TABLA CUTATA, CUTA H=12

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA in Tabla Cutata Curtea de Arges

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla vopsita cutata 2000 mm x 900 mm x 0.40 mm Maro

Culoare: Maro
RAL 8017

2000 mm x 900 mm

Tabla vopsita cutata 2000 mm x 930 mm visiniu, RAL 3005

Culoare: visiniu,
RAL 3005

2000 mm x 930 mm

Tabla cutata
2000 mm x 930 mm x 0.20 mm
zincata

zincata

930 mm x 0.20 mm

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri în Tabla Cutata Curtea de Arges

Tabla Cutată - O Alegere Durabilă și Estetică pentru Construcții

Introducere

Tabla cutată este un material de construcție din metal ce oferă o serie de avantaje pentru diferite aplicații. Acest articol explorează ce este tabla cutată, utilizările sale, avantajele, modalitățile de achiziționare și montaj, precum și aspectele legate de întreținere și prețuri.

Ce este tabla cutată?

Tabla cutată este un tip de material confecționat din foi de metal (de obicei oțel galvanizat sau aluminiu) ce au fost perforate sau decupate pentru a crea modele specifice. Aceasta este disponibilă într-o varietate de dimensiuni, grosimi și culori, ceea ce o face versatilă în diferite aplicații de construcții.

Utilizări ale tablei cutate

Construcții metalice

Tabla cutată este frecvent utilizată în construcția de structuri metalice, precum hale industriale, depozite sau hangare. Datorită rezistenței și durabilității sale, este un material potrivit pentru a asigura protecția și securitatea acestor construcții.

Învelitori pentru acoperișuri

Un alt domeniu în care tabla cutată este folosită este acoperișurile clădirilor. Datorită proprietăților sale impermeabile și rezistenței la intemperii, este o opțiune populară pentru a proteja clădirile împotriva ploii, zăpezii și altor factori de mediu.

Tablă pentru garduri și porți

Tabla cutată poate fi folosită și pentru confecționarea gardur

i și porți, oferind atât un aspect estetic plăcut, cât și protecție și intimitate. Datorită designului său perforat sau decupat, tabla cutată poate fi personalizată în funcție de preferințele și nevoile individuale ale proprietarului.

Avantajele tablei cutate

Durabilitate

Tabla cutată este recunoscută pentru durabilitatea sa. Fiind confecționată din metal, rezistă în timp la condițiile meteorologice dificile, coroziune și deteriorare. Aceasta asigură o investiție pe termen lung pentru proprietarii care aleg acest material pentru construcțiile lor.

Rezistență la intemperii

Grosimea și calitatea metalului din care este fabricată tabla cutată îi conferă o rezistență sporită la intemperii. Indiferent dacă este expusă la soare, ploi sau vânt, tabla cutată nu se va deforma sau deteriora, menținându-și aspectul și integritatea pe termen lung.

Aspect estetic

Un alt aspect important al tablei cutate este aspectul său estetic. Datorită modelelor perforate sau decupate, aceasta poate adăuga un aspect modern și atrăgător oricărei construcții. Disponibilitatea în diverse culori și dimensiuni permite proprietarilor să-și personalizeze proiectele și să obțină un rezultat final estetic plăcut.

Unde se poate achiziționa tabla cutată?

Tabla cutată poate fi achiziționată din magazine specializate în materiale de construcții, precum și de la furnizori autorizați. Este recomandat să consultați diferiți distribuitori pentru a obține informații despre disponibilitatea, dimensiunile și culorile oferite.

Cum se montează tabla cutată?

Echipamente și materiale necesare

Pentru montajul tablei cutate, veți avea nevoie de următoarele echipamente și materiale:

 • Șuruburi sau dibluri speciale pentru fixare
 • Unelte de măsurat și tăiat (ex. ruletă, ferăstrău)
 • O scăriță sau o platformă de lucru pentru a ajunge la înălțimea necesară

Procedură de montaj

 1. Măsurați și marcați zonele în care doriți să montați tabla cutată.
 2. Tăiați și ajustați foile de tablă pentru a se potrivi perfect pe suprafața dorită.
 3. Fixați tabla cutată folosind șuruburi sau dibluri speciale, asigurându-vă că aceasta este ferm atașată.
 4. Repetați procesul pentru fiecare foaie de tablă până când întreaga suprafață este acoperită.

Este recomandat să solicitați sfatul și asistența unui specialist înainte de a începe procesul de montaj, pentru a vă asigura că acesta este realizat în mod

corect și sigur.

