurgica, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul materialelor de constructii, si o gama variata de produse de tabla cutata pentru diferite aplicatii.

 • Garduri Metalice Focsani, cu o gama variata de produse de tabla cutata pentru garduri si porti, si servicii de proiectare si instalare personalizate.

Concluzie

In concluzie, daca esti in cautarea unui furnizor de tabla cutata de incredere in Focsani, asigura-te sa iei in considerare reputatia, calitatea produselor, preturile, disponibilitatea si serviciile post-vanzare ale furnizorului. Cu aceste aspecte in minte, vei putea alege cel mai bun furnizor de tabla cutata pentru proiectul tau din Focsani.

FAQ

 1. Ce este tabla cutata si cum se foloseste?
 2. Care sunt avantajele folosirii de tabla cutata in proiectele de constructie?
 3. Cum sa alegi cel mai bun furnizor de tabla cutata in Focsani?
 4. Care sunt furnizorii de incredere de tabla cutata din Focsani?