Lada Frigorifica Candy CCHH 145, 137 L, clasa F, H 85 cm, alba

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania


COSTUL
818,90 Lei

Lazi frigorifice

Cumpara Lazi frigorifice in orasul Ploiești

Livrare gratuita in toata Romania!

TOP FAVORITE

heading color splash green
Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSE++, 198 l

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSE++, 198 l

Clasa E, Compresor inverter, Control electronic, Display waterproof, Argintiu

1.109,99 Lei
lada frigorifica whirlpool whm3911

Lada frigorifica Whirlpool WHM3911

394 l, Clasa F, Alb

1.999,99 Lei
lada frigorifica heinner hcf 205nhsf 200 l

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSF+, 200 l

Clasa F, Control elecronic, Waterproof Display, Gri

1.139,98 Lei
heading color splash yellow
heading color splash green
lada frigorifica heinner hcf 200cnhe 198 l

Lada frigorifica Heinner HCF-200CNHE++, 198 l

Clasa E, Compresor inverter, Control electronic, Functionalitate frigider, Alb

1.118,64 Lei
Lada frigorifica Candy CCHH 200, 194l

Lada frigorifica Candy CCHH 200, 194l

Clasa F, 6 trepte de racire, H 85 cm, Alb

959,90 Lei
Lada Frigorifica Candy CCHH 100, 97 L

Lada Frigorifica Candy CCHH 100, 97 L

clasa F, H 85 cm, alba

719,90 Lei
heading color splash yellow
heading color splash green
lada frigorifica heinner hcf 200cnhf

Lada frigorifica Heinner HCF-200CNHF+

198 l, Control electronic, Sistem Convertibil, Clasa F, Alb

968,99 Lei
lada frigorifica heinner hcf h205f

Lada frigorifica Heinner HCF-H205F+

198 l, Clasa F, Control mecanic, Alb

928,20 Lei
lada frigorifica arctic ao47p30 451

Lada frigorifica Arctic AO47P30, 451

Clasa F, Conditii extreme -15 grade C, Izolatie densa, Panou control LED, Alb

2.549,00 Lei
heading color splash yellow

Cum să alegi cele mai bune Lăzi Frigorifice în Ploiești

Bine ai venit la ghidul nostru complet despre cum să alegi cele mai potrivite lazi frigorifice în orașul Ploiești! Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente și de încredere pentru păstrarea alimentelor tale proaspete și în condiții optime, ai ajuns la locul potrivit. Vom explora diferitele aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a achiziționa o ladă frigorifică, astfel încât să faci cea mai bună alegere pentru nevoile tale.

Tipuri de Lăzi Frigorifice

Lăzi Frigorifice cu Deschidere Verticală: Aceste lăzi frigorifice sunt concepute pentru a avea o deschidere în partea de sus, ceea ce le face potrivite pentru spații mai restrânse. Ele sunt ideale pentru depozitarea pe termen lung a alimentelor și oferă o organizare mai bună datorită rafturilor interioare.

Lăzi Frigorifice cu Deschidere Orizontală: Aceste modele au o ușă care se deschide în față și sunt potrivite pentru a fi integrate în spații mai generoase. Ele oferă o vizibilitate mai bună asupra conținutului și permit accesul ușor la alimentele depozitate.

Capacitate și Dimensiuni

Înainte de a cumpăra o ladă frigorifică, este important să ai o idee clară despre cantitatea de alimente pe care intenționezi să o depozitezi în mod regulat. Dacă ești o familie mai mare sau ai nevoie de spațiu pentru a păstra provizii în cantități mari, optează pentru o ladă cu o capacitate mai mare. Totuși, asigură-te că ai spațiu suficient în bucătărie pentru a acomoda dimensiunile lăzii frigorifice alese.

Eficiența Energetică

Eficiența energetică este un aspect esențial de luat în considerare atunci când alegi o ladă frigorifică. Alege un model cu o clasă energetică ridicată, de preferat A+++ sau A++, deoarece acestea sunt cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie. Aceasta nu doar contribuie la protejarea mediului înconjurător, dar poate reduce și factura ta lunară la energie electrică.

Funcții Suplimentare

Sistem de Dezghețare Automată: Optează pentru o ladă frigorifică echipată cu un sistem de dezghețare automată. Acest sistem previne acumularea excesivă de gheață în interiorul lăzii, menținând astfel eficiența frigorifică și ușurând procesul de întreținere.

Alarmă de Ușă Deschisă: O funcție utilă este alarmarea în cazul în care ușa lăzii rămâne deschisă prea mult timp. Aceasta ajută la menținerea temperaturii optime în interior și la economisirea energiei.

Controlul Temperaturii: Unele lăzi frigorifice moderne oferă posibilitatea de a controla temperatura interioară în funcție de tipul de alimente depozitate. Aceasta poate fi o caracteristică utilă pentru a păstra carnea și produsele lactate la temperaturi potrivite.

Opțiuni de Brand

În Ploiești, ai acces la o varietate largă de branduri și producători de lăzi frigorifice. Printre cele mai cunoscute și de încredere se numără Arctic, Electrolux, Bosch, Whirlpool și Liebherr. Asigură-te că citești recenzii și compari caracteristicile fiecărui brand înainte de a lua o decizie.

Concluzie

Când vine vorba de alegerea celei mai bune lăzi frigorifice în Ploiești, este esențial să analizezi cu atenție nevoile tale și să iei în considerare aspecte precum tipul, capacitatea, eficiența energetică și funcțiile suplimentare. Un produs potrivit nu doar îți va păstra alimentele în stare proaspătă, ci va contribui și la economisirea energiei și a banilor.