Plasa sudata otel fir 4 mm,
dimensiune ochi 210x210 mm
2000x5000 mm

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania


COSTUL
46.48 lei / buc.

Plasa sudata otel fir 4 mm, dimensiune ochi 210x210 mm

Cumpara plasa sudata si panouri sudate in Craiova

Livrare gratuita in toata Romania!

TOP FAVORITE

heading color splash green
panou sudat fir 5.5 mm 2000 x 6000 mm

Panou sudat, fir 5.5 mm, 2000 x 6000 mm

Material: sarma de otel profilata

117.31 lei / buc.
Plasa sudata otel fir 4 mm, dimensiuni ochi 210x210 mm

Plasa sudata otel fir 4 mm, dimensiuni ochi 210x210 mm

Dimensiuni: 4x210x210x2000x6000 mm

56.74 lei / buc.
Panou sudat otel, fir 3.7 mm

Panou sudat otel, fir 3.7 mm

Dimensiuni: 2000 x 6000 mm

50.35 lei / buc.
heading color splash yellow
heading color splash green
plasa sudata otel fir 6 mm dimensiune ochi 100x100 mm

Plasa sudata otel fir 6 mm, dimensiune ochi 100x100 mm

Dimensiuni: 6x100x100x2000x6000 mm

257.17 lei / buc.
Plasa sudata otel fir 8 mm, dimensiune ochi 100x100 mm

Plasa sudata otel fir 8 mm, dimensiune ochi 100x100 mm

Dimensiuni: 8x100x100x2000x6000 mm

456.07 lei / buc.
panou sudat otel fir 3.7 mm 1

Panou sudat otel, fir 3.7 mm

Dimensiuni: 2000 x 5000 mm

42.33 lei / buc.
heading color splash yellow
heading color splash green
distantier grinzi si stalpi h25 100 buc

Distantier grinzi si stalpi, H25, 100 buc

Inaltime: 25 mm

31.00 lei / cut.
cleste bolturi top tools 600 mm

Cleste bolturi Top Tools, 600 mm

Dimensiuni: 8x100x100x2000x6000 mm

106.43 lei / buc.
cleste bolturi top tools 450 mm

Cleste bolturi Top Tools, 450 mm

Diametru maxim: 6 mm

54.03 lei / buc.
heading color splash yellow

Teava dreptunghiulara otel, 30x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 30x20x2 mm, L 6 m
53.76 Lei / buc.

Teava patrata otel,15x15x1.5 mm, L 6 m

Material: Otel

Dimensiuni: 15x15x1.5 mm
26.47 Lei / buc.

Teava dreptunghiulara otel, 40x20x2 mm, L 6 m

Material: otel

Dimensiuni: 40x20x2 mm
63.84 Lei / buc.

Oferte CARAMIZI in Romania

heading color splash green
Caramida Brikston CE88 eficienta 240 x 115 x 88 mm

Caramida Brikston CE88 eficienta 240 x 115 x 88 mm

caramida cu eficienta mica macofil 240 x 115 x 88 mm

Caramida cu eficienta mica, Macofil, 240 x 115 x 88 mm

caramida cf 63 model 01 brinkston 240 x 115 x 63 mm

Caramida CF 63, model 01, Brinkston, 240 x 115 x 63 mm

heading color splash yellow

Alege Plasa metalica in Craiova

Cumpara plasa sudata si panouri Sudate in Craiova - A comprehensive guide to purchasing welded mesh and welded panels in Craiova. Find expert insights, first-hand experiences, and helpful information to make informed decisions.

Introduction

Bine ai venit la ghidul complet pentru cumpararea de plasa sudata si panouri sudate in Craiova! Daca esti in cautarea de informatii specializate, experiente de la persoane avizate, si sfaturi utile pentru a face cele mai bune alegeri, atunci ai ajuns la locul potrivit. In acest articol, vom explora in detaliu tot ce trebuie sa stii despre achizitionarea de plasa sudata si panouri sudate in Craiova. Indiferent daca ai nevoie de aceste produse pentru proiecte de constructii, agricultura, sau orice alt scop, iti vom oferi cunostintele necesare pentru a face alegeri informate.

Cumpara plasa sudata si panouri Sudate in Craiova

Daca esti in Craiova si cauti plasa sudata sau panouri sudate, ai la dispozitie o gama variata de optiuni pentru a-ti satisface nevoile. Plasa sudata este un material extrem de versatil, utilizat in diverse domenii, precum constructii, protectia plantelor, garduri, custi pentru animale, si multe altele. Cu toate acestea, alegerea produselor potrivite poate fi o sarcina coplesitoare, deoarece pe piata exista o multitudine de marci, dimensiuni, si calitati disponibile. Prin urmare, vom explora cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand achizitionezi plasa sudata si panouri sudate in Craiova.

Ce este plasa sudata si cum functioneaza?

Plasa sudata, cunoscuta si sub denumirea de plasa metalica sudata, este fabricata prin sudarea punctuala sau prin sudarea continuua a sarmelor metalice la intersectii. Aceasta tehnica de fabricatie asigura o structura solida si durabila, care poate face fata la multiple utilizari. Plasa sudata vine in diferite dimensiuni, grosimi si materiale, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarui proiect.

Plasa sudata este adesea utilizata pentru a crea garduri solide si rezistente, cu aplicatii in securitatea proprietatilor si a terenurilor agricole. De asemenea, este utilizata in constructii pentru a consolida betonul, a crea structuri metalice si pentru a forma armaturi solide. Prin urmare, plasa sudata este un material versatil, indispensabil in diverse domenii.

