BCA Ytong Interio, 599 x 200 X 199 mm

Material: sarma zincata

Livrare în toată Romania

Livrare în toată
Romania

COSTUL
18.55 lei / buc.

Cumpăra Blocurile de BCA în Romania.

BCA - La Palet - 5, 10, 15, 20, 25 cm pentru constructii in Iasi

Livrare gratuita in toata Romania!

TOP FAVORITE

heading color splash green
BCA Prefab 620 x 150 x 240 mm

BCA Prefab 620 x 150 x 240 mm

Fabricat în România

464.04 lei / m³
BCA Celco Standard 625 x 200 x 240 mm

BCA Celco Standard 625 x 200 x 240 mm

Fabricat în România

560.39 lei / m³
BCA Ytong Clasic, NF, 599 x 250 X 199 mm

BCA Ytong Clasic, NF, 599 x 250 X 199 mm

Fabricat în România

21.24 lei / buc.
heading color splash yellow
heading color splash green
BCA Soceram 650 x 150 x 240 mm

BCA Prefab 620 x 150 x 240 mm

Fabricat în România

526.02 lei / m³
bca soceram 650 x 200 x 240 mm

BCA Soceram 650 x 200 x 240 mm

Fabricat în România

526.02 lei / m³
bca prefab 620 x 300 x 240 mm

BCA Prefab, 620 x 300 x 240 mm

Fabricat în România

21.24 lei / buc.
heading color splash yellow
heading color splash green
mortar adeziv termofix poren pentru zidirea blocurilor de bca

Mortar adeziv Termofix Poren pentru zidirea blocurilor de BCA

, interior/exterior, 25 kg

20.09 lei / sac
Gletiera Topmaster, otel inoxidabil, 600 x 130 mm

Gletiera Topmaster

otel inoxidabil, 600 x 130 mm

19.33 lei / buc.
nivela cu bula top tools tip 400

Nivela cu bula Top Tools tip 400

cu 3 indicatori, din aluminiu, 1000 mm

22.51 lei / buc.
heading color splash yellow
heading color splash green
BCA Ytong Clasic, NF, 599 x 300 X 199 mm

BCA Ytong Clasic, NF, 599 x 300 X 199 mm

Fabricat în România

25.50 lei / buc.
bca ytong interio 599 x 200 x 199 mm

BCA Ytong Interio, 599 x 200 X 199 mm

Fabricat în România

19.33 lei / buc.
BCA Ytong Interio, 599 x 100 X 199 mm

BCA Ytong Interio, 599 x 100 X 199 mm

Fabricat în România

9.64 lei / buc.
heading color splash yellow

Cumpăra Blocurile de BCA în Iasi

În orașul Iași, construcția de blocuri din BCA (blocuri de beton celular autoclavizat) a devenit o opțiune populară pentru dezvoltatorii imobiliari și cumpărătorii de case deopotrivă. Aceste blocuri inovatoare sunt cunoscute pentru proprietățile lor izolante termic și fonic, precum și pentru durabilitatea și ușurința în construcție. Acest articol explorează motivele pentru care cumpărarea blocurilor de BCA în orașul Iași poate fi o alegere excelentă pentru locuințe de calitate superioară și de lungă durată.

1. Ce este BCA și cum este produs?

1.1 Definiție BCA

BCA, cunoscut și sub denumirea de beton celular autoclavizat, este un material de construcție compus din ciment, nisip, apă și pulbere de aluminiu. Procesul de fabricație implică umflarea materialului pentru a forma celule închise, ceea ce conferă blocurilor BCA un caracter poros și o greutate redusă.

1.2 Procesul de fabricație

În timpul procesului de fabricație, amestecul de BCA este turnat în forme speciale și apoi supus autoclavei, un dispozitiv special care utilizează abur pentru a întări materialul și a forma celulele închise. Această tehnică de fabricație asigură blocurilor BCA o rezistență crescută și proprietăți termice excelente.

2. Avantajele cumpărării blocurilor de BCA în orașul Iași

2.1 Performanță termică excelentă

BCA este cunoscut pentru izolația sa termică de înaltă calitate. Blocurile de BCA au o conductivitate termică scăzută, ceea ce înseamnă că păstrează temperatura interioară constantă, asigurând astfel un confort termic optim în timpul iernii și al verii. Acest lucru conduce la economii semnificative la facturile de încălzire și răcire.

2.2 Izolare fonică superioară

Locuințele construite cu blocuri de BCA oferă o bună izolare fonică, reducând zgomotul de fond și asigurând un mediu liniștit și plăcut pentru locuitori. Această proprietate este deosebit de importantă pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu mai liniștit, fără perturbări din exterior.

2.3 Durabilitate și rezistență la incendiu

BCA este un material durabil și rezistent, având o durată de viață lungă. De asemenea, blocurile de BCA oferă o bună rezistență la foc, ceea ce le face o alegere sigură pentru protecția împotriva incendiilor în clădiri.

2.4 Ușurință în construcție

Datorită greutății reduse și a dimensiunilor standardizate, blocurile de BCA sunt ușor de manipulat și de construit. Această caracteristică conduce la o construcție mai rapidă și mai eficientă, reducând costurile de muncă și timpul necesar finalizării proiectului.

3. Dezvoltarea imobiliară cu blocuri de BCA în orașul Iași

3.1 Proiecte rezidențiale în creștere

În orașul Iași, dezvoltatorii imobiliari au început să adopte blocurile de BCA ca material preferat pentru construcția de locuințe. Proiectele rezidențiale ce utilizează BCA devin din ce în ce mai populare datorită avantajelor clare pe care le oferă, atrăgând astfel interesul cumpărătorilor din zona respectivă.

3.2 Impactul asupra mediului înconjurător

Un alt aspect important al utilizării blocurilor de BCA este impactul asupra mediului înconjurător. Materialele utilizate în producția BCA sunt ecologice, iar blocurile în sine sunt reciclabile. Prin urmare, dezvoltarea imobiliară cu blocuri de BCA în orașul Iași contribuie la reducerea amprentei de carbon și la protejarea mediului.

4. Opțiuni de cumpărare și costuri

4.1 Găsirea dezvoltatorilor imobiliari

Pentru cei interesați să achiziționeze o locuință construită cu blocuri de BCA în orașul Iași, există o serie de dezvoltatori imobiliari care oferă astfel de proiecte. Cumpărătorii pot explora diferitele proiecte disponibile și pot alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

4.2 Evaluarea costurilor

Costul unei locuințe construite cu blocuri de BCA poate varia în funcție de zona, dimensiunea și facilitățile oferite. Este important ca potențialii cumpărători să evalueze costurile și să se asigure că acestea sunt în concordanță cu bugetul lor.

Concluzie

Achiziționarea unei locuințe construite cu blocuri de BCA în orașul Iași poate fi o alegere inteligentă pentru cei care caută o casă durabilă, izolată termic și fonic, cu un impact pozitiv asupra mediului. Performanțele excelente ale BCA și creșterea proiectelor rezidențiale bazate pe acest material demonstrează că acesta este viitorul construcțiilor durabile și confortabile.

Întrebări frecvente (FAQ)

1. Ce înseamnă BCA?

BCA înseamnă beton celular autoclavizat, un material de construcție cu proprietăți izolante termic și fonic.

2. Care sunt avantajele blocurilor de BCA?

Blocurile de BCA oferă performanță termică excelentă, izolare fonică superioară, durabilitate și rezistență la incendiu, precum și ușurință în construcție.

3. Ce impact are utilizarea blocurilor de BCA asupra mediului?

BCA este un material ecologic, iar utilizarea sa contribuie la protejarea mediului înconjurător și la reducerea amprentei de carbon.

4. Unde pot găsi dezvoltatori imobiliari care construiesc cu BCA în Iași?

Există mai mulți dezvoltatori imobiliari în orașul Iași care oferă proiecte rezidențiale construite cu blocuri de BCA; aceștia pot fi găsiți prin intermediul agențiilor imobiliare sau prin căutări online.

5. Care sunt costurile asociate cu achiziționarea unei locuințe din BCA în Iași?

Costul unei locuințe din BCA poate varia în funcție de diferiți factori, precum dimensiunea și localizarea proprietății; potențialii cumpărători trebuie să evalueze costurile pentru a se asigura că se încadrează în bugetul lor.