TABLA CUTATA, CUTA H=12MM

Tabla cutata zincata, rosu, H 12, 0.3 x 910 x 2000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
36.04 Lei / m²

Tabla Cutata în Romania

🇷🇴 ALEGE TABLA CUTATA IN Oradea

Tabla cutata zincata, maro H 10

RAL 8017

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

H 10, 0.15 x 910 x 2000 mm
30.04 Lei / buc.

Tabla cutata zincata, rosu, H 10

rosu RAL 3011

H 10, 0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

Tabla cutata zincata maro, H 12

zincata maro

0.3 x 910 x 2000 mm
65.60 Lei / buc.

Tabla cutata zincata,
H 10

zincata

0.2 x 910 x 2000 mm
37.37 Lei / buc.

Tabla cutata Aluzinc,
H 10

rosu RAL 3011

0.25 x 910 x 2000 mm
48.25 Lei / buc.

ALEGE TEAVA RECTANGULARA

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

🇷🇴 ALEGE ȘURUBURI PENTRU ACOPERISURI DIN TABLE PROFILATA

Surub autoforant, pentru acoperisuri tin tabla profilata, maro, RAL 8017, 4,8 x 35 mm

maro, RAL 8017,

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, zincat, 4,8 x 35 mm

zincat

Dimensiuni: 4,8 x 35 mm

Surub autoforant pentru acoperisuri din tabla profilata, rosu RAL 3005, 4,8 x 20 mm

rosu, RAL 3005

Dimensiuni: 4,8 x 20 mm

🇷🇴 Cumpăra TABLA CUTATA pentru garduri și acoperișuri in Oradea

Dacă locuiești în Oradea și ai nevoie de tabla cutată pentru garduri sau acoperișuri, e important să știi ce anume să cauți și de unde să cumperi. În acest articol vei găsi informații utile despre cum să cumperi tabla cutată potrivită, care sunt avantajele acestui material, și unde poți găsi cel mai bun preț.

Ce este tabla cutată?

Tabla cutată este un material din oțel galvanizat sau vopsit, care este utilizat în principal pentru acoperișuri, garduri și pereți exteriori. Ea este ușoară și durabilă, cu o rezistență bună la coroziune și intemperii. De asemenea, este foarte versatilă și poate fi folosită într-o gamă largă de proiecte.

Avantajele folosirii tablei cutate

 • Durabilitate: tabla cutată este foarte rezistentă la coroziune și intemperii, astfel încât poate dura mulți ani fără să se degradeze sau să se deterioreze.
 • Ușurința în instalare: materialul este ușor și se poate instala cu ușurință, astfel încât poate economisi timp și bani la instalare.
 • Costuri reduse: tabla cutată este mai ieftină decât alte materiale, precum țigla sau ardezia, astfel încât poate fi o alegere economică pentru proiectele mai mari.
 • Aspect modern: aspectul modern și atrăgător al tablei cutate o face o alegere populară pentru garduri și acoperișuri.

Cumpărarea tablei cutate în Oradea

Dacă dorești să cumperi tabla cutată în Oradea, există câțiva factori importanți pe care trebuie să-i luați în considerare. Primul factor este dimensiunea tablei și grosimea acesteia. Este important să cunoașteți dimensiunile exacte ale proiectului pentru a putea achiziționa cantitatea și dimensiunea potrivită de tabla cutată.

În plus, trebuie să decideți dacă doriți să cumpărați tabla cutată galvanizată sau vopsită, în funcție de preferințele personale și de scopul utilizării. De asemenea, trebuie să țineți cont de marca și de calitatea materialului, astfel încât să obțineți o tablă cutată de înaltă calitate, durabilă și rezistentă.

De unde puteți cumpăra tabla cutată în Oradea?

Există mai multe magazine de materiale de construcții în Oradea unde puteți cumpăra tabla cutată. Puteți găsi oferte bune la magazine precum Dedeman, Leroy Merlin, sau Praktiker. Aceste magazine au o gamă largă de produse și oferă o varietate de opțiuni de tabla cutată pentru garduri și acoperișuri.

În plus, puteți căuta și pe internet pentru a găsi furnizori locali sau naționali care vând tabla cutată. Un alt avantaj al cumpărării online este că puteți compara prețurile și specificațiile produselor pentru a găsi cel mai bun produs la cel mai bun preț.

Este important să verificați recenziile și ratingurile furnizorului înainte de a face o achiziție. Acest lucru vă va ajuta să aflați experiențele altor clienți și să evitați achiziționarea produselor de calitate inferioară sau furnizorilor neserioși.

Cum să instalați tabla cutată?

Instalarea tablei cutate este relativ ușoară, dar necesită o oarecare experiență și cunoștințe despre construcție. Este important să respectați instrucțiunile de instalare pentru a vă asigura că tabla cutată este instalată corect și este sigură.

Iată câțiva pași simpli pentru a instala tabla cutată:

 1. Măsurați dimensiunea suprafeței pe care doriți să instalați tabla cutată și cumpărați suficientă tablă cutată pentru a acoperi acea suprafață.

 2. Tăiați tabla cutată în dimensiunile necesare folosind un fierăstrău pentru metal sau un cutter.

 3. Așezați tabla cutată pe suprafața pe care doriți să o acoperiți și fixați-o în poziție cu șuruburi sau cu cleme speciale pentru tabla cutată.

 4. Continuați să fixați tabla cutată la suprafață până când ați acoperit toată suprafața.

 5. Verificați în mod regulat tabla cutată pentru eventuale deteriorări sau probleme de siguranță și reparați-le imediat.

Încheiere

Dacă doriți să cumpărați tabla cutată pentru garduri sau acoperișuri în Oradea, este important să țineți cont de dimensiunile și grosimea tablei, de marca și calitatea materialului, și de recenziile și ratingurile furnizorului.

De asemenea, este important să instalați tabla cutată corect și să verificați în mod regulat pentru probleme de siguranță și deteriorare. Cu aceste informații utile, puteți cumpăra și instala tabla cutată potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

FAQ-uri

 1. Ce dimensiuni sunt disponibile pentru tabla cutată?
 • Tabla cutată este disponibilă în diferite dimensiuni, de la 0,4 mm la 1,5 mm grosime și de la 1000 mm la 4000 mm lungime.
 1. Ce este mai bine: tabla cutată galvanizată sau vopsită?
 • Alegerea depinde de preferințele personale și de scopul utilizării. Tabla cutată galvanizată este mai rezistentă la coroziune, în timp ce tabla cutată vopsită are un aspect mai atractiv.
 1. De ce să aleg tabla cutată pentru gard sau acoperiș?
 • Tabla cutată este o alegere populară datorită durabilității sale, ușurinței în instalare, costurilor reduse și aspectului modern.
 1. Care sunt furnizorii de încredere din Oradea pentru tabla cutată?
 • Magazinele de materiale de construcții precum Dedeman, Leroy Merlin și Praktiker sunt opțiuni bune pentru cumpărarea de tabla cutată în Oradea. Puteți căuta și pe internet pentru a găsi furnizori locali sau naționali.
 1. Cum să aleg tabla cutată potrivită pentru proiectul meu?
 • Este important să luați în considerare dimensiunea și grosimea tablei, marca și calitatea materialului, și recenziile și ratingurile furnizorului înainte de a face o achiziție. De asemenea, puteți cere sfatul unui specialist în construcții pentru a vă ajuta să alegeți tabla cutată potrivită pentru proiectul dumneavoastră.