Factori de luat in considerare inainte de cumparare

Inainte de a achizitiona plasa sudata sau panouri sudate, exista cateva factori cheie pe care trebuie sa-i iei in considerare:

 1. Dimensiuni plasa sudata: Alege dimensiunile potrivite pentru proiectul tau. Masoara cu atentie zona in care va fi folosita plasa si asigura-te ca dimensiunile corespund.

 2. Tipuri de panouri sudate: Exista mai multe tipuri de panouri sudate disponibile, fiecare potrivit pentru anumite aplicatii. Alege tipul potrivit pentru necesitatile tale.

 3. Calitate plasa sudata: Verifica calitatea materialelor folosite in fabricarea plasei sudate. Materialele de calitate asigura o durabilitate mai mare si rezistenta la coroziune.

 4. Utilizari ale plasei sudate: Stabileste in ce scop vei folosi plasa sudata si identifica caracteristicile necesare pentru a satisface acele nevoi.

 5. Buget: Stabileste un buget adecvat pentru achizitionarea plasei sudate, iar apoi cauta produse care se incadreaza in acesta.

Plasa sudata versus plasa impletita: care este diferenta?

Un aspect important de luat in considerare este diferenta dintre plasa sudata si plasa impletita. Chiar daca ambele tipuri de plasa sunt utilizate in proiecte similare, exista cateva caracteristici care le diferentiaza.

Plasa sudata este realizata prin sudarea punctuala sau prin sudarea continua a sarmelor metalice. Aceasta confera plasei o structura mai solida si rezistenta, perfecta pentru aplicatii care necesita un nivel inalt de rezistenta. Pe de alta parte, plasa impletita este creata prin impletirea firelor metalice, oferindu-i o flexibilitate mai mare, dar o rezistenta mai mica.

Avantajele plasei sudate includ:

 • Rezistenta sporita: Plasa sudata este mai puternica si poate face fata la mai multe solicitari.

 • Aspect estetic: Sudurile uniforme ofera un aspect mai curat si estetic gardurilor si structurilor.

 • Durabilitate: Datorita metodei de fabricatie, plasa sudata este mai durabila si rezistenta la coroziune.

Insa, plasa impletita are si ea avantajele ei:

 • Flexibilitate: Plasa impletita este mai flexibila, ceea ce o face potrivita pentru aplicatii care necesita modelare sau conturare.

 • Cost redus: De obicei, plasa impletita este mai accesibila din punct de vedere financiar.

In final, alegerea intre plasa sudata si plasa impletita depinde de cerintele specifice ale proiectului tau si de nivelul de rezistenta dorit.

Cele mai comune aplicatii ale plasei sudate

Plasa sudata are o gama larga de aplicatii si este utilizata in mai multe domenii. Iata cateva dintre cele mai comune utilizari ale plasei sudate:

 1. Constructii: Plasa sudata este folosita in constructii pentru a intari betonul si a forma armaturi solide. Aceasta imbunatateste rezistenta structurilor si previne fisurile si spargerea betonului.

 2. Agricultura: In agricultura, plasa sudata este utilizata pentru constructia gardurilor, hranitoarelor pentru animale, custilor, si a altor structuri necesare in ferme.

 3. Gradinarit: Plasa sudata este folosita pentru a proteja plantele impotriva daunatorilor sau pentru a crea suporturi pentru plantele liane.

 4. Industrie: Plasa sudata este utilizata in diverse industrii pentru transportul si depozitarea materialelor.

 5. Zootehnie: Plasa sudata este folosita pentru constructia custilor pentru animale, asigurand un mediu sigur si confortabil.

Acestea sunt doar cateva exemple de aplicatii ale plasei sudate, dar posibilitatile sunt nelimitate. Cu o gama atat de larga de dimensiuni si materiale disponibile, plasa sudata este un material versatil, indispensabil in multe proiecte.

Cum sa alegi dimensiunile potrivite pentru proiectul tau

Alegerile potrivite de dimensiuni ale plasei sudate sunt cruciale pentru succesul proiectului tau. Iata cateva sfaturi pentru a alege dimensiunile adecvate:

 1. Masuratori precise: Efectueaza masuratori precise ale zonei in care vei utiliza plasa sudata. Masoara atat lungimea, cat si inaltimea necesara pentru a acoperi suprafata dorita.

 2. Margini si imbinari: Ia in considerare marginile si imbinarile care vor fi necesare pentru a fixa plasa sudata in structura sau gard. Asigura-te ca ai masurat in consecinta.

 3. Personalizare: Daca dimensiunile standard nu se potrivesc cu proiectul tau, opteaza pentru plasa sudata personalizata. Multi producatori ofera servicii de personalizare.

 4. Suprafata de acoperire: Stabileste cat de mult spatiu trebuie sa acopere plasa sudata. Pentru a calcula suprafata de acoperire, inmulteste lungimea cu inaltimea.

Prin efectuarea masuratorilor precise si luarea in considerare a nevoilor tale specifice, vei putea alege dimensiunile potrivite pentru proiectul tau.

Tipuri de panouri sudate si utilizarea lor specifica

Pe langa plasa sudata, exista o varietate de panouri sudate disponibile, fiecare proiectat pentru aplicatii specifice. Iata cateva tipuri comune de panouri sudate si utilizarea lor specifica: