TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA IN Brasov

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in Brasov

Într-un oraș plin de istorie și frumusețe, situat la poalele munților Carpați, se găsește un târg ce își păstrează tradițiile și obiceiurile cu mândrie - Brasovul. Acest oraș, aflat la confluența dintre natură și civilizație, este locul perfect pentru a construi o casă frumoasă și rezistentă. Și pentru a face asta, aveți nevoie de materiale de înaltă calitate, precum tabla cutată.

Tabla cutată este un material versatil și durabil, folosit în special pentru construcția gardurilor și acoperișurilor. În Brașov, puteți găsi o gamă largă de opțiuni de tabla cutată, de la modele simple și elegante până la cele mai complexe și extravagante. Indiferent de preferințele dvs., sigur veți găsi ceva care să se potrivească perfect cu stilul și designul casei dvs.

Când cumpărați tabla cutată pentru garduri și acoperișuri în Brașov, asigurați-vă că achiziționați de la un furnizor de încredere, care oferă produse de calitate superioară. De asemenea, asigurați-vă că aveți o echipă de profesioniști care să vă ajute să instalați tabla cutată în mod corespunzător, pentru a vă asigura că construcția dvs. va fi durabilă și rezistentă în fața intemperiilor.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea de tabla cutată de înaltă calitate pentru garduri și acoperișuri, nu căutați mai departe decât Brașov. Aici veți găsi toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a construi o casă frumoasă și durabilă, care să vă servească timp îndelungat și să vă protejeze împotriva condițiilor meteorologice extreme.

Tabla cutată este un material de construcție din oțel galvanizat sau zincat, utilizat pentru garduri, acoperișuri și perete. Este un material foarte popular în Brașov și în toată țara pentru că este ușor de instalat, are o durată de viață lungă și este rezistent la intemperii. În acest articol, vom discuta despre avantajele tablei cutate pentru garduri și acoperișuri și unde poți cumpăra acest material în Brașov.

Ce este tabla cutată?

Tabla cutată este un material de construcție subțire, din oțel galvanizat sau zincat, care are o formă particulară. Aceasta este fabricată prin tăierea, perforarea și modelarea plăcilor de oțel, pentru a obține o formă specifică, adesea cu modele decorative. Tabla cutată este disponibilă într-o gamă largă de grosimi și dimensiuni, astfel încât poate fi utilizată într-o varietate de aplicații, inclusiv pentru garduri și acoperișuri.

Avantajele tablei cutate pentru garduri

Tabla cutată este o alegere populară pentru garduri din mai multe motive:

Durabilitatea

Tabla cutată este un material foarte durabil, care poate rezista la intemperii și la impactul mecanic. Acest material nu se corodează sau nu se dezintegrează în timp, ceea ce face ca gardurile din acest material să dureze mult timp.

Estetica

Tabla cutată are un aspect modern și elegant, datorită modelelor decorative disponibile. Aceste modele pot fi utilizate pentru a crea garduri cu un aspect unic și interesant.

Ușurința de instalare

Tabla cutată este ușor de instalat, datorită greutății sale reduse și a formei sale ușor de manevrat. Aceasta poate fi tăiată și modelată pentru a se potrivi oricărei dimensiuni și forme de gard.

Costul

Tabla cutată este un material de construcție foarte accesibil, care oferă un bun raport calitate-preț. Acesta este mai ieftin decât alte materiale de construcție, cum ar fi lemnul sau betonul, și este disponibil într-o varietate de dimensiuni și grosimi.

Avantajele tablei cutate pentru acoperișuri

Tabla cutată este, de asemenea, o alegere populară pentru acoperișuri din mai multe motive:

Durabilitatea

Tabla cutată este un material foarte durabil, care poate rezista la intemperii și la impactul mecanic. Acest material nu se corodează sau nu se dezintegrează în timp, ceea ce face ca acoperișurile din acest material să dureze mult timp.

Ușurința de instalare

Tabla cutată este ușor de instalat, datorită greutății sale reduse și a formei sale ușor de manevrat. Aceasta poate fi tăiată

și modelată pentru a se potrivi oricărei forme de acoperiș. Acest lucru face ca instalarea să fie rapidă și ușoară.

Izoletația termică

Tabla cutată poate fi utilizată împreună cu materiale de izolație pentru a crea un acoperiș care să ofere izolație termică, reducând astfel costurile de încălzire și răcire a clădirii.

