TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA IN Buzau

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in Buzau

Dacă locuiți în Buzău și căutați o soluție economică și durabilă pentru gardul sau acoperișul dvs., atunci tabla cutată poate fi o opțiune bună. În acest articol, vom discuta despre ce este tabla cutată, avantajele și dezavantajele sale, precum și unde puteți cumpăra tabla cutată în Buzău.

Ce este tabla cutată?

Tabla cutată este un material de construcție din oțel, utilizat pentru garduri, acoperișuri și alte scopuri similare. Aceasta este fabricată prin tăierea oțelului în benzi, care sunt apoi prelucrate pentru a forma un model specific. Această prelucrare include frecarea, sudarea și vopsirea. Tabla cutată este disponibilă în diferite dimensiuni și grosimi, ceea ce o face versatilă pentru o gamă largă de proiecte.

Avantajele tabla cutată

 • Durabilitate: Tabla cutată este fabricată din oțel și este foarte durabilă, putând rezista la condiții extreme de vreme și la coroziune.
 • Ușor de instalat: Tabla cutată este ușoară și poate fi instalată rapid și ușor, ceea ce poate reduce costurile de muncă.
 • Estetică: Tabla cutată are un aspect modern și poate fi personalizată prin alegerea culorilor și modelului, oferind o opțiune atractivă pentru gardurile și acoperișurile.
 • Economie: Tabla cutată este mai ieftină decât alte materiale de construcție, precum cărămida sau piatra.

Dezavantajele tabla cutată

 • Izolație termică: Tabla cutată nu este foarte bună la izolarea termică, ceea ce poate duce la creșterea costurilor de încălzire sau răcire.
 • Zgomot: Tabla cutată poate fi zgomotoasă în condiții de vânt puternic.
 • Menținerea: Tabla cutată necesită întreținere regulată, cum ar fi vopsirea periodică, pentru a se menține în stare bună.

Unde puteți cumpăra tabla cutată în Buzău?

Există mai multe magazine și depozite de materiale de construcții în Buzău care vând tabla cutată. De asemenea, puteți cumpăra tabla cutată online, de la magazine precum Dedeman, Hornbach sau Praktiker. Este important să vă asigurați că cumpărați tabla cutată de la un furnizor de încredere și să verificați întotdeauna calitatea și specificațiile produsului.

Cum se instalează tabla cutată?

Instalarea tabla cutată poate fi realizată de un constructor profesionist sau poate fi realizată de către proprietarul casei. Este important să urmați instrucțiunile de instalare și să utilizați echipament de protecție personală, cum ar fi mănuși de prote

ție și ochelari de protecție. În general, instalarea implică montarea suporturilor și apoi fixarea tablei cutate cu șuruburi.

Utilizări ale tablei cutate în Buzău

Tabla cutată poate fi utilizată într-o varietate de proiecte de construcție în Buzău. Printre cele mai populare utilizări se numără:

 • Garduri: Tabla cutată este o opțiune populară pentru garduri deoarece este durabilă și poate fi personalizată în diferite culori și modele.
 • Acoperișuri: Tabla cutată poate fi utilizată pentru acoperișuri deoarece este ușoară și durabilă, iar modelele sale moderne pot adăuga un aspect atractiv casei dvs.
 • Fațade: Tabla cutată poate fi utilizată pentru a acoperi fațadele clădirilor, dându-le un aspect modern și atractiv.

Prețurile tablei cutate în Buzău

Prețurile tablei cutate variază în funcție de dimensiune, grosime și furnizor. În general, prețul pentru o placă de 2x1 metri începe de la aproximativ 100 de lei și poate ajunge până la 300 de lei sau mai mult pentru dimensiuni mai mari sau grosimi mai mari.

Cum să alegeți tabla cutată potrivită pentru proiectul dvs.?

Pentru a alege tabla cutată potrivită pentru proiectul dvs., este important să luați în considerare dimensiunea și grosimea necesară, precum și modelul și culoarea. De asemenea, ar trebui să verificați specificațiile produsului, cum ar fi rezistența la coroziune și durabilitatea, pentru a vă asigura că ați cumpărat un produs de calitate.

În concluzie

Tabla cutată poate fi o opțiune excelentă pentru garduri, acoperișuri și alte proiecte de construcție în Buzău, oferind durabilitate, estetică și economie. Cu toate acestea, este important să luați în considerare și dezavantajele sale, cum ar fi izolația termică redusă și necesitatea de întreținere periodică. Înainte de a cumpăra tabla cutată, ar trebui să cercetați diferitele opțiuni și să verificați specificațiile produsului pentru a vă asigura că ați ales produsul potrivit pentru proiectul dvs.

FAQs

 1. Ce este tabla cutată? Tabla cutată este un material de construcție din oțel, utilizat pentru garduri, acoperișuri și alte scopuri similare.

 2. Care sunt avantajele tabla cutată? Printre avantajele tabla cutată se numără durabilitatea, ușurința de instalare, Estetica și economia.

 1. Care sunt dezavantajele tabla cutată? Printre dezavantajele tabla cutată se numără izolația termică redusă, zgomotul și necesitatea

  de întreținere periodică.

  1. Unde pot cumpăra tabla cutată în Buzău? Există mai multe magazine și depozite de materiale de construcții în Buzău care vând tabla cutată. De asemenea, puteți cumpăra tabla cutată online, de la magazine precum Dedeman, Hornbach sau Praktiker.

  2. Care este prețul mediu al tablei cutate în Buzău? Prețurile tablei cutate variază în funcție de dimensiune, grosime și furnizor, însă prețul pentru o placă de 2x1 metri începe de la aproximativ 100 de lei și poate ajunge până la 300 de lei sau mai mult pentru dimensiuni mai mari sau grosimi mai mari.