Întreținere și curățare

Tabla cutată necesită o întreținere minimă pentru a-și menține aspectul și funcționalitatea. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea și curățarea tablei cutate:

 • Curățați periodic suprafața tablei cutate cu apă și detergent blând.
 • Evitați utilizarea produselor de curățare abrazive sau a bureților duri, deoarece acestea pot zgâria suprafața.
 • Verificați în mod regulat tabla cutată pentru eventuale daune sau deteriorări și remediați-le în timp util.

Prețuri și disponibilitate

Prețul tablei cutate poate varia în funcție de dimensiuni, grosime, material și furnizor. Este recomandat să solicitați oferte și să comparați prețurile de la diferiți distribuitori pentru a obține cea mai bună ofertă.

Concluzie

Tabla cutată este o alegere excelentă pentru construcții datorită durabilității, rezistenței la intemperii și aspectului estetic pe care îl oferă. Fiind disponibilă în diferite dimensiuni și culori, poate fi adaptată la nevoile și preferințele individuale. Montajul este relativ simplu, iar întreținerea sa este ușoară. Luați în considerare utilizarea tablei cutate în proiectele dvs. pentru a obține rezultate de calitate și de durată.

Întrebări frecvente (FAQs)

 1. De ce să aleg tabla cutată pentru învelitoarea acoperișului meu?

  • Tabla cutată oferă rezistență la intemperii, durabilitate și un aspect estetic plăcut. Aceasta va proteja acoperișul în mod eficient și va adăuga un plus de frumusețe construcției.
 2. Care sunt avantajele utilizării tablei cutate în construcțiile metalice?

  • Tabla cutată este rezistentă și durabilă, ceea ce o face potrivită pentru construcții metalice care necesită protecție și securitate.
 3. Pot achiziționa tabla cutată în culori personalizate?

  • Da, multe magazine și furnizori oferă opțiuni de personalizare a culorilor tablei cutate. Puteți alege culoarea potrivită pentru a se potrivi cu designul și preferințele dvs.
 4. Cum pot curăța tabla cutată fără a o deteriora?

  • Utilizați apă și detergent blând pentru a curăța tabla cutată. Evitați produsele de curățare abrazive și bureții duri care ar putea zgâria suprafața.
 5. Unde pot găsi furnizori de încredere pentru tabla cutată?

  • Puteți căuta magazine specializate în materiale de construcții sau contactați furnizori autorizați pentru a obține informații despre disponibilitate și prețuri.
 1. Durabilitate și rezistență la coroziune Tabla cutată este cunoscută pentru durabilitatea sa și capacitatea de a rezista în condiții dificile. Materialul metalic utilizat în fabricarea tablei cutate este rezistent la coroziune, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în zone expuse la umiditate, săruri sau poluare.

 2. Estetică și versatilitate Unul dintre principalele avantaje ale tablei cutate este aspectul său estetic. Designul perforat al tablei cutate oferă un aspect modern și atractiv, potrivit pentru diferite stiluri arhitecturale. De asemenea, există o gamă variată de modele și dimensiuni disponibile, permițând o mare versatilitate în proiecte de design.

 3. Economie și ușurință în instalare Tabla cutată este adesea preferată datorită costurilor sale accesibile și ușurinței în instalare. Comparativ cu alte materiale de construcții, tabla cutată oferă un raport bun calitate-preț. De asemenea, datorită greutății reduse și dimensiunilor standardizate, montajul tablei cutate este simplu și rapid.

IV. Aplicații practice ale tablei cutate în Navodari

 1. Fațade și acoperișuri de clădiri Tabla cutată este utilizată frecvent în Navodari pentru înfrumusețarea fațadelor clădirilor. Designul său perforat permite jocuri de lumini și umbre, adăugând un aspect interesant și modern. De asemenea, poate fi utilizată pe acoperișuri pentru a oferi o protecție durabilă împotriva intemperiilor.

 2. Garduri și balustrade Pentru a delimita proprietățile și a crea spații sigure, tabla cutată este ideală pentru construirea gardurilor și balustradelor în Navodari. Aceasta oferă atât protecție cât și un aspect estetic plăcut.

 3. Mobilier urban și decorațiuni exterioare Tabla cutată poate fi utilizată și pentru crearea de mobilier urban, cum ar fi bănci sau coșuri de gunoi, în Navodari. De asemenea, poate fi folosită pentru decorațiuni exterioare, precum ecrane decorative sau panouri artistice.