Estetica

Tabla cutată poate fi disponibilă într-o gamă largă de culori, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată pentru a crea acoperișuri cu un aspect atractiv și modern.

Unde poți cumpăra tabla cutată în Brașov?

Tabla cutată poate fi achiziționată din mai multe magazine de materiale de construcție din Brașov. Iată câteva locuri unde poți găsi tabla cutată:

Hornbach

Hornbach este un magazin de materiale de construcție care oferă o gamă largă de produse, inclusiv tabla cutată. Acesta oferă, de asemenea, servicii de livrare și instalare.

Praktiker

Praktiker este un alt magazin de materiale de construcție care oferă tabla cutată. Acesta oferă, de asemenea, o gamă largă de alte produse și servicii, cum ar fi instalații sanitare și de încălzire.

Dedeman

Dedeman este un alt magazin de materiale de construcție care oferă tabla cutată. Acesta oferă, de asemenea, o gamă largă de alte produse și servicii, cum ar fi mobilierul și decorațiunile.

Cum să alegi tabla cutată potrivită pentru gardurile și acoperișurile tale

Când alegi tabla cutată pentru gardurile sau acoperișurile tale, trebuie să iei în considerare următoarele aspecte:

Dimensiunea și grosimea

Tabla cutată este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni și grosimi. Este important să alegi dimensiunile și grosimea potrivite pentru nevoile tale.

Materialul

Tabla cutată poate fi fabricată din oțel galvanizat sau zincat. Este important să alegi materialul potrivit pentru mediul în care va fi folosit gardul sau acoperișul.

Culorile disponibile

Tabla cutată poate fi disponibilă într-o gamă largă de culori. Este important să alegi culoarea potrivită pentru gardul sau acoperișul tău, astfel încât să se potrivească cu stilul și aspectul casei tale.

Modelele decorative disponibile

Tabla cutată poate fi disponibilă într-o varietate de modele decorative. Este important să alegi un model care să se potrivească cu stilul casei tale și să ofere un aspect atractiv și modern.

Concluzie

Tabla cutată este un material de construcție durabil și estetic, care poate fi utilizat pentru garduri și acoperișuri

în Brașov și în toată țara. Este ușor de instalat și oferă un raport calitate-preț excelent. Atunci când alegi tabla cutată, trebuie să iei în considerare dimensiunea și grosimea potrivită, materialul, culorile și modelele decorative disponibile.

În Brașov, poți găsi tabla cutată în mai multe magazine de materiale de construcție, precum Hornbach, Praktiker și Dedeman. Acestea oferă o gamă largă de produse și servicii, inclusiv livrarea și instalarea.

Deci, dacă îți dorești un gard sau acoperiș durabil și estetic, tabla cutată poate fi o alegere excelentă. Asigură-te că alegi dimensiunile, grosimea, materialul, culoarea și modelul potrivit pentru a-ți satisface nevoile și pentru a-ți oferi un aspect atractiv și modern pentru casa ta.

FAQs

  1. Care este durata de viață a gardurilor din tabla cutată? R: Gardurile din tabla cutată pot dura până la 50 de ani, datorită durabilității lor.

  2. Pot folosi tabla cutată pentru acoperișurile clădirilor industriale? R: Da, tabla cutată este utilizată frecvent pentru acoperișurile clădirilor industriale datorită durabilității și ușurinței de instalare.

  3. Cum pot să-mi dau seama dacă am nevoie de oțel galvanizat sau zincat pentru gardurile mele? R: Depinde de mediul în care va fi utilizat gardul. Dacă este expus la apă sau umiditate, este recomandat să alegi oțelul galvanizat. Dacă nu este expus la apă sau umiditate, poți alege tabla zincată.

  4. Pot să instalez eu singur gardul din tabla cutată sau este nevoie de un specialist? R: Tabla cutată este ușor de instalat, dar este recomandat să apelezi la un specialist pentru a te asigura că este instalat corect și în siguranță.

  5. Care este costul mediu al gardurilor din tabla cutată în Brașov? R: Costul gardurilor din tabla cutată variază în funcție de dimensiunea, grosimea, materialul și modelele decorative disponibile. În general, costul este mai accesibil decât alte materiale de construcție, cum ar fi lemnul sau betonul.